Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny brzydki i głupi

Gdybym był przystojny i miał pieniądze to spędziłbym dzisiaj dzień z

Polecane posty

Gość Wolna251
ja się nie muszę dowartościowywać bo jestem dowartościowana:):)to wam bym radziła coś zmienić....COŚ ...na początek mała rzecz...

Gość Wolna251
a teraz żegnam :)

Gość biedny brzydki i głupi
Może na początek ciało, żeby w końcu móc normalnie żyć? Ops, zapomniałem, ciała zmienić się nie da. Co nam można radzić? Żyjcie jak żyjecie, bo nic lepszego w życiu was nie spotka. A jak już pisałem, pomóc może nam albo śmierć, albo urodzenie się na nowo, jako normalny człowiek, przynajmniej tak jest w moim przypadku.

"to wam bym radziła coś zmienić....COŚ ...na początek mała rzecz..." jakoś ty niczego w sobie nie zmieniałaś i to cię satysfakcjonuje ale do zmieniania innych to jesteś pierwsza.

Gość Wolna251
nie nie ja tego forum tak szybko nie pożegnam a więc proszę o nie podszywanie się...

Gość Wolna251
ja nic nie muszę w sobie zmieniać:)

"jakoś ty niczego w sobie nie zmieniałaś i to cię satysfakcjonuje ale do zmieniania innych to jesteś pierwsza." Jak to nie? Faceta ma innego :D

Gość Wolna251
ale w sobie nic nie muszę zmieniać:):) ech zrozumieli byście jak byście mnie zobaczyli:)

Gość Wolna251
ale ja jestem szczęśliwa a wy nie!!!!i to nas różni!!!!

"ale ja jestem szczęśliwa a wy nie!!!!i to nas różni!!!!" Jak sobie inna znajdzie to i szczęście Ci minie. Odliczanie trwa.

Gość Wolna251
to znajdę sobie innego faceta:) to nie problem:)

"ale ja jestem szczęśliwa a wy nie!!!!i to nas różni!!!!" no bo ludzie się od siebie różnią więc nie pieprz tu innym farmazonów o zmianach.

"to znajdę sobie innego faceta to nie problem" Problem, bo po 30-stce wasza atrakcyjność dramatycznie spada. Po 35 roku życia to możesz postawić na sobie krzyżyk. Bellucci raczej nie jesteś więc młodsze cię wygryzą. Poza tym... kto by chciał inwestować w jakiś wrak z komisu? Darker idzie wyskoczyć po chipsy i obejrzy sobie coś na komputerze. Lepsze to niż organizować rozrywkę komuś kto i tak ma mnie za zero.

Gość Wolna251
do 30 to mam jeszcze 5 latek:):)heh

Gość do Darker
czasy się zmieniają, teraz to trzydziestolatki to są jeszcze zajebiste szprychy, wciąż mają powodzenie, widzę to po swoich koleżankach, więc nie pierdol frustracie w twoim najlepszym okresie to nawet pies z kulawą nogą na ciebie nie spojrzał :D:D żałosny bazyl jesteś i tyle w temacie

Gość Wolna251
Jesteście wyśmiewani bo jesteście mdli i nudni!!! i nic sobą nie reprezentujecie... tzw.szara nudna strefa:(:(

Gość dziewczyny z ostrołęki
"Jesteście wyśmiewani bo jesteście mdli i nudni!!! i nic sobą nie reprezentujecie..." dokładnie! zwykli dziwacy, takich to trzeba omijać szerokim łukiem, bo nie wiadomo co im w głowach siedzi, ale na pewno nic dobrego, czytając autora aż włos się jeży na głowie, on chce zabijać i gwałcić, chuj wie czy kiedyś nie wytrzyma i tego nie zrobi, takich jak on to trzeba do ciupy wsadzić na długie lata! 🖐️

"teraz to trzydziestolatki to są jeszcze zaj**iste szprychy" W magazynach dla facetów to i 50-tka zajebista szprycha jest. Chyba nie myślicie, że nowa wersja Photoshopa wydawana co roku jest po to aby kwiatki na zdjęciu wyglądały bardziej realistycznie? :D Kobiety mają datę przydatności, po 35 roku życia to już mało kto na takie uwagę zwraca bo młodsze roczniki wchodzą. Baby są jak frytki, zjedz ile możesz - dorobimy więcej. "czemu zaraz naj**ać? zresztą ty nigdy na bibie nie byłeś, bo jesteś j**any mruk " A po co tam się idzie? Żeby dumać nad sensem życia ze szklanką soku marchwiowego w łapie z podobnymi sobie filozofami? Aby gibać się na parkiecie w takt muzyki jakiej nie chcielibyście słuchać w innych okolicznościach? Fasssscynujące. Chodziłem w Białymstoku po klubach - nie przypadło mi do gustu.

Gość Wolna251
ten topik uświadomił mi dopiero ile jest dziwolągów na świecie... to są nieudaczniki ... istoty nic sobą nie reprezentujące...

"W magazynach dla facetów to i 50-tka zaj**ista szprycha jest. Chyba nie myślicie, że nowa wersja Photoshopa wydawana co roku jest po to aby kwiatki na zdjęciu wyglądały bardziej realistycznie? " od razu widać rozumowanie żałosnego i starego prawika, idioto, mi nie chodzi o ZDJĘCIA, chociaż wiem, że tylko w takiej formie możesz mieć kobietę. ale wyobraź sobie, że trzydziestki w tych czasach wyglądają naprawdę świetnie i to NA ŻYWO 🖐️

Gość Wolna251
Darker... a Tobie w ogóle coś do gustu przypadło kiedyś? czy wszystko jest złe i bleee i fuj...

"i nic sobą nie reprezentujecie... tzw.szara nudna strefa" A wystarczy tylko kilka zer po przecinku na koncie i nagle staniemy się fascynujący. Ot - babskie standardy. "dziewczyny z ostrołęki" Bieda w tej Ostrołęce - kilka dziewczyn do jednego kompa. A przecież mają takie fajne promocje w Neonet na 11 listopada, Mix'ie przy Leclercu i Media-ekspert na Stayera. :D

"istoty nic sobą nie reprezentujące..." co do tego że reprezentuje sobą znacznie więcej niż ty to nie ma żadnych wątpliwości. zresztą nie jest to powód do dumy bynajmniej bo co inteligentniejszy szympans reprezentuje więcej.

"ten topik uświadomił mi dopiero ile jest dziwolągów na świecie... to są nieudaczniki ... istoty nic sobą nie reprezentujące..." dokładnie, ale co zrobić, niech spierdalają skoro nie potrafią się przystosować i żyć w społeczeństwie, zresztą która by chciała takich frustratów, wystarczy poczytać co wypisują o kobietach i przystojnych wysokich mężczyznach, jebani zazdrośnicy 🖐️

Gość Wolna251
Argen... a co wy soba takiego reprezentujecie????? jak założyciel tematu fantazjuje o życiu zamiast wyjść z pokoju....

Gość Wolna251
dziewczyny z ostrołeki... miałaś w ogóle o tym pojęcie że takie pajace gdzieś po ziemi chodzą?

"ale za to realizujemy się w innych dziedzinach." buhahah nie rozśmieszaj mnie, w czym wy się realizujecie? wszyscy wegetujecie, powinniście sobie w końcu poszukać sznura 🖐️