Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24t23t3t

niesamowite, jak nick generuje wyobrażenie o osobie

Polecane posty

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe - kojarzy mi sie z 16-22 latka, lekko zaokraglona, koniecznie pryszczata, z mysimi wlosam i spora iloscia kompleksow :( A Fubu tylko i wylacznie z rura o duzej objetosci :(

[zgłoś do usunięcia] Pink_Panther był tu chyba kiedys na kafe nick Różowa Pantera

Niektórzy mają wyobraźnię :) Robaczywą i moocno spróchniałą. "Moje" zdjęcie też tu przewinęło. Że tak powiem zachwytu nie wzbudziło. Po nocach mi się śni ta panna w chomącie na szyi i "mokrą włoszką" na głowie :D

Setunia - rowniez z biurwa, sredniego wzrostu, wieku i tuszy, lubiaca zagladac do kieliszka... (Oczywiscie pisze tylko skojarzenia co do samych nickow)

Owszem, ale nigdy nie siedziałem na trybunach - oglądali mnie z nich :classic_cool:

A Setunia mi się bardzo przyjemnie kojarzy - tak wiosennie :) Ładny uśmiech, kwiecista sukienka i kapelusz z szerokim rondem.

Argen - wysoki przysadzisty, czarnobrody, lubiacy piwne trunki i bractwa rycerskie :p

Calluna79: trzydziestoletnia, wysoka i szczupła kobieta lubiąca wysokie obcasy i męskie towarzystwo. Pracuje w biurze i zawsze nosi pod pachą segregator kiedy biegnie przez miasto do pracy w jakiejś firmie, gdzie wspina się po szczeblach kariery na stanowisko kierownicze :classic_cool: ma niebieskie oczy i czarne włosy ścięte na boba ;P

mnie się ze świecącym wąpierzem ze zmierzchu skojarzyło :P i powiedz mi...czemu wrzosy są biseksualne? :(

Setunia - rowniez z biurwa, sredniego wzrostu, wieku i tuszy, lubiaca zagladac do kieliszka... Biuruwa>?? zn co?:) a do kieliszka nie:P tylko piwko lubie;) Lomu akurat mam taki kapelusz i lubie takie sukienki:)

No widzisz, a ja jestem przysadzista, niewysoka, nienawidze obcasow (meskie towarzystwo owszem lubie - i pracuje w biurze). A wlosy mam rude prawie do zadka i oczy nudnobrazowe.

Argen - a wiesz, że jesteś bliżej prawdy niż wszyscy inni? :D niedoszła - z My Chemical Romance.

nie jestem Pindzia - ze smutna mloda (ok. 16) dziewczyna skladajaca usta w dziubek :( w sukience w krate

niedoszła samobójczyni - dlugie brazowe cienkie wlosy, blada, blade cienkie wargi, pet zwisa z ust. Muzyczka albo plastyczka