Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jan.stark

Emocjonalny romans

Polecane posty

Gość Otrzeźwiacz
jan.stark pisze: "klinem okazała się zona, spędziliśmy bardzo fajny dzień" Proszę sobie odwrócić sytuację, Pan jest "klinem", żona kocha (?) kogoś innego a Pana traktuje jako lekarstwo na moralnego kaca związanego z Pana osobą. I niech to trwa parę miesięcy, być może lat. I niech Pan sobie wyobrazi co Pan poczuje wtedy, gdy się Pan o tym dowie. Powodzenia w eksperymencie myślowym.

myślę że ten eksperyment myślowy to żadne odkrycie dla starka, ale gość odbiera rzeczywistość tak, jak mu akurat podpowiada jego głodne ego :-)

Gość ewelinka e
do: coś mi sie zdaje, że tak to prawda adoratorów mam mnóstwo, w tym przeważnie żonatych, gdziekolwiek sie nie pojawię, niestety nikt nie myśli o mnie poważnie to jest wielka racja!

Staram:) się :)jak:) mogę;) Ewelinka oglądają , ale śmiałości nie mają prawda? Poprawiłam sobie nastój kupiłam sobie troszkę ciuszków mój ulubiony sklep to mohito mam 34 rozmiar i ciężko coś kupić a tam raj dla mnie raj. Uwielbiam róż i udało mi się dostać bluzeczkę w takim kolorze:) Zakupy to'' klin''

Wczoraj chciałam coś wam napisać i weszłam na temat i pisze piesze i nagle ktoś mi odpisuje Ty laska wiesz gdzie wlazłaś to nie ten temat Szybko wykasowałam wszystko i tą laskę też:)

Gość ewelinka e
tak jesli chodzi o wolnych mężczyzn to wymiękają nie maja śmiałości to prawda, ale dlaczego żonaci są tak smiali i pierniczą o sprawach łóżkowych:(

Gość ewelinka e
ja nie jestem panienka do wynajęcia i to jeszcze za darmo najlepiej od tego sa agencje

też lubię róż, ale musi być albo pudrowy, albo blady, żadne tam landrynki, czy neony no i widzisz Bibo, życie ma tyle fajnych opcji, a zakupy bez wątpienia są jedną z nich (tez noszę albo 34 albo 36, zależy od sklepu)

Gość ewelinka e
do Bibooo co sadzisz o tym, że na naszym innym wątku jest teraz cicho czyzby wszyscy sie przenieśli pod innym nickiem?

Gość mam dylemat
właśnie trwam w takiej relacji...nigdy wcześniej nie uwierzyłabym, ze to może mnie dotyczyć...

"właśnie trwam w takiej relacji" potrwaj sobie trochę, a potem się z tego śmiej juz pisałam, każdemu się zdarza i każdy jest w stanie przetrwać bez większego uszczerbku dla kogokolwiek wystarczy uświadomić sobie ulotność emocji i nie robić głupot

Gość mam dylemat
2 lata zaraz miną...uwolnic sie próbuje od dawna

Gość ewelinka e
nie zgodzę się czasem otwartość w takim emocjonalnym romansie czyni cuda!

Wszyscy tu masz rację ale po co Nick zmieniać Mężczyźni to tchórze, ale ja też jestem tchórzem bo się ich boję i tu nagle jeden wpada mi do głowy i w żaden sposób go wywalić nie umiem. Róż bardzo lubi ę i błękit uwielbiam, ale jestem niska więc ciężko coś dostać fajnego natomiast w Mohito 34 to ten rozmiar nie ma problemu Piata nie powiesz mi, że jesteś blondynka jak ja /:)

Gość ewelinka e
dwa lata to jeszcze nie tak dużo spróbuj mu naświetlić sytuację

Bibo, a skąd wiesz, ze nie powiem? ;-) ja przeciwnie, jestem raczej z wyższych niż niższych i mam taką sylwetkę, ze mogę założyć praktycznie wszystko. Gdybym trafiła do Trinny i Susanny, pewnie nasłuchałabym się stylistycznych komplementów za wszystkie czasy ;-)

Gość rikoo
Swiadome uwiklanie w owa sytuacje jest chore Bardziej debilne jest trwanie w toksycznej relacji. Oczywiste jest Skazane , na niepowodzenie Wiec jaki sens? Jedna ze stron powinna przejac inicjatywe zakonczenia ,,romansu,, Wyjdzie to na zdrowie. pozdr

"ja chcę zgłupieć do końca to może minie" a za parę lat jak sobie przypomnisz, to oczy nie wiadomo gdzie ze wstydu podziewać. tego chcesz? :)

,,rikoo Swiadome uwiklanie w owa sytuacje jest chore Bardziej debilne jest trwanie w toksycznej relacji. Oczywiste jest Skazane , na niepowodzenie Wiec jaki sens? Jedna ze stron powinna przejac inicjatywe zakonczenia ,,romansu,, Wyjdzie to na zdrowie. pozdr'' ????? to znaczy, że przekaz Twój mówi LUDZIE NIE WOLNO WAM SIĘ ZAKOCHIWAĆ NAJLEPIEJ NA SIEBIE NIE PATRZCIE NA ULICACH

Bibo, miłość to naprawdę nie wszystko, bez urazy, ale wciąż uważam, ze masz pod tym względem niemyślenie nastolatki