Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

dotknełam dzisiaj swojego nosa i miałam dziwne uczucie :O

Polecane posty

potrafię się ubrać ze smakiem że tak to ujmę :D ale często zdarza mi sie założyć coś byle co, albo spadające spodnie :classic_cool: to chyba jednak nie jestem no i nie noszę zegarka fossils! ba.w ogole nie nosze zegarka ;)

Gość ilekroć zbliżam się
nie wiem, ale troszkę przeraża mnie samo pojęcie kobiety eleganckiej, takiej wyprasowanej i korporacyjnej

Gość ilekroć zbliżam się
Łooo Jezuuu, przecież wiem :D

Gość ilekroć zbliżam się
choć mi nie pasuje do spodni w KANT'kę :D

nie wiem czy mogę o tym pisać o tym na forume ale to tak: a) ciąża b)okres-owulacja- x co do problemów to tak mam problem! praptak nie chce mnie przelecież😭 ale przecież nie bede o tym pisać na fejsie :classic_cool:

Gość ilekroć zbliżam się
przez dwa wątki równolegle spierdoliłem podszyw, zapomniałem zmienić nicku. Nie, nie chce Cię przelecieć, tylko nie może. To różnica :D Żona nie pozwala, prosiłem, ale nie chce się zgodzić :D

Gość ilekroć zbliżam się
no dobra, przyznam Ci się, że boję się kompromitacji. Jak mi nie stanie, albo zdejmę majtki a Ty będziesz się śmiała z mojego GIGANTA? :D

Gość ilekroć zbliżam się
Nie wyrucham cie czkawka,możesz o tym zapomnieć

Spuszczę pokornie wzrok i nie bede podglądać :D a serio faceci mają takie jazdy na punkcie wielkości?! :O

Gość ilekroć zbliżam się
myślałem na innym wątku, że to Ty podszyłaś mnie, a tu proszę... Nie będziesz podglądać, ale (nie) poczujesz i co wtedy? Poważnie: faceci na ogół nie mają z tym problemu.

Gość ilekroć zbliżam się
wtedy, gdy to pisałem nie widziałem MnS. Pamiętam pierwsze odcinki :)

Gość ilekroć zbliżam się
Klanu oczywiście :)

kojarzysz jakieś postacie ? obczaj to : Feliks mówi Monice, że chciałby spróbować mieć dwie kobiety jednocześnie i namawia na zaproszenie Halszki do ich sypialni. Moni początkowo nie chce o tym słyszeć ale w końcu postanawia zrobić Feliksowi niespodziankę na urodziny i zafundować mu wymarzony trójkąt. Kiedy przyłącza się do nich Halszka Feliks jest w siódmym niebie do czasu gdy obie panie zaczynają zajmować się wyłącznie sobą a jego wypychają z łóżka! Halszka w biustonoszu w kształcie brokuł wyskoczy z tortu Bogdan zakocha się w niej na zabój również Feliks wpadnie w zachwyt cielęcy Jaś słucha muzyki hip - hop , korzysta z życia, łyka prochy , jedną babkę bierze za Beatę na haju Rafalski tańczy z Aborygenką w ramach terapii

Wkrótce okazuje się, że Jeremiasz i Stasieńka prowadzą aktywne życie seksualne a Jeremiasz nabawił się kontuzji podczas forsownych figur czego ciocia Stasia nie może sobie wybaczyć. - Bolek sztorcuje Miłosza za nieudany stosunek z Bożenką - Spektakl Marty okazuje się klapą, ona obwinia o wszystko Rutkę. Wściekła wszczyna z nim bójkę w aucie i dochodzi do wypadku. - Monika i Feliks popadają w uzależnienie od cyber-sexu. Wkrótce zaczynają się dzielić wszystkim z wirtualnymi znajomymi i nie potrafią już żyć bez kamerki. -Mirek okazuje się taksówkowym naciągaczem, w dodatku pazernym na wygraną Grażynki. - Darek na skutek rozlicznych kontaktów staje się nosicielem wirusa brodawczaka, w końcu to telewizja z misją więc byłaby okazja aby poruszyć ten problem.

Gość ilekroć zbliżam się
kurde, niestety nie kojarzę prawie nikogo, lae wizja jest nieco przerażająca. Bo wiesz, co jest najgorszego w seksie grupowym? Ryzyko pominięcia :) Wiem, że i tak nie oglądasz filmów, które Ci polecam, ale widziałem ostatnio Guzikowców P. Zelenki. Warto chyba?!

- Jerzy z Antkiem i Renatą otworzą szaletowy biznes, który zajmie się dystrybucją kabin toaletowych na monety. Potem okaże się, że kontrahent sie wycofał i zrezygnowany Jerzy przywiezie wszystkie kible pod dom na Sadybie. Bliźniaki będą bawić się w chowanego wokół szaletów i dla żartów zamkną w kabinie ciocię Stasię. Potem przyjedzie transport i załaduje toaletę z przerażoną ciocią Stasią, której przypomni się zsyłka do Kazachstanu. - Miłosz będzie zwlekał z odbyciem pierwszego razu co bardzo zaniepokoi Bożenkę... Kiedy wreszcie dojdzie do kontaktu Bożena rozpłacze się w wyniku rozczarowania. - Okaże się, że Vujowicz jest wsółodpowiedzialny za stręczycielstwo i to on organizował transporty chorwatek. Danuta będzie szukała pocieszenia u Pawła, który zacznie kłócić się z Krystyną o nową partnerkę Agnieszki. i jeszcze to :D:D najlepszy temat na kafeterii...

oj to nietak,że nie oglądam przez POMINIĘCIE po prostu jak wchodze na kompa to pierwsze co odpalam? kafeterię:O a potem już nie ma zmiłuj :( dlatego jedyną opcją na spokojne oglądanie jest TV

Gość ilekroć zbliżam się
ej, te... przeczytaj dokładnie post :) pominięcie dotyczy seksu grupowego :)

Gość ilekroć zbliżam się
bardzo zgrabne ominięcie tematu filmów, które polecam :) no dobra...