Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jan.stark

Emocjonalny romans

Polecane posty

"nie wiem kto w dziesiejszych czasach ma takie poglady" np. wypowiadające się tu Anna K., ula i a jeśli a to tylko jeden temat

Piata----Tysiące maja takie poglądy, ale połowa nigdy się do tego nie przyzna wiesz dlaczego, a dlatego bo same o tym jeszcze nie wiedzą Bo przyjdzie w ich życiu taki dzień kiedy mąż przyjdzie np. pijany, marudny, nabrudzi to przykład i co wtedy wtedy jeszcze nic, ale jeśli w pracy czy ,,gdzieś'' spotkają kogoś kto zapadnie im w umysł i jeszcze zaprosi, zadzwoni to uwierz mi, że zaczną myśleć jak dalej chcą żyć. Przypominasz mi moją Ciotkę ma 60 lat mąz ja porzucił a ona ciągle nie wie dlaczego.

Za duzo mnie tutaj zapytałas odpowiem nic o mnie nie mówi każdy sie tutaj wypowiada Ty , Ona ,, Ono ,, On każdy cos pisze, kazdy radzi Powiem Ci tak ja jestem teraz szczęśliwa wierz mi bo się uwolniłam a Ty ? Piata jesteś szczęsliwa ?

Gość ............a jeśli...........
Kurczę chwile mnie nie było i się pogubiłam kto, o co kogo pytał i kto komu odpowiada :D A nie mam czasu zanalizować. BIBIOOO dzięki :) Ja uważam, że każdy ma prawo do własnych poglądów. I tak życie je i nas weryfikuje. "Tyle wiemy o sobie, na ile nas sprawdzono". Jednak wiem, że w moim przypadku nie ma miejsca w moim życiu na zdradę. Co nie oznacza, że nigdy nie ulegnę, bo mogę okazać się bardziej "ludzka" niż myślę, że jestem. "tak sie czuje, jakbym na nia czekał" Janie, na kogo?

Gość hmmmmm.............
BIBOOO - sledze ten wątek od początku i Piąta Klepka jest rozsadną kobietą :) Ktos kto ma zasady nie musi od razu być stary :)

Gość hmmmmm.............
Po moim "emocjonalnym romansie" nauczylam sie nie oceniac innych, a takze zapewniac, ze cos nie bedzie mialo miejsca. Nauczylo mnie to po prostu pokory. Zanim to sie stalo dalabym sobie rekę uciąć, ze mnie to nie spotka :) Byłam taka pewna siebie.

hmmmmmm masz rację to działa w dwie strony przeczytałaś wszystkie watki to wiesz że piata klepka mnie obraziła nazywając debilem nie skarżę się nie oceniam nikogo podkreślam to przedstawiam mój punkt widzenia z punktu ,,siedzenia'' :):):) dobrze, że tutaj się dziej oby Jan otworzył nareszcie te drzwi najlepiej w białych rękawiczkach to taki żarcik;)

Gość doczekales sie
na te emocjonalna kochanke?

Gość maja majeczka
wierzę w emocjonalny romans w 100 %, często mi się to przytrafia, to działa na urodę, sprawdziłam!!!!!!!

Gość równo
A teraz tylko życzyć połówkom romansującym emocjonalnie, podobnych romansów. :D:D:D Równowaga w przyrodzie powinna byc zachowana. Wszystkim takie romanse dobrze zrobią na urodę i sapomoczucie, nie ma żadnej wątpliwości co do tego. Dobrej zabawy. :)

ja przeżyłam coś takiego....ale jakby z drugiej strony...spotkałam faceta, który miał narzeczona, chemia, magia miedzy nami byla nieziemska zaznaczam, że nie wiedzialam o niej...każde słowo, spojrzenie, rozmowa byla nacechowana tymi emocjami o których mówicie... on pozwolil sobie na wiecej, pieszczoty, pocałunki...nie poszliśmy jednak do łóżka...dziś czuje sie oszukana przez niego, nie wpominam go z uśmiechem, a był mi tak bliski...czasem zastanawiam sie jaka byla jego motywacja, co on mógł wtedy czuc na pożegnanie powiedzial mi, że mnie kochal, ale ja nie moge wierzyc jego słowom, ożenił sie z tamta, dla mnie to wszytsko przekreśla chcialabym jednak jeszcze kiedys poczuc podobnie silne uczucie

ludzie są słabi, niby mają sumienie, a za chwilę na nie gwiżdżą a ponieważ każdy z nas skazany jest na rzeczywistość taką, jaka jest, to rozwiązanie jest takie, żeby skreślać ludzi wywołujących negatywne emocje a teraz wyrzuć tę idiotyczną stopkę, było minęło, zawsze możesz zacząć od początku :)

skreśliłam go, choć płakał i robi cyrki próbujac mnie zatrzymac ale ślub jest ślubem...wybral tamta kobiete, a ja mam tyle godności by nie siegac po reszki z cudzego talerza próbuje sie ogarnac...jest już lepiej...wspomnienia sie rozmywaja, zapominam o narkotyku, który mnie uzależnił od siebie wiem, czas pogodzić sie z życiem i iść dalej

Gość ewelinka e
Ludzie tak jest z każdym romansem, facet nie umie zrezygnować z żony ani z kochanki.Kobiety same jedna lub druga musi z faceta zrezygnować

Gość trararata
Autorze co u Ciebie?

Gość ewelinka e
ja mam adorację mężczyzn na każdym kroku, niestety nie posiadam męża ktoś wie dlaczego?

Gość cos mi sie zdaje ze____
nikt nie mysli o tobie powaznie?

Cześć Piata Nie przeszła nie przeszła tak jak mi nie chce przejść / ale nie do Starka aby było jasne/ :) ide pracować i żyć życzę miłego dnia

Gość rapanuia
Ja to znam, niestety... :( Mój mąż nigdy mnie nie kochał, o czym się przekonałam za późno.... :O Za to ja byłam zakochana po uszy. Zakochana i ślepa. Potem kochałam już tylko innych, wystarczyło że ktoś okazał odrobinę zainteresowania, troski, uczucia.....