Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takze tego nie ma co

Sama na wesele - iść??

Polecane posty

Gość takze tego nie ma co

Nie mam z kim pójść. Mam 26 lat. Wczęśniej jakos wcale o tym nie myslałam, ale wesele za tydzień i naszły mnie obawy. Co ja tam będę robiła?? Siedziała z mama i tatą? ( chociaż dobrze, że oni idą). Byłam 3 lata temu też sama i było bardzo fajnie, to kuzyn jeden, drugi, brat, wujek, tata poporsili do tańca mimo swoich osób towarzyszących. Ale głównie to i tak tańczyliśmy w kółku. A jeśli tu tak nie będzie??? Wyjście wczesniej nie wchodzi w grę. To impreza daleko od miejsca zamiszkania, gdzie przyjezdni gości mają wynajete pokoje a do nich zawozi nas wynajety bus:P

Gość ilonkakaka
pewnie, że jedz i baw się dobrze.. po trzecim drinku i 4 tańcu zapomnisz ze jestes tam sama :P

Gość Pewnie, że iść
Przecież będzie rodzina i rodzice. Nie musisz tańczyć, możesz siedzieć i rozmawiać. Zapewne będziesz się bawić tak samo dobrze, jak na poprzednim weselu. Jedynie mogą Cię denerwować pytania typu: kiedy ty wyjdziesz za mąż?, kiedy twoja kolej?, czy masz chłopaka itd. Jak się tym nie przejmujesz, to idź bez zastanowienia!! ;)

Gość Takze tego nie ma co
Nie przejmuje sie wcale tym co powiedzą inni i bliższa czy dalsza rodzina. To mi zwisa. Bardziej tym, że kuzyni mnie poproszą a wiecie jakie są kobitki...że ze mną a nie z nimi itd itp:P. Albo brat i jego partnerka będzie robić mu wyrzuty:).

Gość ilonkakaka
hehe .. wiemy wiemy, ale to problem kobitek a nie Twój. Jedz koniecznie :)

Gość dorociczka
nie raz byłam sama na weselu,zawsze dobrze się bawiłam,nie wszystkie piosenki są tylko dla par

Gość Takze tego nie ma co
Oj podniesliście mnie na duchu:P. Z tego wszystkiego szukałam różnych topiców w internecie na ten temat i wiele osób pisze, że nie idź, że byli i niepolecają, masakra itd itp.

Gość Zagubionadama
A ja mam podobny problem. Wesele za 1, 5 tyg i siostra pana młodego z głupia do mnie wypaliła z tekstem ze będzie tam pewien chłopak po 30, kawaler, też sam i żeby się nie okazało ze za jakiś czas znowu bedzie wesele. Ja tam nie mam nic przeciw, żeby kogoś poznać, ale myślicie ze moga mnie z nim usadzić?? to chyba byłaby przesada, nie? zwłaszcza, że gości z obu stron nie będzie proporcjonalnie tylko nas ze 25% w stosunku do drugiej strony i nie chce siedziec z obcymi ludźmi:).

Gość a ja nie polecam
Raz byłam na weselu sama. Wszyscy dokoła tańczyli, a ja siedziałam sama i nie miałam nawet do kogo się odezwać. Nie zatańczyłam nawet raz i o 22 zmyłam się do domu. Nigdy więcej!

Gość kamcia_6789
Niczym sie nie przejmuj i ruszaj na wesele:) a ze partnerki kuzynow czy brata beda robily wyrzuty o tance? Chyba z nimi jest cos nie tak....sama nie mialbym zadnego problemu z tym, ze moj narzeczony zatanczy z siostra czy kuzynka, no helol...zreszta skoro juz bylas sama na weselu i do tego swietnie sie bawilas, to w czym problem? Udanej zabawy!:)