Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jan.stark

Emocjonalny romans

Polecane posty

"otwórz piwko, włącz futbol i bądź facetem" ja piernicze, ideał faceta: z piwem przed telewizorem ogladający facetów biegających za piłką

oczywiście ze w tej sytuacji próba wyjaśniania czegokolwiek tylko spowoduje dyskomfort w waszych dalszych relacjach zawodowych sama kiedyś miałam znacznie dalej posuniętą zażyłość z gościem z pracy i na szczęście mogłam wszystko złożyć na karb alkoholu, a następnie nigdy do tego nie wracać, mimo ze on jeszcze ze 4 lata co jakiś czas próbował swojego szczęścia jednak najlepszym wyjściem okazało się zachowywanie jakby nigdy nic

"ja piernicze, ideał faceta: z piwem przed telewizorem ogladający facetów biegających za piłką " a na żartach się trochę znasz? :) "myslisz, ze Koziorozce mają taką tendencję?" jeden ma na pewno ;-)

Gość hmmmmm..........
to ja dołożę jeszcze jednego koziorozca :)

Gość hmmmmm..........
piąta klepka - a Ty tez sie zaangazowalas, czy tylko/bardziej on?

Gość takie moje zadnie____
ale to tylko moze... tak naprawde to nie wiesz... mialam podobna sytuacje, bylam bardzo zaangazowana a nie zlozylam zadnych wyjasnien :( do dzis nie wiem co o mnie mysli, ale na pewno wiem ze jest zly na mnie ! moze wlasnie tez mysli ze mnie nic nie obchodzil a to nieprawda :( ale nie umialam mowic o moich uczuciach, wolalam zeby to bylo niewypowiedziane :( i tak zostalo

Gość hmmmmm..........
piata klepka - to widać doswiadczona w bojach jestes :) A jak sie konczyly te relacje?

Gość hmmmmm..........
takie moje zadnie____ - a ma to dla Ciebie znaczenie, ze jest zły na Ciebie? załujesz, ze tak to sie potoczyło?

Gość .........a jeśli..........
"ja piernicze, ideał faceta: z piwem przed telewizorem ogladający facetów biegających za piłką " no w końcu jeden normalny :*

Gość niem.
Wlasnie chyba ta niewiedza jest najgorsza. Podobno prawda boli tylko raz- w momencie kiedy sie ja uslyszy, a tak czlowiek jeszcze dlugo bedzie zadawal sobie pytanie jak to naprawde bylo. jan.stark- mimo, ze zerwiesz kontakt, z glowy nie dasz rady tego wyrzucic.

Gość takie moje zadnie____
tak, zaluje ze tak to sie potoczylo, nie wiedzialam, ze zerwie ze mna kontakt :( myslalam, ze nasz emocjonalny romans bedzie trwal wiecznie :(

Gość fghjfgh
autorze i co postanowiles?

Nic nie postanowiłem. Jestem wkurzony taką końcówką. jestem za duży na takie zabawy. Wolałbym wszystko przegadać jednak - nie chodzi o ujawnienia, tylko ustalenie relacji - bo pewnie i tak od czasu do czasu bedziemy się spotykać,

Gość fghjfgh
Nie ma to duzego znaczenia, ale moge spytac w jakim jestesci wieku?

Gość Beti24242
"zadzwoń do niej i umów się bo jak tego nie zrobisz to ja stracisz na zawsze" ??? Co takiego? przecież On ma ŻONĘ! Ludzie! Nie chcialabym byc na jej miejscu.

Gość yhyhyhy
16:30 [zgłoś do usunięcia] jan.stark Jeszcze jedno - może to dziwne ale nigdy nie byłem zazdrosny o męża. Nigdy nie przedstawiałem go w złym świetle, przeciwnie - broniłem go. Na pewno w naszych relacjach nie było obgadywania małżonków. Nigdy nie planowałem rozbijać jej małżeństwa. Takie potajemne romanse zawsze rozwalają małżeństwo, bo powodują rozluźnianie więzi między małżonkami - oddajesz miejsce przeznaczone emocjonalnie żonie- w ręce innej kobiety.

Gość eh te koziolki
A jakim ona jest zodiakiem?

Gość eh te koziolki
U mnie tez sie cos takiego kroi. Coraz czesciej lapie sie na tym, ze cieplo o nim mysle, a jak sie widzimy moglibysmy rozmawiac godzinami - jakby czas stanal w miejscu, a wszystko wokol przestalo miec jakiekolwiek znaczenie. Pociaga mnie intelektualnie, emocjonalnie, duchowo oraz niestety fizycznie. Ale jak zacznie sie robic zbyt goraco, uciekne.

W tej chwili kiedy spojrzałeś na nią pierwszy raz a potem zacząłeś już ciągle myśleć to był czas kiedy Twoje małżeństwo już zgasło Przykro mi, ale kobiety są ślepe i kiedy mąż informuje , że odchodzi do kogoś to nie stało się to teraz to już się zakończyło wasze małżeństwo jakiś czas temu, a to , że mi powiecie On ma żonę a Ona męża błagam przestańcie bo zejdę. Moja siora w Niemczech żyła z mężem 20 lat i ja zauważyłam, że sypią się i za chwilę się rozejdą kiedy jej o tym powiedziałam ona krzyczała że cały berlin słyszał ,,oszalałaś co ty wygadujesz jesteśmy przykładnym małżeństwem'' Teraz jest 8 miesięcy od tamtej chwili rozeszli się a On już 2 lata był w nieformalnym związku z kochanka teraz konkubiną. Jeśli Ty Jan spojrzałeś na inną kobietę, myślisz o niej, śnisz to sygnał ..dzwon.., Twój związek się posypał przykro mi:(

NIE WIERZĘ W INSTYTUCJĘ MAŁŻEŃSTWA I NIE UWIERZĘ NIGDY to wymysł średniowieczny i Kościelny W życiu niestety nie da się kochać całe życie tej samej kobiety taką samą miłością 1. zakochanie stan: to mocne zaćmienie umysłu 2. euforia mija nastaje spokój wkrada się rutyna i nuda 3. po 15 latach kocham go, ale mnie nie pociąga brak motyli tęskni się za tym Każdy kto mi powie, że nadal ma po 15 latach ochotę na męża lub żonę z takim samym pożądaniem jak przed laty KŁAMIE Związki utrzymywane przez kobietę zazwyczaj na siłę jak to mówią dla dobra Dzieci doprowadzają tylko do stanu w którym On po cichu zdradza, a Dzieci co wypaczone emocjonalnie/kłótnie, podejrzenia, awantury o byle g......o/. przypominam każdy może się tutaj wypowiadać

zapomniałam o najważniejszym dla kobiet MAJĄTEK trzeba go przecież oskubać skoro zdradził i tutaj On się zastanawia czy warto odejść To taki duży wybieg w przyszłość i tak jestem czarna rękawiczką w tym towarzystwie DZWON DO NIEJ

bibo wyznajesz filozofie, że spokojne, ustabilizowane życie rodzinne oparte na zaufaniu i uczciwości nie jest wartością gdyż brak w nim motyli i zakradła się rutyna? w takim razie bardzo niedojrzała chyba jesteś