Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jan.stark

Emocjonalny romans

Polecane posty

sorki 7 typów trzy czynniki: intymność, namiętność, zaangażowanie brak miłości (brak intymności, brak namiętności, brak zaangażowanie) lubienie (intymność wystepuje, brak namiętności, brak zaangażowanie) miłość ślepa (zakochanie) (brak intymności, namiętność wystepuje, brak zaangażowania) miłość pusta (brak intymności, brak namiętności, zaangażowanie występuje) miłość romantyczna (występuje intymność, występuje namiętność, brak zaangażowanie) miłość przyjacielska (intymność wystepuje, brak namiętności, zaangażowanie występuje) miłość fatalna (brak intymności, namiętność występuje, zaangażowanie występuje) miłość kompletna (intymność występuje, namiętność występuje, zaangażowanie występuje)

Kobieta zaproponuje Ci przyjaźń co pomyślisz jednocześnie będzie czuła ciepła, miła, kochana, opiekuńcza, podrywa Cię.

jesli będzie ciepła, miła i miała ochotę na utrzymywanie tych relacji (zaangazuje się) to wtedy mamy do czynienia z przyjaźnią (miłością przyjacielska)

Nie miałam o tym pojęcia ja jeśli kocham to szczerze cała sobą jeśli nie to nie podtrzymuję ciepła

mozna być dla kogoś miłym i ciepłym i jednocześnie go nie kochać (miłością w znaczeniu erotycznym)

Mężczyźni nie rozgryzę tematu chyba nigdy nie rozumiem pewnych słów, zachowań jak je tłumaczyć Powinnam mieć tłumacza migowego on powiedział teraz że mu sie podobasz a teraz.......

Dlatego mężczyźni boją się do mnie podejść jestem ''Królową lodu'' bo ich nie rozumiem Facet mówi: cieszę się, że Pani do mnie zadzwoniła myślałem o Pani co to znaczy?

Gość obserwatorkaa
oj ktos się poskarżył :D fajna rueczka i kasiasta pewnie;) to masz odpowiedź:D

Gość Ammaretto
Ja pilnuję granic. Zdecydowanie. Znam się na tym (zawodowo) i potrafię. Chcę mieć w Nim oddanego Przyjaciela i go mam. Uważam na klimaty, nie szukam zbytniej bliskości. Nie kokietuję. Fajnie jest się razem napić (choćby kawy) i ponarzekać na tzw.rzeczywistość. Na partnerów nie narzekamy - pełna kultura ;)

Gość Ammaretto
Odwołując się do artykułu, który wrzuciłam: "Ja mam rodzinę, On ma rodzinę. Nikogo nie chcemy skrzywdzić (..) Właśnie dlatego tak bardzo potrzebny jest realizm i nazywanie rzeczy po imieniu. Bo jeśli fascynację czy zakochanie nazwie się przyjaźnią, to nie zabrzmi żaden dzwonek alarmowy. "

Gość up....
Janie sms od niej?

Gość Ammaretto
Niekoniecznie tak do końca nie ma. Nie pozwalam, żeby zaistniało. Morderstwo tuż po narodzinach.. ;)

Fajne 7 typów trzy czynniki: intymność, namiętność, zaangażowanie brak miłości (brak intymności, brak namiętności, brak zaangażowanie) lubienie (intymność wystepuje, brak namiętności, brak zaangażowanie) miłość ślepa (zakochanie) (brak intymności, namiętność wystepuje, brak zaangażowania) miłość pusta (brak intymności, brak namiętności, zaangażowanie występuje) miłość romantyczna (występuje intymność, występuje namiętność, brak zaangażowanie) miłość przyjacielska (intymność wystepuje, brak namiętności, zaangażowanie występuje) miłość fatalna (brak intymności, namiętność występuje, zaangażowanie występuje) miłość kompletna (intymność występuje, namiętność występuje, zaangażowanie występuje) [

Gość ewelinka e
A ja uważam, że trzeba flirtować, romansować umilać sobie życie i nie mylić tego z miłością. Miłość to obecność i przywiązanie.

Gość ewelinka e
człowiek samotny często flirt odbiera jako przejaw miłośći i tu można się pogubić

Janku a kawał mogę wkeić?? Facet chodzi cały czas nerwowo po domu. Od ściany do ściany. Żona nie wytrzymuje i w końcu zadaje konkretne, krótkie pytanie: - Co jest? Mąż na to z ogniem w oczach: - Mam ochotę na sex! Żona chcąc pomóc mężowi: - No to chodź! - No to chodzę!

Gość ewelinka e
Facetom chodzi tylko o seks, Jankowi też

Gość temat zamarł
:p

Gość reanimacja?
:)