Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny brzydki i głupi

Gdybym był przystojny i miał pieniądze to spędziłbym dzisiaj dzień z

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 2
21:15 [zgłoś do usunięcia] frodo the niziołek Mi chodzi tylko o wzrost. Jakbym go miał, to bym sobie poradził z resztą. Ale nie bedziesz go mial. Koniec tematu.

Dzisiaj widziałem taką starszą kobietę. Patrzyła się i jakoś westchnęła.

Gość hehehe ta
to Frodo Ty masz 174? i Ty się przejmujsz człowieku...

Właśnie sobie przypomniałem. Nawet gdybym był bogaty to i tak mi to nie pomoże z jeszcze jednego powodu. Mam malutkiego penisa. Do tego jest dziwnie wykrzywiony i zgięty. Pisałem że jeśli chodzi o mój wygląd to mam chyba wszystkie możliwe wady. Od beznadziejnej cery przez twarz, włosy, penisa, wzrost i budowę. Do tego jestem głupi (w szkole sobie nie radziłem za dobrze) i biedny, wychowałem się w biednym domu wiec pewnie to dlatego.

Gość atreyo_
ok prawiczki, ale jakbyscie juz mieli ten swoj wymarzony wzrost/urode/kase/zaradnosc/czy co tam chcecie, to jestem pewna, ze zaliczaliscie panienki jak leci, zmienialibyscie je w zaleznosci od nastroju, pory dnia, koloru samochodu i nie roznilibyscie sie niczym od typowych ruchaczy, no chyba ze o to wam chodzi

atreyo_ - wiesz, to ciężko powiedzieć. Jakbym teraz puffff stał się wysoki, to pewnie tak, próbowałbym nadgonić stracony m.in. tu czas. Ale jakbym od urodzenia był wysoki? a?

Gość hehehe ta
ja mam 176, lubię niskie kobietki a i dbam o siebie, jestem wege, kiedyś miałem trądzik, ale teraz jest super i radzę Wam zająć się swoim zdrowiem

Gość hehehe ta
i bieganie jest dobre na samopoczucie

Gość Zuzanna Amelia & 2
02.06.2012] 21:21 [zgłoś do usunięcia] frodo the niziołek Zuza - koniec będzie, jak będzie mi się chciało. A co ? Wymyslisz jak urosnac ?

Gdybym urósł tak z 10 cm, przeszczepiono by mi głowę i genitalia to pewnie też starałbym się nadrobić stracone życie. Bardzo ale to bardzo boli świadomość tego, że ci urodzeni lepiej wiodą sobie bardzo bogate życie uczuciowe i seksualne. Ale nie ma co o tym myśleć. Trzeba jak już ktoś napisał, zagrać sobie w diablo 3 i zapomnieć o tym temacie i ogólnie o życiu.

Gość Zuzanna Amelia & 2
Frodo - Powodzenia.

Pisałeś frajerze że tylko wzrostu ci trzeba a z resztą byś sobie poradził. Widać że jesteś podobnie jak ja i głupi i biedy, więc wzrost by ci w niczym nie pomógł.

Gość wzgardzona
ja sie zakochalam w jednym facecie nizszym ode mnie ale wybral inna, teraz mam awersje do tych niskiego wzrostu

wzgardzona - a co w tym dziwnego, każda się zakochuje w niskich, stąd tylu samotnych sfrustrowanych drągali. Nic im nie pozostaje poza narzekaniem, skoro dostali takie beznadziejne geny.

Jakbym był pewien na 100% że mając dużo pieniędzy miałbym fajną kobietę, to pewnie mógłbym się jakoś zaangażować w rozwój i karierę, ale wiem, że z moim wyglądem to żadne pieniądze nie pomogą więc zostaje mi życie jak dotychczas.

Gość dam wam rade
bo wy debile dalej nie rozumiecie, bo w tym wszystkim nawet w tej kasie nie chodzi o nia sama jako kasa, kasa jest tylko srodkiem do celu, natura kaze nam przekazywac swoje geny, ale maj przetrwac TYLKO NAJLEPSZE GENY, NAJLEPSZE. Dlatego czesto jest tak, ze kobieta jest z brzydalem ktory ma kase ale daje dupy zdrowemu przystojniakowi. Ten z kasa czesto mysli ze dziecko jest jego, ale jezeli nie poruszy serca kobiety, bo czasami sie tez tak zdarza, to niesety lozy na dziecko przystojniaka. Wygrywaja lepsze geny dalej nie rozumiecie? Wy nawet jakbyscie mieli mieli miliony to i tak byscie placili na dzieckiaki innych facetow, bo poprostu jestescie glupi... Zaradnosc a piekno to dwie rozne rzeczy, przystojniak moze wam sie wydawac glupi, ale jest na tyle madry ze wie jak podnicic kobiete, wy brzydale jak nie macie niczego, nawet rozumu nie zdzialacie niczego, i tak poprostu jest prawidlowo. Lepsze, sprytniejsze, zaradniejsze geny wygrywaja. I mozecie soebie dalej plakac. Czemu nie startujecie do kobiet ze swojej ligi? Bo tez sa takie wybrakowane jak wy, waszym zdaniem, prawda? Kiedys takie kobiety tez byly potrzebne, jak opiekunki albo nauczycielki dla tych dzieci, ktorych kobiety mialy zaradnych facetow. Taa jest historia ludzkosci, a wy widac nie tylko brzydcy, glupi ale i niedouczeni...

Gość hexerei
gdybys zaangazował się w rozwoj i karierę, to nie miałbys czasu na siedzenie na kafe

Gość zalamaanaaa
moim zdaniem siadłes na laurach. nie rozbisz ze swoim życiem nic tylko się nad sobą użalasz.. moim zdaniem to jest odpychające..wyobrażam sobie ciebie jako brzydkiego niewysokiego przyłysawego faceta w okularach z mięśniem piwnym, przygarbionego, chodzącego wiecznie z nosem wbitym w ziemie w czarnych zdartych adidasach i wytartych spodniach.. napewno nie jest aż tak tragicznie.. do kolegi po wyższym..po prostu wybrałes sobie przepraszam HUJOWY kierunek studiów...nie martw się ja też...ale ja nie spoczywam na laurach..najdalej za miesiąc domykam sprawy i otwieram własną firmę.. trzeba brać życie za łeb a nie chować głowę w piasek czego i wam życzę

Gość dam wam rade
no i jak zalamana chcialabys z takim kims jak oni isc do lozka? Moze z tego przez przypadek bylyby dzieci i co takie lachmyty mialyby ci do zaoferowania? Sama swoja obecnosc a moze to ich jeszcze bys musiala utrzymywac i robic im za ich matke? Te niedojdy zyciowe sa skazane na wymarcie...

dam wam rade gdybym myślał w ten sposób, to zamiast żyć jak gówno zacząłbym mordować, gwałcić, kraść i podpalać bo uznałbym że świat i ludzie skazali mnie na takie gówniane życie. Te swoje teorie o genach możesz jak najbardziej powtarzać, ale nie desperatom, którym brakuje tylko kilki kropel żeby przelać szklankę goryczy i nie stać się drugim Breivikiem albo Tedem Bundym. Skoro mają wygrać najlepsi to przystojnych mam mordować a piękne gwałcić żeby zaszły w ciąże tak?

I ja jestem niedojdą? Mam pracę, żyję na uboczu, nie oczekuje zmian, wiem że przegrałem bo urodziłem się gównem. Nie wchodzę lepszym w drogę, mam swój wyimaginowany świat, wymieszany ze światem wirtualnym w którym żyję jak chcę. Ale widzę że i marzyć mi nie wolno, co? Mam być w każdej sekundzie świadom jakim jestem śmieciem, tak?

Gość do biedny brzydki i głupi
@biedny brzydki i głupi ile masz lat? ile masz wzrostu? masz wykształcenie? masz auto i prawo jazdy? ile ważysz? jesteś prawiczkiem?

- 2pare lat - 170 wzrostu - wykształcenie technik ekonomista - mam prawo jazdy, nie mam samochodu - ważę 68 kilogramów - oczywiście że jestem prawiczkiem

Gość do biedny brzydki i głupi
czyli jesteś po technikum? a co do reszty to nie myślałeś o wizycie u prostytutki? wybrałabyś sobie jakąś piękną, młodą dziewczynę i prułbyś ją, przynajmniej nie musiałbyś marzyć o gwałtach na obcych dziewczynach A co z twarzą? Co w niej jest nie tak? pryszcze? znamiona? blizny?