Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappasmirikimi27

Jak to się dzieje że każda kobieta 25+ na kafe wygląda jak nastolatka i pytają

Polecane posty

Mi jest obojetne na ile wygladam - czuje sie na 24 i to mi starczy. Co za roznica czy musze pokazywac dowod czy nie ... Najwazniejsze na ile sama sie czuje.

Gość Monikaaaaaaaaaa
no tak jak to na necie nigdy nie wiesz kto jest po drugej stronie :)

Gość Monikaaaaaaaaaa
w sumie to wiele rzeczy niszczy skóre: makijaż , wysoka temperatura , stres, palenie , picie , brak snu , opalanie , mimika i wiele innych

ale ze na kafe siedza sami bez zycia towarzyskiego to sie nie zgodze, sama mam dom, faceta, dziecko, prace i jeszcze impreze raz na 2 tygodnie, przy dobrych wiatrach co tydzien. sama za najwiekszy wysilk dla organizmu uwazam ciaze. dlugo dochodzilam do dawnej kondycji ale nieregularny sen dal mi sie we znaki..

Gość Adrianna anna
Plenerowa żono zobacz jak wyglada Aleksandra z the voice of poland a tez ma dziecko ;-) Bzdura, po porodzie zawsze jest spadek formy a pozniej sie do niej wraca, ona nawet brzuch ma piekny. www.sinfashion.pl dla mnie bomba i tez tak chce

Gość optyhrgedsa
mysle ze trzeba sie z tym pogodzic ;) bo przeciez jak sie wyglada na mlodą kobiete a nie nastolatka to ludzie traktuja cie powazniej. to chyba plus :) jak mam np 30 lat i wygladam na 30 lub te kilka lat mniej to przeciez wygladam mlodo. jak mam 60-70 lat to wygladam staro. a jak mam 30-50 lat.. to hmm.. wyglad tutaj tak sie rozni.. np moja mama ma 50 lat, nikt by jej tyle nie dla bo jest szczupla , ma fryzure taka ze zakrywa czolo = czyli tez zmarszczki, nalozy makijaz i nikt nie powie jej ze wyglada jak nastolatka, widac tez ze nie jest juz młódką ale nikt nie powie ze wyglada staro, bo nie wyglada. wiec sluchajcie, ja mysle ze jeszcze przez dluuugie lata mozna dbajac od siebie o korzystkie do cery i twarzy ubierajac i czesząc sie wygladac atrakcyjnie i nie staro. wiec cieszmy sie ze wygladamy jak mlode kobiety, mlodosc nie konczy sie tak szybko ;) a na starosc dopiero zaczniemy narzekac, po co narzekac cale zycie ;p mi nie przeszkadza az tak bardzo to ze wygladam dzis powazniej niz 2 lata temu, takie zycie, natura nie dajmy sie zwariowac i wpadac obsesje.

adrianna --> ale ja mam swietna forme, ani jednego rozstepu i plaski brzuch po ciazy, ja mowie o twarzy, o tym ze zmeczenie mi sie dalo we znaki. odpowiedzialnosc. a cialo po prostu wewnetrzenie sie zmeczylo ciaza.. nie czuje sie juz tak jak przed ciaza..

niedawno jak wczoraj uslyszalam ze wygladam na 25-26 lat. super, ten komlement mnie bardzo ucieszyl, ale tez mialam lepszy dzien, fajny makijaz, fryzure, przyplyw energii, ale jak ja wstaje rano taka zaspana, zmeczona to tez calkiem inaczej wygladam.

Gość Monikaaaaaaaaaa
ale uwazam ,ze w kazdym wieku kobieta może byc piekna na swoj sposob

Gość Monikaaaaaaaaaa
nawet staruszka może byc piekna i dostojna typu Beata Tyszkiewicz Małgorzata Socha czy Glinka nie wygladaja juz na nascie lat ,ale są piekne i seksowne

Plenerowa chuj z tym na ile cie ludzie oceniaja - najwazniejsze jak ty sie czujesz. Ja mam prawie 30tke i ani nie jestem powazna ani nie zamierzam taka sie stac. Lata leca- taka jest kolej rzeczy, z ktora sie trzeba pogodzic. Moja znajoma urodzila 5 dziecko w wieku bodajrze 43 albo 4 4 lat i wierz mi , ze ona 2wyglada teraz w ieku 53 na 45 max. Mysle , ze to zalerzy od urody tez-niekotrzy maja dzieciece rysy inni normalne.

Gość Adrianna anna
Baby face unikajace slonca to nie starzeja sie na twarzy do 40 stki, jak te azjatki ;-)

Gość ewfewfewfewf
balsamów brązujacych do ciała i każdy mysli ,ze jestem opalona :P a słonca unikam

Gość ewfewfewfewf
,, ja uzywam" mialo byc

Gość ja bym nie chciała wygladac
jak nastolatka.. mam 25 lat , jako nastolatka też miałam powodzenie ,ale głownie u chłopców ,a teraz mnie podrywaja faceci i to mi bardziej odpowiada

Gość ja bym nie chciała wygladac
bo sorry nie kreca mnie juz zbytnio chłopaki w wieku 16-20 lat . teraz tacy 25-45 lat

Gość CYYYYYYYYYYYYYYYY
Jest jeszcze jeden mi, że nastolatki wyglądają starzej niż 30, 40. Niektóre panie uważają,że one młodziej niz nastki sie prezentują. Bzdura. Pracuję w szkole średniej i żadna panna nie wygląda jak dojrzała kobieta, nawet jak się wypacykuje. Natomiast przychodzące na zebrania mamuśki opowiadające jak to je mylą z córkami chyba oczu nie mają. Żenada

Gość CYYYYYYYYYYYYYYYY
MIT miało być

Gość Odpowiedz jest banalna
wszyscy postrzegamy siebie w nierealistyczny, wykrzywiony sposob - widzimy jak wszystkie szkolne kolezanki sie starzeja ale o samych sobie sadzimy, iz wygladamy wciaz jak w liceum (dlatego na spotkaniach klasowych doznajemy szoku ze same stare baby przyszly nie rozumiejac ze jestesmy jedna z nich). Najwidoczniej Istnieje jakis mechanizm ktory to warunkuje byc moze jest on rodzajem obrony? (wszak tylko cialo sie starzeje dusza ciagle pozostaje mloda) PS jako ciekawostka link do strony o 40 latce ktora wyglada na 18 http://azjatyckicukier.blogspot.com/2012/01/japonka-ktora-sie-nie-starzeje.html

Gość ^M^
A ja na ile wyglądam? Dodam, że na tym zdjęciu jestem tuż po, przeprowadzonym przez 5 wybitnych fachowców, makijażu "naturalnym" (oznacza to, że do pracy używali tylko własnych rąk i tego co znaleźli na łonie szczodrej natury...Jak kamienie, butelki:D). Myślicie, że mogę tak iść na randkę?:classic_cool: http://naforum.zapodaj.net/d03a775025e0.jpg.html

Gość Monikaaaaaaaaaa
No nie powiem ta japonka to akurat bardzo młodo wygląda. Japonki generalnie jakoś sie wolno starzeja pewnie to kwestia genow , unikania słonca i zdrowego odzywiania

Gość 789876567876
a ja wiem skąd to zjawisko mam 36 lat z mojego punktu widzenia wygladam na 40 lat z twarzy ale figura filigranowa jak u nastolatki duzy biust i mam swiadomosc ze z twarzy jest bardzo staro ale co rusz słysze komplementy od facetów dalbym ci góra 30 lat co jest wierutna bzdurą bo przeciez mam lustro i ono nie kłamie , mysle ze niektórym idiotkom z kafe wystarczy usłyszec jeden komplemnt o młodym wyglądzie a juz chodza całe długie lata i opowiadaja ze ludzie biora je za małolaty , załosne jest to zjawisko i dowodzi o płytkości i naiwności polek bo przeciez lustra macie tylko korzystajcie z nich !

Gość ^M^
Dziękuję za szczery odpowiedzi:P

Gość a kto to przebije?
Mój facet ma 35 lat i został ostatnio poproszony o dowód :D

Gość 789876567876
bella twoje napinanie się tutaj dowodzi o trafnosci mojej teorii spiełas się jakby ci ktos osobiscie kłamstwo zarzucił , ech psychika ludzka jest prosta w obsłudze