Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka9090

Zostawił mnie po pierwszym seksie..

Polecane posty

Gość Inka9090

Mam 15 lat. Znałam go już rok i myślałam że wiem o nim wszystko.. Oboje tego chcieliśmy.. Ale myślę że zrobiłam to żeby mu pokazać jak bardzo go kocham i że traktuje go naprawdę poważnie.. Był ode mnie starszy o rok.. Wypiłam trochę i on też.. Potem powiedział żebyśmy to w końcu zrobili naprawdę.. No i tak jakoś wyszło.. Wiem że nie byłam gotowa.. I chyba on też.. Przed wyjściem zapytał tylko czy mi się podobało.. Chyba nic wtedy nie odpowiedziałam. Na drugi dzień pytał kiedy mam okres i mówił że żałuje.. Nie dawno po tym dostałam okresu i napisałam mu o tym.. Ucieszył się.. No i potem zerwał ze mną:-( Do dziś nie mogę o nim zapomnieć.. Tak bardzoo go kochałam a on mnie tak potraktował.. Zrobiłam to dla niego.. Co mam teraz zrobić? Czuje się okropnie.. :-(

Gość lekcja bolesna....
ale można tylko wyciągnąć wnioski: nigdy więcej nie idź do łóżka z takich przyczyn, jak pisałaś: "żeby pokazać, że kocham" "zrobiłam to dla niego"... to nigdy tak nie działa. Teraz jest przykro, ale w przyszłości będziesz się cieszyć, że więcej czasu nie zmarnowałaś z takim dupkiem... Jest tylko jedna właściwa przyczyna pójścia do łóżka: dla przyjemności, bo tego chcemy. Wszystkie inne ("dla niego", "dla potwierdzenia swojej atrakcyjności", "bo koleżanki mają to za sobą", "bo już wypada") się nie sprawdzają.

Gość skoro dostał to czego chciał
to po co ma sie z Tobą jescze spotykać? Dla faceta jesteś atrakcyjna tak długo, jak długo mu nie dasz:(