Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cikawskyyy

kogo z kafe macie zdjęcia? kogo chcielibyście zobaczyć? ja kilka mogę wrzucić

Polecane posty

O, się odezwał ten co wszystko wie. Ze Stalingradem i paroma innymi osobami jeszcze rozmawialiśmy dawno strasznie, jeszcze nie wiedziałam, ze jakim porypańcem jest, chciał sobie jakoś pomóc bo był nieśmiały. No i pomógł sobie pare miechów później wizytą u dziwki i wyszedł pustostan. BSA, gratuluję.

Gość panienka_okienka
BSA a masz zdjecie revolvera?

a nie w monitor przypadkiem? :D Przy okazji, miałam mieć niespodziankę od dzemika (który mnie przecież zna osobiście), a tu kawał czasu minął i dalej nic. Będę płakać :(

W takim razie orendżu jak wyjaśnisz fakt, ze nawet na maila (notabene, jako BW do mnie napisał, a przysięgał, ze te nicki nie nalezą do jednej osoby) mi nie wysłał rzekomych moich fot? Bo ma honor?:D

bo wcale zdjęć nie masz i sobie to wymyśliłeś? Jak mam wierzyć, że masz czyjeś foty skoro napisałeś, że masz moje?

Gość bfdsdsada
Moorland Gdzie niby pytajacy napisal ze cie zna osobiscie? Znowu klamiesz

Najpierw pisałeś (tak, dzem, wiem, że to ty...), że znam cię z uczelni, potem, że z książek (buahahaha), a na końcu, że znasz mojego faceta, a tym samym mnie. Nawet pisałeś o tym jakie śmieszne miny robię :D

Krwawa Wilczyca -> jak się dogadacie to chętnie się przyłącze, może być biernie :D

Gość bfdsdsada
Moorland powtarzam, gdzie pytajacy napisal ze cie zna osobisce?

skoro pisał, że wie jakie miny robię, to chyba nie z opowieści, co? BSA - co ma na celu wmawianie innym, że kiedykolwiek wysłałam ci zdjęcie? Ja wiem, że nigdzie na necie nie znajdziesz moich fot, co więcej nie jesteś w stanie opisać mojego wyglądu poza tym co napisałam na forum (nie wspominając o tym, że zmniejszyłeś mi biust :D). Poważnie, chory jesteś...

BSA - przy okazji, warto pamiętać co samemu się pisało. Mówiłeś, że nigdy mnie nie widziałeś, ale z opisu jestem ładna (WTF?!) i jęczałeś, że nie chcę ci przesłać zdjęć. :D

Fikuśna, nie marudź:P Nie jestem taka zła jak mnie malują:classic_cool: Pan Aburabi wie, że co najwyżej ode mnie w pysk zarobić może. A ja mogę zaręczyć, że moje foty nie krążyły bo JEDNO foto widziało nieliczne grono osób z którymi kontakt mam do dziś. A udowodnić, że ma się foto jest prosto wystarczy napisać o charakterystycznym znamieniu np. jak w moim przypadku. A Śmieszny nie ma mojej foty np.

aha...to dlatego udajesz, że masz moje foty, jąkało z odstającymi uszami? :) No ok, rozumiem. To teraz podaj jedną moja charakterystyczną cechę..a nie chwila...nigdy mnie nie widziałeś więc nie wiesz :D

Nie wiem...powymyślaj jeszcze, napisz, że mi dłoń z czoła wyrasta czy coś...

Wolę być tylko niezrównoważona niż niezrównoważonym chamidłem :) Nie kompromituj się dalej, serio. Fikuśna, mnie obchodzi tylko jak Ty lubisz:classic_cool:

naj, nie uważam by BSA zasługiwał na coś lepszego. BTW, nie mam znamion ani pieprzyków, ciekawiło mnie czy pójdzie w zaparte i zacznie wymyślać że mam myszkę na policzku :D A teraz chyba temat urojeń można zakończyć:)

Załuję moorland twoich pacjentów... Po co poszłaś na psychologię, skoro nie masz do tego popwołania? Psycholog to nie jest wysmiewanie sie z ludźmi co mają odstajace uszy, obwisłe piersi, czy wadę wymowy. Minełaś się z powołaniem. Nie nadajesz się do tego, ludzia krzywdę zrobisz i do samobójstwa ich doprowadzisz, zostań lepiej sprzataczką albo prostytutką. Do tego może byś się nadawała ale na pewno nie za psychologa. Bo z ciebie psycholog to jak z fiku mikuuu dupodajka czy prostytutka.....

Donkapatke, ja poznałam kilka fajnych osób na kafe, i utrzymuję kontakt poza. Więc co dziwnego w takim przypadku, że wiemy jak wyglądamy? O kolekcjonerach się nie wypowiadam bo sama tego nie rozumiem, ani o osobach co wklejają jakieś zdjęcie i wmawiają, ze to dana osoba itp Fikuśna, mam nadzieję, że będziesz grzeczna:classic_cool:

BSA zmienił nick...jak zabawnie :) O ile wiem to mi nie płacisz więc mogę do woli się z ciebie nabijać. Z resztą, jak tu się nie śmiać czytając twoje wypociny? :D Fiku - no cóż, powiedzmy, że nie szkoda mi osoby która wyzywała mnie i mojego partnera :) Tym go najłatwiej wkurzyć więc tym go wkurzam, a że wygląda jak kulfon (przynajmniej na focie którą dał na kafe) to inna sprawa :) No ale ok, obiecuję już nie karmić trolla.

Gość i znowu ona
Jesteście żałośni ..... i ponoc co niektórzy po studiach. I to ma byc polska inteligencja,aż strach sie bać co będzie w przyszłości.