Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1928xxyyz

gdzie poznać normalnego faceta?

Polecane posty

Gość co rozumiesz przez słowa
"normalna kobieta"? Jaka Twoim zdaniem jest "normalna kobieta"?

Gość zeeenek
Zapewne taka, ktora ma male wymagania i ktora polasi sie na nieatrakcyjnego faceta z niskimi zarobkami. Zapewne to mial na mysli "normalny facet z Lodzi".

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
Normalny....mam podobne zdanie jak Twój kolega. Nie zawieram znajomości przez internet.:)

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
no proszę, kogo moje oczy widzą:)

Gość zeeenek
:)

Gość co rozumiesz przez słowa
Normalny facet z Łodzi proszę Cię wyjaśnij mi jak krowie na rowie, jaka według Ciebie powinna być "normalna kobieta"? Ponieważ normalność to pojęcie relatywne :(

Gość zeeenek
Normalna czyli taka, ktora go zechce.

Gość Magnolia czarnabiała:)
Normalny mężczyzna w moich oczach Prostolinijny, prawdomówny, odpowiedzialny i opiekuńczy, wie czego chce, a przy Kobiecie nie zachowuje się jakby stąpał po lodzie, szybko i trafnie podejmujący decyzje, nie oglądający się za innymi kobietami przy mnie, kochający. Gdybym była mężczyzną nigdy nie dałabym odczuć ukochanej, że jest sama:) ,,mów co myślisz nie klucz''

Gość GHAH siMiAn rAtIcUs JWWD! 666
Napiszczie do mnie na gg 5473221 Pogadamy se o życiu und nigdy się nie spotkamy and na oczy nie zobaczymy! Ja lubię blade doopy całować!

Gość Facet taki o fajny
Magnolia czarnabiała:) Normalny mężczyzna w moich oczach Prostolinijny, prawdomówny, odpowiedzialny i opiekuńczy, wie czego chce, a przy Kobiecie nie zachowuje się jakby stąpał po lodzie, szybko i trafnie podejmujący decyzje, nie oglądający się za innymi kobietami przy mnie, kochający. Gdybym była mężczyzną nigdy nie dałabym odczuć ukochanej, że jest sama No to cały ja tyle, że w przeszłości przez złą kobietę zostałem zdradzony, okłamany i potraktowany jak śmieć i teraz mam uraz do wszystkich kobiet i nie chcę więcej próbować nawiązywać bliższych stosunków z kobietami.

Gość normaloryginal
w sp.zoo zwanej AA

Gość normaloryginal
jezeli facet jest zraniony to nie może być normalny i nie musi to być brioń a wystarczy kobieta

Gość normaloryginal
co ja tu robie na kobiecym forum kiedy nie nawidzę kobiet chyba jakiś swiety przekonał mnie ze kobiety to też człowieki jego argumenty przekonały mnie były ciężkie nie do odparcia ma jakieś cele w życiu do spełnienia chronić moralność i człowieczeństwo kobiet on jest normalny,poznać Cię z Nim?

Wiem jedno kobieta ubrana jak szara mysz taka skromna to modliszka Kobieta ubrana dziwnie z fantazja pokazuje po sobie kim jest i jaka jest niczego nie ukrywa Dotarło do mnie po godzinie napisałeś, że zostałeś zraniony przez kobietę nie spotkałam jeszcze kogoś takiego może dlatego skreślałam wszystkich mężczyzn, a przecież są też normalni prawda? Ty czy Ty czy Ty czy On W związkach powinno panować partnerstwo i przyjaźń a nie niewolnictwo :( Mężczyzna który zwrócił moją uwagę jest bardzo kobieco- męski sama nie wiem co mam myśleć próbuję czasami z nim rozmawiać, ale chyba mnie unika i tak to pozostawię. Dam mu spokoik :)

Gość porwxxxx
święty

Gość ona1928xxyyz
Łooo co to się porobiło z mojego wątku :o to żeście się rozpisali :P PS. póki co poznałam jednego z neta :D ale to nic takiego

Mężczyzna który zwrócił moją uwagę jest bardzo kobieco- męski sama nie wiem co mam myśleć próbuję czasami z nim rozmawiać, ale chyba mnie unika i tak to pozostawię. Dam mu spokoik hahahahahhahaa

Gość Magnolia czarnabiała:)
:)

Gość brams
na księżycu

Gość brams
na ziemi zostali sami nieudacznicy

Gość ofranc
Magi daj maila plissssssssss zwariuje przez Ciebie :(

sie pytam po co ci normalny facet? zazwyczaj normalni faceci " stoją z boku" bo sie panny takimi nie interesują