Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jan.stark

Emocjonalny romans

Polecane posty

Gość elżbieta bathory
P.S. Dobrze, żę przynajmniej nie mamy dzieci. Ani ja ani on.

Pewnie chciałby mieć Dziecko może mieć z Tobą :) Uciekam dziękuję za rozmowę Pozdrawiam cieplutko:)

Gość elżbieta bathory
Ja też wracam do pracy. Wzajemnie, pozdrawiam :)

to znaczy kylie, że nie jesteś wystarczająco doświadczona, nie dość romantyczna, egzaltowana i złakniona braterstwa dusz, i w ogóle nie korzystasz z życia! i jak Ci z tym? ;-)

Bibo, tak przeleciałam Twoje dzisiejsze wpisy i znowu nie wiem, czy jesteś już odkochana, czy odkochana i ponownie zakochana. Zdaje się te kilkanaście godzin mogło zrobić spora różnicę :)

Gość ...........a jeśli...........
BIBIOOO ja też się pogubiłam :D Napisz o co chodzi ;)

cześć a jeśli, a Ty jak, między łaknieniem emocji i dylematami serca, masz trochę czasu na kibicowanie naszej reprezentacji? jeżeli nie, to polecam, super zastrzyk młodości :P)

Gość KOKTAILTRUSKAWKOWY
och jak tak sobie was czytam wspomnienia wracają a z nimi taka namiętność..., że aż...

Gość Koktailtruskawkowy
ON: Czekać. Czy to to samo, co tęsknić? ONA: Nie. Dla mnie nie. Przy czekaniu nie budzę się o 5 rano, rezygnując z najlepszych snów. Nie przychodzę także z tego powodu już przed 7 do biura. Przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku. Przy tęsknocie tak...

Gość ...........a jeśli...........
Piata Klepko, ja kibicuję tylko kątem oka. Nie interesuje mnie za bardzo piłka nożna.

Gość ..wszystko ma jakis sens
...do koktailtruskawkowy;...jezeli sie nie myle to to z Samotnosci w swieci:)

Gość elżbieta bathory
"Miłość jest męką, brak miłości-śmiercią". A więc żyję, bo kocham, cierpię i wiem...

Elzbieta - pisałaś, ze on Cie przytula. Przy jakich okazjach? bo z drugiej strony nic nie wiecie o wzajemnych uczuciach. A myslisz, ze on czuje to co Ty? Tak sie zastanawiam jak to poznac, jeśli sie na ten temat nie rozmawia.

Gość ............a jesli..........
BIBIOOO co do piosenki, to " Rysa na szkle" Urszuli najlpiej oddaje to co się we mnie teraz dzieje. Głownie refren. http://www.youtube.com/watch?v=cDL0CfyKvYQ Czego wciąż mi brak? Przecież wszystko mam... Obcy ludzie mówią Że tak zazdroszczą mi... Czego wciąż mi brak? Co tak cenne jest? Że ta nienazwana myśl Rysą jest na szkle...

Czego wciąż mi brak? Czego miewam mniej? Na ulicy mówią mi Wszystko jest O.K.! Czego wciąż mi brak? Co tak cenne jest? Że ta nienazwana myśl Rysą jest na szkle... Czego wciąż mi brak? Przecież wszystko mam... Nie zrozumie nigdy mnie Ten, kto nie jest sam Czego wciąż mi brak? Czemu chcę to mieć? Jaka nienazwana myśl Rysą jest na szkle...

Wszystkie piosenki Urszuli świetnie się śpiewa :) A te z tej płyty są cuuuudowne i przynajmniej zawierają jakieś treści, a nie tylko bla, bla, bla ;)

http://www.youtube.com/watch?v=CKHQuHxc3t4&feature=related Nieważne - nie mów proszę więcej nic To stało się - nie patrz na moje łzy To boli i nie mogę zrobić nic Żaden mój gest już nie zatrzyma Cię Samotna moja miłość i mój grzech W Tobie zasypiać chcę, z Tobą obudzić się Tak nisko już upadły moje łzy Jak długo muszę żyć, by podnieść i ocalić je? Tak boli moja miłość i mój grzech Czy właśnie tego chcesz??!!!!! Wtedy, gdy kochasz mnie.... Gdy kochasz mnie... Ze szczęścia znów płakać chcę Nigdy nie, nie zostawiaj W ten sposób mnie!!!!!!!!!!!!!

Gość ...........a jeśli............
OK, kuruj się :) Mi też trza ;)

Gość ...........a jeśli............
A co Ty taki nie w sosie?

zaraz kazdy bedzie tu zamieszczał jakies wierszoklety rozmawiamy oi realnych sytuacjach a nie poppiosenkach

Gość elżbieta bathory
Hmmm Różnie. Przytula mnie jak przyjdzie do mnie do biura, jak mam doła albo tak spontanicznie. Tak, Urszula jest świetna :) Obudzimy się wtuleni w południe lata Na końcu świata, na wielkiej łące Ciepłej i drżącej Wszystko będzie takie nowe i takie pierwsze Krew taka gęsta, tobie tak wdzięczna Z tobą bezpieczna nad nami Dmuchawce, latawce, wiatr Daleko z betonu świat Jak porażeni, bosko zmęczeni posłuchaj Muzyka na smykach gra Do ciebie po niebie szłam Tobą oddycham, Płonę i znikam chodź ze mną Nad nami Dmuchawce, latawce, wiatr Daleko z betonu świat Jak porażeni, bosko zmęczeni posłuchaj Muzyka na smykach gra Do ciebie po niebie szłam Tobą oddycham, Płonę i znikam Nad nami Dmuchawce, latawce, wiatr Daleko z betonu świat Jak porażeni, bosko zmęczeni posłuchaj Muzyka na smykach gra Do ciebie po niebie szłam Tobą oddycham, Płonę i znikam chodź ze mną Chodź ze mną...

Gość elżbieta bathory
Hmmm, rozmawiamy półsłówkami, niedomówieniami, żartami. Kiedyś zapytał mnie czy mogłabym się w nim zakochać....