Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oponkahehehe

Czy cwiczyc juz teraz czy poczekac do kontroli? Jak myslicie?

Polecane posty

Gość oponkahehehe

Jestem po porodzie ponad miesiac, karmie piersia ale raczej symbolicznie, a za ponad tydzien mam kontrole ginekologiczna, jak myslicie czy z cwiczeniami mam sie wstrzymac az lekarz pozwoli? zostalo mi 9 kilo do zrzucenia,na brzuchu mam oponke i boje sie myslec jak to bedzie wygladac gdy wroce do swojej wagi :/ mam zamiar stosowac cwiczenia plus codzienne masaze drewnianym masazerem z wypustkami z rosmanna plus balsam ujedrniajacy, myslicie ze cos to da? :/ chce miec znowu plaski brzuch za wszelka cene i niewazne ile bede musiala sie meczyc.

Gość oponkahehehe
dodam ze przez miesiac przed zajsciem w ciaze pracowalam fizycznie i wtedy mialam troche wycwiczone te miesnie brzucha,ale wiadomo 9 miesiecy leniuchowania swoje zrobilo...

Gość oponkahehehe
ta oponka trzesie sie jak galareta cos okropnego...czy ktos to zwalczyl i jak?

jasne ze możesz już ćwiczyć. zacznij bardzo delikatnie, bo może to być trudne na początku. ja miałam tak słabe mięśnie po porodzie ze zrobienie połowy brzuszka kosztowało masakrycznie dużo wysiłku :P pierwsze ćwiczenia zaczęłam wykonywać w poniedzialek (urodziłam w sobotę przed 23) przy położnej, która pokazała jak ćwiczyć. potem przychodziła codziennie i codziennie dokładała nowe pozycje. nadal brzuchol mam okropny, ale wierzę że dzieki ćwiczeniom będzie choć troszkę lepszy...

Gość oponkahehehe
acha dziekuje mala agatko":) kiedy patrze na swoje zdjecia sprzed ciazy to plkac mi sie chce po prostu