Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny brzydki i głupi

Gdybym był przystojny i miał pieniądze to spędziłbym dzisiaj dzień z

Polecane posty

Rozum też odziedziczyłem po rodzicach, inteligencja nie jest nabywana. Urodziłem się tylko po to, żeby wieść życie jakie wiodę. W normalnym świecie, faktycznie nie przeżyłbym do tego momentu, może nawet nigdy bym się nie urodził i jedno i drugie byłoby mi na rękę. Myślisz że bycie wegetującym gównem jest przyjemne? Gdyby nie moje wyobrażenia o idealnym życiu, wirtualna rzeczywistość, to nie wiem co bym zrobił. W najlepszym przypadku bym się zabił a w najgorszym, rzutem na taśmę, chciałbym spróbować niedostępnych mi przyjemności, oczywiście poza prawem. Doszłoby do tego wyładowanie frustracji i mógłbym naprawdę złe rzeczy zrobić. A tak to mam komputer, mam tę minimalną pensję, wyobraźnie, fantazje o lepszym życiu, gry, seriale i pokój w którym nie wiem i nie widzę co tracę, co mógłbym zyskać będąc kims innym.

Gość pieprzeni malkontenci
Los jaki przypadnie nam w udziale: szczescie, dostatek, milosc nie zalezy od tego czy jestesmy urodziwi ale od łutu szczescia oraz wewnetrznego nastawienia i bogactwa duchowego.... Moj przystojny, wysoki kuzyn piastujacy stanowisko dyrektorskie rzucil dziewczyne o fizjonomii modelki po to aby zwiazac sie z szara tzw. "puszysta" mysza. Ja sama chociaz jestem ladna i szczupla zakochalam sie w mezczyznie z nadwaga o obiektywnie nieciekawej twarzy o ktorym wielu z moich znajomych wyrazalo opinie ze jest "oblesny" (nie mam im tego za zle tylko dlatego ze gdy pierwszy raz go zobaczylam mi rowniez wydal sie odpychajacy a gdyby ktos mi wtedy powiedzial ze sex z nim w krotkiej perspektywie czasu stanie sie maja obsesja i ulubiona fantazja to zabilabym go smiechem) Jakim trzeba byc pustakiem aby w tak prymitywnych, jak wasze, kategoriach postrzegac rzeczywstosc dlugo po wyjsciu z wieku szczeniecego...zalosne

Gość pieprzeni malkontenci
Gdyby nawet za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki spelnily sie wasze marzenia o urodzie oraz bogactwie to i tak w niedlugim czasie bylibyscie z powrotem nieszczesliwi a udanego zycia nie potrafilibyscie zbudowac za chiny ludowe...cos jest w wsaszym umysle, psychice mrocznego i zlego jakas bariera, tama ktora wam to uniemozliwia...wierzcie mi mozna byc cholernie nieszczesliwym i pograzonym w depresji zamoznym pieknisiem (istnieja na to zywe dowody) i pomimo tego ze swiat sciele sie u stop odrzucic go zapijajac sie na smierc lub pozegnac go korzystajac z mniej subtelnych metod, ot po prostu do przezywania radosci i spelnienia trzeba byc wewnetrznie zdolnym

Gość Wolna251
widzę że znalazło się więcej osób które mają takie zdanie jak ja! Do założyciela topiku ... nie daje Ci to nic do myślenia że tyle osób nie rozumie waszego myślenia??

Gość Wolna251
myślenie moje nie jest głupie!!! ja staram się zrozumieć co się dzieje z wami!!! i dochodzę do wniosku... że jesteście zbieraniną nieudaczników... i to nie wygląd was klasyfikuje do tego ale wy sami... bo zamiast starać się by było coraz lepiej to wy usiedliście na dupie i stwierdziliście że na nic innego liczyć nie możecie...

Gość Wolna251
ja wiem tak jest najprościej....

Gość Wolna251
offerma... jesteście na dodatek bardzo agresywnie i negatywnie nastawieni do całego świata.... ludzie was muszą nie lubić za to jakie macie do nich wrogie nastawienie...

kolejna odsłona hipokryzji. pustak który przed chwilą napisał "jesteście zbieraniną nieudaczników" teraz pisze "jesteście agresywnie i negatywnie nastawieni". to co, może oczekiwałaś że ci za to podziękuję pieprzona hipokrytko?

a poza tym uświadamiam ci że nie jesteś "całym światem" i twoje forumowe koleżanki, bluzgające tu na nas też nie są. facet napisał to co napisał, założył wątek taki jak założył ale nikogo nie obrażał, nikomu nie ubliżał. i to go, między innymi, od was różni.

Gość Wolna251
offerma.. z Ciebie ten jad się sączy...poszedłbyś na prostytutki to by Ci się humor poprawił:)

Gość Wolna251
ja Ci dobrze radzę:) zobaczysz jak to jest na prawdę:)

Wyda tylko kasę. Tak samo mógłby sobie kupić lalkę dmuchaną. I to by taniej wyszło.

Gość Wolna251
od razu wpadniesz na forum i zamiast się nad sobą użalać to napiszesz ... "nie uwierzycie co mi się przytrafiło dziś straciłem prawictwo jako37 letni chłoptaś!!! nie uwierzycie co czułem....." itp:)

Ja jestem nieudacznikiem bo jestem brzydki i głupi. A dlaczego taki jestem? Bo się taki urodziłem. W ogóle to nie wiem jak można być tak bezczelnym i będąc urodziwym, pouczać czy radzić brzydkim ludziom. Przecież wy nie macie pojęcia jak to jest być społecznym wyrzutkiem. Od samego początku życia jest traktowanym się gorzej, jako niedoskonała kopia człowieka. To wyniszcza osobowość na tyle mocno, że później nie można już z sobą nic zrobić. I ktoś tu pisał o jakichś wartościach duchowych. Przecież to wierutna bzdura. W dzisiejszych czasach duchowość nie istnieje. I tak, gdybym był piękny, to nawet będąc głupim, mógłbym być szczęśliwy. Całe moje życie potoczyło by się inaczej. Doświadczyłbym i prawdziwej miłości od rodziców (bo brzydkie dziecko nie sposób kochać), ale i całej gamy innych przyjemnych doświadczeń społecznych, które stworzyłyby pełnoprawnego, pewnego siebie człowieka, który nie pluł by sobie w brodę, dlaczego ja nie doświadczam tego co ci ładni. Jeszcze raz zacytuję: "Już od chwili swoich narodzin, naturalnie piękni ludzie są traktowani inaczej. Jako dzieci otrzymują więcej ciepła i miłości zarówno od członków rodny, jaki i obcych ludzi. Otoczenie jest wobec nich bardziej cierpliwe, łatwiej wybacza im przewinienia i serwuje więcej pieszczot oraz czułości. Naukowcy udowodnili, że nawet zawodowe opiekunki i nianie inaczej traktują ładne dzieci. Całe to pozytywne otoczenie ma ogromny wpływ na intelektualny i interpersonalny rozwój. Dzieci wychowujące się w tak przyjaznym otoczeniu mają większą wiarę w siebie, lepiej nawiązują kontakty z rówieśnikami ale także lepiej się uczą a w dorosłym życiu lepiej zarabiają. " "Atrakcyjni są postrzegani jako bardziej kontaktowi i inteligentni, zarabiają więcej, odnoszą więcej sukcesów, mają bardziej udane życie erotyczne, nawiązują lepsze kontakty z otoczeniem, częściej zostają uniewinniania w procesach sądowych, są łagodniej karani, kiedy uzna się ich winnymi. Słowem, piękni mają w życiu łatwiej."

Wolna "i to nie wygląd was klasyfikuje do tego ale wy sami... bo zamiast starać się by było coraz lepiej to wy usiedliście na dupie i stwierdziliście że na nic innego liczyć nie możecie..." masz pomysł jak się "starać" żeby urosnąć, czy tylko tak pierdolisz głupoty dla sportu?

Gość Wolna251
e z tą lalką dmuchaną to jak z elektrycznym papierosem:) idź na żywe lachony!!

"Ja tak nie miałem, czemu Off ma mieć?" bo tak sobie jaśnie pani wyobraziła. a przecież ponieważ przez całe życie wszyscy jej prawili komplementy jaka to jest cudowna to w to uwierzyła i wydaje jej się, że każda bzdura która jej przyjdzie do głupiego łba, choćby nie wiem jak absurdalna i sprzeczna z faktami i logiką, to wielka mądrość życiowa.

Gość Wolna251
prostytutka to też kobieta:) one po to są by sprawiać przyjemność... 100-200 zł a ile przyjemności:)

"Atrakcyjni są postrzegani jako bardziej kontaktowi i inteligentni" na studiach miałem taką koleżankę. była dosyć głupia ale naprawdę bardzo ładna. nie głupia jakaś wybitnie no ale ledwo co jej tam szło, każde zaliczenie to było dla niej spore wyzwanie. ale była naprawdę ładna. i to nie ładna w stylu "blachary" spalonej w solarium z kudłami utlenionymi na blond tylko naprawdę zajebista, naturalna uroda. to kiedyś nawet facet od rachunkowości, jak spieprzyła jakieś koło, powiedział coś w stylu "pani taka ładna a tak słabo napisała" czy jakoś tak. :D

Gość Wolna251
frodo a byłeś?

Gość Wolna251
i jak było?

Gość Wolna251
chodzisz regularnie?

Gość Wolna251
i bardzo dobrze robisz!!! bo od tego jest życie by korzystać!