Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1973

samotna matka z dzieckiem szuka wsparcia

Polecane posty

Gość przedłużacz
1973 w mailu a ma 23 lata cos mi tu smierdzi

Gość do kasi1973
jeszcze cos: naprawdę poszukaj terapii. Przez to, ze jestes z domu dziecka lgniesz do kazdego kto poda pomocna dlon. Musisz sama nauczyc sie stac na nogach, nie licz na razie na facetow. I dzialaj, nie zniechecaj ludzi do siebie roszczeniowoscia, to normalne, ze ludzie tak reaguja, ze krytykuja twoje slowa(chodzi o te 70zl) Swiat jest okrutny, ale kiedys zaswieci slonce i dla Ciebie. Dzialaj i nie poddawaj sie!!! dobranoc

Gość Transgalaktyczny_skurwiel
Tak to jest jak tępe biedaki się rozmnażają, potem żal do bozi i całego świata. Ja pierdole.

Melindo-nie rozumiesz mojej sytuacji. Dziekuje za kazdą pomoc,ale 70 zł miesiecznie nie wystarczy do utrzymania dziecka.Muszę miec pracę za co najmniej 1000zł.Jesli ktoś mi przysle jakiekolwiek pieniadzę-to moje wielkie dzieki.Niech mu Jezus i Maryja blogosławią. Pisząc o 70 zł miałam na mysli pracę ,a nie Waszą pomoc.Potrzebuję pracy za min1000 zl,jak pisałam i jej szukam np.firmy sprzatające. Przepraszam za słowa o gniewie Bozym-nikomu zle nie zyczę ,ale to z rozpaczy i bezsilności. Proszę o wyrozumiałość,ale walczę o przezycie dziecka. 1973 w mailu to rok urodzenia osoby,która mi pomaga-kochanej Madzi np.jedzenie,ubranka dla dziecka,doładowania telefonu.

do pocztą lub kurierem Nie jestem księżniczką-potrafię ciężko pracować np. pracowałamprzy produkcji,na polu ,przy dzieciach ,a teraz w galerii handlowej.Ale jak się nie ma gdzie mieszkać i trzeba opłacic żlobek,siostry itd,to praca musi byc stała i min 1000 zł na rekę,a nie ,że komornik wszystko zabiera.

Gość przedłużacz
przeciez dziewczyna nei proponuje ci zeby to bylo twoje jedyne zrodlo utrzymania ale siedzac tu i biadolac nie zarabiasz a moglabys te 70 zl dodatkowo uciulac tak samo inwentaryzacje dziewczyna pisze ze sa w nocy- kolejne 40zl w kieszen byc moze kilka razy w ciagu miesiaca.uzbieraloby sie ale tobie sie nie chce.przegladasz ogloszenia o prace?to pewnie widzisz ze teraz w 90% jest umowa zlecenie.ok emerytura z czego, ale co ty sie martwisz co bedzie za 50 lat jak teraz nie masz za co zyc? dobrze ci ktos napisal postawa roszczeniowa,brak zdrowego rozsadku na calej linii.

Gość Emmett Fitz-Hume
Taka z Ciebie KATOLICZKA a rozwiodłaś się z mężem i masz nieślubne dziecko? :o I Ty śmiesz karą boską grozić jeszcze?

Jeszcze raz powtarzam-to co piszę to prawda.Niech chetni do pomocy dziecku podadzą maila ,a ja im wyslę z namiarami do osrodka,gdzie mieszkam.Wszystko jest do sprawdzenia. Z góry dziekuję i przepraszam,jak kogoś uraziłam,ale to z rozpaczy.

Taka z Ciebie KATOLICZKA a rozwiodłaś się z mężem i masz nieślubne dziecko? I Ty śmiesz karą boską grozić jeszcze? Katolik to też grzesznik.Nie miałam slubu koscielnego,a dziecko nie slubne ,to nie potrzebuje miłości? Nie sądż,bo przyjdzie czas,że Bóg Cię osądzi i co wtedy?Jesteś ideałem/

do przedluzacza To nie jest postawa roszczeniowa,ale walka o przezycie swoje i dziecka.Latwo oceniać jak się ma rodzine,która wspiera,pracę ,dom,wukształcenie itd Ja pracuję ,ale komornik mi wszystko zabrał-rozumiesz to. Zamiast krytykować,może byś pomógł?Ciekawe,czy byłbyś taki rozsadny,jakbys się znalazł w tak tragicznej sytuacji,jak ja. Bez legalnej pracy na umowę min.1000 zł na rekę to ciężko przezyć.Na czarno to mozna sobie dorobić-tak robię,ale ile mogę-100,200 zł.A dzieckiem tez się trzeba zająć-kto ma to robić?

Boże-jaki L&M Menthol jest bezduszny i wulgarny! Proszę o pracę,ale nie tutaj-to nie jest forum dam pracę. Pomodlę się o Twoją duszę,bo żal mi Ciebie.Chybajeszcze nie spotkałeś Jezusa w swoim życiu. dobranoc wszystkim

Gość L&M Menthol
jasne,pomódl sie,ale o lepsze życie dla siebie i twojego dziecka a tak w ogóle to jest jaas prowokacja,siostrzyczki zakonne pozwalają ci tak długo korzystac z Internetu? buhahah,prawie sie nabrałem

Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta Noclegownia dla Bezdomnych Kobiet 50-218 Wrocław, ul. Pomorska 16 b mój adres sajmon1973@interia.eu Jak chcesz,to podaj mi swój i się umówimy i podam Ci swoje imię i nazwisko.

Gość przedłużacz
Szybko ocenilas moj status społeczny.otóż muszę cię rozczarować wychowałam sie trochę w domu dziecka trochę w rodzinie zastępczej, nikt mnie nie wspierał i nie wspiera ani finansowo ani nijak, pracy stałej też nie mam robię co moge dorywczo bez względu na to co z moja emeryturą bo żyje tu i teraz.wykształcenie? średnie techniczne, robilam technika za darmo zaocznie bo na więcej mnie nie stać. Różnimy sie praktycznie tylko tym ze ja nie dalam sobie zrobić dziecka i mam dach nad głową bo sie o to postaralam. Twoja postawa jest roszczeniowa i żadne twoje powoływanie sie na łaskę Bożą nie zmienią mojego zdania.

Gość Emmett Fitz-Hume
Ja jestem agnostykiem więc straszenie mnie sądem bożym nie robi na mnie wrażenia. Módl się lepiej za swoje grzechy (np. za zgotowanie piekła na ziemi swojemu dziecku, które nieodpowiedzialnie poczęłaś- i to nie z Ducha Świętego ale w grzechu) czy o łaskę "chleba naszego powszedniego". Moim zdaniem państwo powinno zareagować i umieścić Twoje dziecko w domu dziecka albo rodzinie zastępczej bo ciągle masz fiu-bździu w głowie i jesteś nieodpowiedzialną matką bez szans na prawidłowe wychowanie dziecka. Dziwne, że dziecko mieszka w noclegowni dla bezdomnych a państwo (Sąd Rodzinny konkretnie) nie reaguje.

Gość D...zapytajka!
od kiedy to w noclegowniach dla bezdomnych można korzystac do woli z Internetu?

Gość agullcciiiaaa
Moja mama tez wychowywala mnie samotnie, bylo ciezko. Fakt ze mialysmy mieszkanie, ale gorzej z kasa, ojciec nie placil wogule alimentow. Matka robila co mogla, łapała kazda dorywcza prace, ale nigdy nie żebrala od innych tak jak ty to robisz, wielka użalajaca ksiezniczka, jeszcze wybredza ze 70zl to malo. Normalny czlowiek potrzebujacy pomocy wzialby kazda pomoc, nawet tanie pampersy z biedronki, tak jak ty to napisalas ze dla twojego synka musza to byc firmowe PAMPERS. Ogarnij sie i do roboty.

Gość spartanin
Hej dlaczego niektórzy siedza i strofuja widze ze tak latwiej to nazywa sie bycie hipokryta. Kazdy ma problemy sztuka jest rozwiazywac. To ze fziewczyna pyta sie tu nieznaczy ze niepotrafi moim zdaniem ma tu wieksze szanse na racjonalne rozwiazanie. Do autorki trzymam kciuki i wieze ze bedzie dobrze : ) Dopuki walczysz jestes zwyciezca.

Gość Znowu problem
Wysłałas dziecko do prywatnego żłobka za 500 zł bo normalnie we Wrocku tyle nie kosztuje.

Gość pije piwo z colą light
Ty nie masz wcale postawy roszczeniowej. Ty masz zajebista postawę roszczeniową!! Oryginalne pampersy? Wyślijcie mi 100-200 zł? A 70 dorobić (nie chodzi o pracę a dorobienie) to NI CHU JA?

Gość spartanin
Czesc czytajac nekture wypowiedzi niekturych osob chce mi sie doslownie żyg... ciekawe co by bylo gdyby tw osoby byly na miejscu kaski? Kazdy ma prawo prosic o pomoc i dziwia mnie te kretynskie komentarze. Kaska jeatem z tej grupy kturej nielubisz ale niemam ci tego za zle.

Gość Piopis
Kasiu 1973 Podaj swoj telefon lub od razu ime nazwisko i adres to wysle Ci pomoc. P.P.

Gość bardzo ciekaweee
a od kiedy noclegownia dla bezdomnych kobiet jest płatna? i to 300zł? oj ale kłamstwa autorko wymysasz i jeszcze zyczysz sobie pieluchy firmy papmers-no prosze-tansze juz nie wchodza w gre?

Gość bardzo ciekaweee
i w noclegowni maja komputery i internet?? hmmmmmmm

Gość gość
Ja rowniez jestem samotna matka z dzieckiem mam 22lata nie pracuje niema kto mi pomoc jeski by sie znalazla chetna osoba ktora moze pomoc prosze o wiadomosc na e maila.dziekuje opisze indywidualnie swoja ciezka sytuacje