Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1973

samotna matka z dzieckiem szuka wsparcia

Polecane posty

Gość Norwegia Norwegia
daj maila. w jakim w wieku dziecko?chlopak?dziewczynka?mam w c**j ladnych ubran po dzieciach obydwu plci. napiszsz mi adres to ci wysle. mowie powznie.znaczy dasz mi adres przez maila. napisz jaki wiek, zabawki tez ci dam.

Gość Norwegia Norwegia
daj tgo maila, nawet jak klamie to lepiej niz wyrzucac na smietnik.ja ciagle tak robie i az mi glupio bo mysle ze sa dzieci co nie maja a ja w*********m dobre rzeczy na smietniki.

Gość Dobry Anioł...
Wszyscy, którzy wylewacie wiadro pomyj na autorke, jesteście żałośni. dziewczyna walczy o dobro swojego dziecka. To co- lepiej żeby go gdzieś zakopała? Jak nie macie nic mądrego do powiedzenia to się nie odzywajcie!!! Autorko- może poszukaj porady u prawnika odnośnie Twojego kredytu. Myślę, że powinni to umożyć, bo nie masz środków do życia. Może podejdź też do jakiejś agencji pracy tymczasowej; teraz jest sezon- jest sporo takiej pracy np. na produkcji, w drukarniach itp.i jest to zazwyczaj praca zmianowa, więc możesz dorobić trochę pieniędzy. Nie jest zazwyczaj wymagane ani doświadczenie ani jakieś wykształcenie. na początek może się uda.

Kasiu,chciałbym Cię poznać.Jestem kierowcą Tira.Moja żona też Kasia mnie zdradza.Strasznie cierpię.Poszukuję kobiety z dzieckiem,tylko dlatego,że wiem,że takiej kobiecie opuszczonej przez męża ciężko się żyje i liczę na to,że być może gdy się poznamy to obie strony dadzą z siebie dużo.Ja zapracuję na Ciebie i dziecko a Ty za to jak uznasz,że pasujemy do siebie,to może dasz mi wierność bo tego mi brakuje.Spróbujmy się poznać.Ja jestem z Sosnowca ale żadna odległość mnie nie przeraża bo jeżdżę Tirem po całej Europie.Wrocław strasznie mi się podoba.Kiedyś miałem tam mieszkać ale los zadecydował inaczej.Ale czuję sentyment do tego miasta.Jak dobrze się doczytałem to zrozumiałem,że tam mieszkasz.Odezwij się do mnie a nie pożałujesz.Jestem rocznik 1972 to może znajdziemy wspólny język.Mój nr tel to 503472618.Puść smsa jak odczytasz ten przekazik.Pozdrawiam.Tomek

Nie wiem czy jesteś Kasia czy Ania bo login masz Kasia.Ale mnie to wszystko jedno.Chciałbym Ci pomóc i Cię poznać.Pozwól na to losowi.Czekam.TOMEK

Gość gość
ostatnio kafeteriusze twierdzili ze jak ktoś zarabia najnizsza krajowa to komornik nie ma prawa wejść na pobory w ogole!!!a teraz przy twoich 600 zabiera ci calosc?dziwne

Mi pomógł komornik Wrocław http://www.komornik-wroclaw.com.pl/ . Byłam w podobnej sytuacji. Były mąż miał spore zaległości w alimentach na dziecko,nie mogłam doczekać się wsparcia, było nam bardzo ciężko i miałam już tego dosyć. Dostał oficjalne pismo i sprawa ruszyła. Życzę powodzenia!

Gość gośćstasiek
prosze zkontaktuj sie zemna

Gość gość
hej dziewczyny jestem kawalere i chętnie poznałbyn samotną matke w celu stworzenia udanego związku.muj nr 503-573-134