Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shy girl

Mieszkacie sami (bądź z partnerem) czy ze współlokatorami?

Polecane posty

Gość la luna llena
W Szkocji jest o wiele taniej niz w Londynie. jesli ktos zarabia 800-1000 funtow w Lonynie to rzeczywiscie bieduje.

Gość gość
Ludzie mieszkanie z kims to paranoja ja na samym poczatku mieszkalem na kupie to porazka straszna. Pozniej cos w stylu hotelu robotniczego pokoj jedynka z łazienka wspolna kuchnia 50 funtow wiecej a niebo a ziemia. Teraz kawalerka. O mieszkaniu na kupie nawet nie mysle szybciej zamieszkalbym w przyczepie kampinowej :D Jak chcecie sie wiecznie uzerac z pojeanymi ludzmi mieszkajcie z kims. Zwlaszcza z Polakami pala w domu brudasy wieczne imprezy i alkohol.

Gość gość
Mieszkaliśmy z jego dobrym kumplem. Nie dało rady, właśnie się przeprowadziliśmy i mieszkamy we dwoje.

Gość gość
10 lat w uk, 6 w londynie. Od 6 lat mieszkam sama w kawalerce. Idzie mi na to polowa wyplaty ale nie wyobrazam sobie mieszkac z Kim's obcym. Mam nadzieje ze znajde lepsza prace, bo jednak pol wyplaty to duzo. 2 strefa :)

Gość gość
ile ci wynosci czynsz ze wszystkimi oplatami te zmieskzma w londynie jestem sam i niby chce cos wynajac, ale zarabiam 1500 funtow

Gość gość
1500 na reke czy brutto? Jak chcesz w miare ladne czyste studio w dosc normalnej okoliolicy to sie juz mozesz szykowac na 700-800 f. Moze byc i drozej. Teraz one beds od 900f w gore, widzialam i za 1200! szokujace sa ceny mieszkan, malo ktore mieszkania tak na prawde maja dobry standard, czesto to poprzerabiane klitki z jakimis dziwnymi dobudowkami albo okropnym ustawieniem pokoi w srodku

Gość gość
mam 1500 na reke; jenak chyab zostane na pokoju - wydaje ponizej 400 na pokoj, wole zaoszczedzic, moze gdybym znalazl dziewczyne to wtedy mozna wynajac studio - chociaz to i tak malo realne ( tzn. znalezienei dziewczyny przeze mnie )

Gość gość
dlaczego malo realne?

Gość gość
jestem takim aspolecznym i niesmialym facetem bez doswiadczen z kobietami, ale jestem w miare dobrym facetem - zadbanym, nie przeklinajacym itp nie takim jak tu czesto wypisuja co niektore Polki

Gość gość
mieszkam z mezem i dziecmi

Gość dontgetmewrong
A ile masz lat? Ja też jestem "asem". Znaczy się mam grupkę przyjaciól ale np imprezy czy zalewanie się co weekend nie są dla mnie. Lepsza ksiazka, wyjazd gdzieś na weekend, zwiedzanie czy fotografia.

Gość gość
Studio flat mozna znalezc za okolo 700-800 za miesiac plus oplaty wiec nie jest tak zle jesli powiedzmy obydwoje zarabiacie po 1500. No i ten komfort. Bezcenny.

Gość gość
a gdzie ten chlopok napisil ze jest aseksualny? jak to jest z toba? wspolczuje jesli nie czujesz pociagu...

Gość gość
A kto powiedzial ze skrot "as" oznacza tylko aseksualnych? Tak sie składa ze moj kolega ma zespól Asperger'a i ludzie ktorzy go maja tak wlasnie na siebie w skrocie mowia (lub Aspie). Bywalam na forum dla aspolecznych i też nazywaja sie asami. Widać na jakie strony ty wchodzosz, ze tobie tylko kojarzy sie to z aseskualizmem ;)

Gość gość
A to, że nie mam pociągu to prawda ale za to właśnie kupiłam nowy samochód, więc nie widze powodów do współczucia...nie każdego stać na pociąg.

Gość gość
to ja koles z wczoraj z 19:29 nie jestem aseksualny, mam az 34 lata, a to na co cierpie to tzw. milosna niesmialosc - mozecie sobie wygooglowac co to jest

Gość passionfruit
Ja też jestem nieśmiała, jak chcesz pogadać z kimś to tu jestem. Przez inernet nie gryzę ;) w realu rzadko.

Gość gość
moj mail krezzus80@o2.pl - kolo z dziś

Gość passionfruit
Dam znac tu na forum jak napisze na maila, żebyś wiedzial ze to ja ;)

Gość gość
sorry zly mail krezzus@o2.pl

Gość fElicjana
gość wczoraj jestem takim aspolecznym i niesmialym facetem bez doswiadczen z kobietami, ale jestem w miare dobrym facetem - zadbanym, nie przeklinajacym itp nie takim jak tu czesto wypisuja co niektore Polki x x mam koleżankę w Londynie, bardzo miła,spokojna osoba 32 lata ale bardzo cicha i nieśmiała,nie może sobie znaleźć drugiej połówki a jest bardzo ładna trzeba by było was poznać

Gość gość
Zawsze jak ktos probuje mnie swatac czuje sie zaklopotany. Ale w sumie nic nie trace. Moze to byc ciekawe doswiadczenie.

Gość passionfruit
Napisalam o 18:40, daj znac czy doszło ;)