nielubieuk 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 moje życie w united kingdom nie jest wesołe jak w Polsce gdzie żyłem na poziomie. tak tu żyje w okrutnej biedzie.wyjechałem tu po namowach jako w tej anglii jest cudownie wyobrażałem sobie ten kraj jako kraj szerokich arterii , pięknych ulic, świetnych dziewczyn, drogich samochodów, dobrych zarobków. dokładnie jak tu ------------------------------------------------------------------------ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/00/Miensk_praspekt_Skaryny_at_night.jpg ------------------------------------------------------------------------ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ea/Belarus-Minsk-Svislach_and_Traetskaye_Suburb-1.jpg ----------------------------------------------------------------------- http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9a/Victory-square.jpg Jednak życie w anglii nie rozpieszczało na początku byłem bezdomny potem znalazłem sobie zakwaterowanie w ciapackiej dzielnicy w biednym szeregowcu gdzie również klepałem biedę, całę noce płakałem chciałem wrócić do polski niestety zarobki w anglii nie pozwalają na godne życie i muszę grzebać po śmietnikach w poszukiwaniu jedzenia ale jak uzbieram to spieprzam z tego syfu na BIAŁORUŚ bo tam jest bogactwo i porządny prezydent i jest lepiej niż w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubueIE Napisano Czerwiec 6, 2012 co ty pierdolisz nierobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubueIE Napisano Czerwiec 6, 2012 wracaj do Polski tylko że tam to nic w śmietniku nie znajdziesz...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faffafafafaf Napisano Czerwiec 6, 2012 Ale lama z Ciebie jak nie potrafiles ustawic sie w Uk...nieudacznik zyciowy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nielubieuk 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 bo tu okrutna bieda jest i stare brudne rozsypujące sie rudery. a niby jak miałbym sie ustawić. ta niby robiąc na czarno za 4 funty na godzine dziekuje bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubueIE Napisano Czerwiec 6, 2012 4 funty za mało? To grzeb sobie w śmietniku dalej... fajnie że masz internet jak taka bieda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nielubieuk 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 i co z tego że mam internet nie jest drogi. a 4 funty w anglii i w polsce to co innego pewnie w polsce byłaby to dobra pensja a tu gówno jest i sie żyje na niższym poziomie niż pl takie to brytyjskie gówno/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubueIE Napisano Czerwiec 6, 2012 bierz dupę w troki i wracaj do PL, w ambasadzie kupią Ci bilet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghhgfff Napisano Czerwiec 6, 2012 Najnizsza krajowa w uk to 6,08 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nielubieuk 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 najniższa ale jak pracujesz na czarno to można i mniej. mówie wam nie jedźcie tu są bogatsze kraje choćby białoruś gdzie ludzie żyją godnie.i jest dobrobyt, bo rządzi dobry prezydent łukaszenka. lepiej wyjeżdzajcie na białoruś niż do tego gówna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 looser! wspolczucia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wcale sie nie dziwie Napisano Czerwiec 7, 2012 ze grzebiesz w smietniku :D Durnie nie moga zyc na poziomie, nie moga miec takich warunkow zyciowych jak ludzie madrzy i wyksztalceni. Masz jedynie to szczescie, ze grzebiesz w smietniku w UK :D Tu sa ludzie bogaci wiec wywalaja mnostwo rzeczy pomagajacych przezyc miernotom, w PL bys zdechl w tej biedzie, gdzie do kosza nawet obierki od ziemniakow nie trafiaja bo bieda zzera wszystko. Hahahahahahaha!!!!!!! Zawsze sie wkopiesz ze swoimi postami, hahahahahahahahaha!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tunisiana 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a w którym śmietniku grzebiesz Napisano Czerwiec 25, 2012 jeśli można wiedzieć? i co wygrzebałeś? w dupie tyz grzebiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no kiedy wreszcie Napisano Czerwiec 26, 2012 Zalapiecie że pisze się loser a nie looser? Tak do ciebie mówię żona.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Skoro miałaś super w Polsce to dla czego nikt ci z Polski nie pomoże? Przecież miałeś tam życie na poziomie to chyba kasa jakaś ci została nawet na bilet powrotny do Polski? po co masz grzebać tu w śmietniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja Ci wierze Napisano Czerwiec 28, 2012 tez mieszkam za granica ale nie w UK . Ktos kto nie byl ,nie zrozumie ze ni odrazu ma sie dobra prace i mieszkanie na dzien dobry , do tego dochodzi sie latami .Nikt nie bierze pod uwage ze ze te 4 funty to moze jest duzo w Polsce , ale w Angli przeciez sie mieszka i tam palci rachunki . Bedzie dobrze ,teraz jest lato ,wierze ze znajdziesz jakakolwiek prace chociaz na poczatek , a pomalu sie odkujesz i znajdziesz lepiej platna prace . Niejednemu zagranica sie noga powinela ,ale wyszedl z tego . Ci co tu pisza nie wiedza co to jest glod , bo jak sa glodni ida do mamusi na zupe . Trzymaj sie , wszystko sie ulozy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcepanowa...... Napisano Lipiec 3, 2012 Czy plenerowa jest normalna przeczytajcie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5278136 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Domowa żona podejdź no do płota i weź się za tą fotkę, bo to jest już przestępstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2014 Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2014 W anglii tylko ograniczeni ludzie sobie nieradza mam podstawowke i zarabiam na reke 2200-2400f. Marna prowokacja... nawet najwieksze tepaki bez angielskiego znajda tu prace bez wiekszych problemow w pl nie jest juz tak latwo chyba zejest wiosna i potrzebuja na budowach naczarno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach