Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty.12345

pytanie do mężczyzn - co sądzicie o mojej figurze?

Polecane posty

Gość Mam taką figurę i powiem tak
Zgadzam się. Większość facetów to cipy.

dżizzass fiku, nie każda mądra studentka może być hostessą, ja nie byłam dopiero z dyplomem magistra mnie wzięli... ;)

"to czmeu nei piszesz umowilem sie z madra studentka, tlyko umowilem sie z hostessą? bo traktujesz ją jak ładna głupiutką dziewuszkę hipokryto!" Bo rozmowa byla nie o madrych studentkach, tylko dziwkach, figurach i hostessach.

Gość fdgj,nhjk,,
nie wdawajcie sie w dyskusje z BSA przeciez on jest chory psychicznie wszystkie kobiety wyzywa od dziwek najprawdopodobniej sam z checia pretendowalby na meska dziwke z tym, ze kto by chcial korzystac z jego uslug? moze stado spedalencow

jeśli chodzi o pierwotny temat, to wychodzi na to, że fotkę zapodała zawistna koleżanka i jej kurcze nie wyszło,' sądziła że ludzie objadą dziewczynę, a tymczasem większośc komentów jest pozytywna, no co za peszek, autorko złośliwa :)

No coś autorce nie wyszło :) Fiku - z tego co czytałam to temat hostess wyszedł trochę inaczej. Nikt nie przyrównywał do dziwki. Więc spokojnie. a ja zaraz się zakicham na śmierć...

Gość Mam taką figurę i powiem tak
Tak, BSA, jestem pojebana. Przyjdę do Twojego baru i zobaczę 🖐️ Zgadzam się, że oczywiście nie jest to fotka osoby, która wkleiła zdjęcie. Zdjęcie jest z netu, z jakiejś stronki z fotami i tyle, nie sądzę, żeby to nawet była jakaś koleżanka. Co do dziewczyny widac, że jest radosna i nie ma kompleksów. I o.k.

No wiec zadalem koledze pytanie rozszerzajace, ale to nie znaczy, ze przyrownwalem hostesse do dziwki. Rownie dobrze moglbym zadac pytanie tak: "czy dziewczyne w klubie, ubrana wyzywajaco uwazasz za dziwke?".

On nie porównał jej do prostytutki, tylko zapytał jak "kolega" to widzi. To tak samo jak ja znam stereotyp "bramkarza" (nie, nie takiego na boisku). Mogłabym zapytać czy ktoś ten stereotyp uznaje, ale to nie znaczy, że sama w niego wierzę.

BSA - teraz przeczysz sam sobie, z jednej strony mówisz, że wybór kolegów należy szanować, a z drugiej opisujesz sytuację, kiedy zadałeś prostackie i chamskie pytanie. Najmądrzejszy - do której zamierzasz dzisiaj siedzieć? :P

Gość Zuzanna Amelia & 1
BSA - Powiedziales tak do swojego kolegi przy jego dziewczynie ? Ona to slyszala ?

a bo jestem ciekawa czy będę miała komu głowę pozawracać :) Dzisiaj do jakieś drugiej sama siedzę.