Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*****kamola*****

Pomocy!! dziewczyny! jaka suknia na cywilny?!Pomóżcie

Polecane posty

Gość ehhhh....
ciesze sie, bo juz myslalam ze ja tez przesadzam z taka suknia :)

Gość ehhhh....
te są sliczne jeszcze: http://www.larobes.pl/product.php?id_product=370 http://www.larobes.pl/product.php?id_product=366 maja piekne te suknie... ceny tez. ale mysle ze jakbym trafila na bardzo dobrego krawca to spokojnie by uszyl taka za pol ceny. bezy mnie jakos nie kreca, a za 2 tys tak jak niektore tu kosztuja to i normalna suknie slubna by sie znalazlo...

Gość a jjaaaa
Dziewczyno nic nie przesadzasz , masz wyglądać wyjątkowo , zjawiskowo . Ja też jak jestem na weselach to nie wierzę w to co widzę :) Tu wczaraj mieliśmy próbkę możliwości kobiecego gustu , jak dziewczyna prosiła o dobór sukni na wesele :D Ale podobno o gustach się nie dyskutuję , więć ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;)

ehhh. Twoje propozycje są rzeczywiście trafne. Wiesz o czym musimy pomyleć : o tym aby za np 10 lat , patrzac na zdjecia ze slubu nie wtydzic sie naszego stylu ślubnego;)a ja troszke za bardzo popłynęłam z kolorystyką ;) Dlatego radze Tobie i sobie aby wybrac cos zwiewnego, szyfonowego, mnie look plażowy rowniez bardo odpowiada, dlatego bede szukac czegos na styl greckiej boginii ;D moj facet idzie w jasno popielatym garniturze taki lekko sportowy styl gajerku, biala koszula i czarne dodatki. Jest brunetem takze fajnie wyglada w szarosciach. Malo tego.... idzie w dwudniowym zaroscie bo wtedy wygląda mmmm... cudo- symbol męskości poprostu. No dobra, ustalilysmy jaka kieca, to teraz pomóżcie takie znależć w WAWIE- KOCHANE

Gość ehhhh....
a mozesz wklic linka do tego tematu, chetnie popatrze :)

Dziewczyny, zmykam na obiad do mamusi :D wracam wieczorem i chetnie dokoncze rozmowę z Wami jeszcze raz bardzo dziekuje i prosze abyscie przechadzając sie po ulicach Warszawy, jezeli ktoraś z Was tam mieszka, zerkaly na moją suknię i dawajcie cynk:) Milego dnia

Gość ehhhh....
kurde, zawsze jak wchodze na te strone to sie tak rozmarzam.... masakra :D niestety autorko co do sklepu to Ci nie jestem w stanie pomoc, nie mieszkam w warszawie, ale wierze ze tutaj znajdziesz osoby ktore Cie naprowadza na dobry sklep. grecka bogini, to jest to :)

Witam ponownie, widze że nie dałyście żadnych namiarów :( Matko, musze gdzies zdobyc wiedze bo nie moge pozwolic sobie na latanie po całej wawie...

ehhhh - wiem, że nie jeden krawiec uszyłby taką suknię, ale to jednak ryzyko, a druga sprawa to problem ze znalezieniem równie pięknego materialu, zanim cudem zdobyłabym material, odpowiednie ozdoby itp, i po tysiącu przymiarek, suknia na bank by i zbrzydła. Wolę kupić pewnie i na szybko.

Gość Tygrysek xxxxxxx
5

Gość Panna Młoda 22
Kurczę też mamogromny problem, jeszcze większy niż W:) Śwój ślub cywilny mam 28 września w Warszawie na starówce. Chcę białą sukienkę ślubną, przed kolano i bez welonu. Nie mam pojęcia gdzie takie sukienki mogę znaleźć:( A na dodatek nie wiem jaka będzie pogoda i jaką mam kupić sukienkę skoro rośnie mi brzuch:) Nigdzie nie mogę znaleźć takiej żeby mi się podobała:/ Mam problem jakie kupiś i gdzie bolerko??? Zależy wszystko naprawdę od pogody... Jestem strasznie zestresowan :) Bo co do pogody to nigdy nic nie wiadomo... Na koniec września pasują też buty zakryte czy odkryte??:) Ufff....

Gość czikago_buls
Ja akurat jestem z Warszawy i swoją sukienkę kupiłam w Factory Annopol - tam jest ogromny wybór :)