Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marleenna36

czego ta malolata chce od mojego faceta? on nie moze gustowac w dzieciach!

Polecane posty

Gość marleenna36

witajcie. mam 36 lat, od roku spotykam sie z pewnym facetem, w moim wieku. jeszcze nie mieszkamy razem. on ma tel ciagle przy sobie, od ok msca. dzisiaj widzialam ze ciagle pisal. poszedl umyc rece, tel sie ladowal. sprawdzilam- wszystko pokasowane. po chwili dostal smsa 'co tam kochanie? daj znac jak bedziesz mial czas. buziaki misiu' :(

Gość marleenna36
zapytalam go o to. spokojnie odpowiedzial, ze to narzeczona kogos z rodziny. ze sie tylko kumpluja, nie widzial jej rok, i ze ta panna ma 20lat. nie jestem glupia, tak nie pisza tylko znajomi. ale czego ona chce od faceta 16 lat starszego?! zastanawiam sie, jesli on mnie zdradza z tym dzieckiem, to moge tego nie zauwazyc? :(

Gość fdgoifytty
hahaha 20 lat i dziecko, uśmiałam się, :D

Gość już wszystko wiem
właśnie zauważyłaś

Gość marleenna36
jak dla 36 letniego faceta? to jak dziecko:( gowniara, czego ona chce? boje sie ze moj TŻ poleci na nia:( wiadomo czym oni mysla (nie glowa) a 20letnie cialo to dla takiego kogos cos fajnego:(

Gość już wszystko wiem
już na nią poleciał, na bank są już po...

Gość Dorodny Marcin
Ja mam 35 lat i rucham pannę urodzoną w 1991 roku, czyli ma 21 lat. Fajna dziunia :)

Gość marleenna36
dobrze, ale chyba nie romansowalas z zajetym facetem? jak to kurwa, sa juz po? niby kiedy? jak do 18 pracuje, a do ok 22 jest u mnie, a potem jedzie do domu spac? :o nie. nawet nie mial kiedy.

Gość fffklupka
a skąd wiesz, że jak jeździ do domu spać, to do swojego domu jeździ??

Gość strażnike z teksase
czemu jedziesz po małolacie ? a Twój facet to ,co święty tak ?

Gość fffklupka
poza tym, jeżeli ona ma narzeczonego, tak jak on mówi, to czemu twojego faceta nazywa kochaniem? chyba tego typu słowa powinna kierować do narzeczonego i tylko do niego, nie?

Gość Dorodny Marcin
HAHA, aleś Ty naiwna :D

Gość fffd
noz kurwa twoj tż to cham ale co zrobic, uwierz ze klamie ze to jakas krewna trele morele

Możesz tego nie zauważyć niestety, bo jeśli tak jest w istocie - to na pewno się z tym nie afiszuje. Przekopiuj ten nr, wpisz w google i zobacz czy panienka nie ogłasza się na jakimś portalu randkowym. Ja bym tak zrobiła. Jeśli uda Ci się potwierdzić te podejrzenia, to polecam po prostu odsiać faceta - bo to nie jest nawyk typu "skarpetki pod łóżkiem" i jak gustuje w studentkach to mu to po rozmowie nie przejdzie :<

Źle zrobiłaś że zapytałaś go o tego sms'a bo jeśli ma coś za pazurami, to po prostu będzie się lepiej krył i np dokupi drugi starter. :( Trzeba było nic nie mówić i najpierw to sprawdzić.

Gość już wszystko wiem
od ciebie wychodzi i jedzie do młodszej, ach jaka jesteś żałosna, skoro ci się wydaje, że jak u ciebie był do 22, to już nigdzie nie poleci

Gość marleenna36
tak, jade po malolacie, bo to kurwa napewno ona zaczela sie do niego kleic:o a jemu imponuje to, ze 20stka sie nim zainteresowala:( nie potrzebnie go zapytalam, wiem :o

Gość marleenna36
bo on ma 36 lat! jest w zwiazku! jemu taka mloda dupa nie jest potrzebna. co prawda nie kochamy sie tak czesto jakby tego chcial, ale przeciez nie poleci od razu do innej na seks:o

Gość Antonio de
do marleenna36 a robicie wszystko w seksie...? może szuka młodej, ktora jest chętna na wszysko co zakazane.../

Gość marleenna36
czyli napewno mnie z nia zdradza albo zdradzi? :( ciagle mam przed oczami tego smsa:( co on moze znaczyc... jesli uda mi sie zdobyc nr... i zadz to co mam jej powiedziec?

Gość marleenna36
on by chcial. ja nie lubie eksperymentowac

Gość grossossss
nie bądź naiwna i sprawdź to dokładnie

Gość Antonio de
a robicie wszystko w seksie...? może szuka młodej, ktora jest chętna na wszystko co z Tobą zakazane...? jak u was wyglądają te sprawy będzie można wiecej powidzieć czy Cię zdradzi czy zdradza

Gość dgnff
mój TŻ jest 13 lat starszy i to on się do mnie kleił kiedy miałam 19 lat, otwórz oczy. i tak, miał wtedy partnerkę, a dokładniej żonę. chociaz się nie ukłądało między nimi

Gość laulenkaaaa
W babach 35-letnich ciężej gustować niż w 20-latkach