Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłostka :D

Najpiękniejsze, krótkie wyznania miłosne.

Polecane posty

Nie chodzi mi o jakieś wierszyki w stylu: ,,Imię moje kocham Cię, a nazwisko domyśl się!" Nie muszą być rymowane. Chodzi mi o takie jedno, dwu - zdaniowe bardziej ,,ambitne" wyznania...

Gość masd.....
z powodu rozpoczecia EURO gimnazjum dzis zamkniete?

Gość nie słowa a czyny
nawet najpiękniejsze zdanie nie zastąpi drobnego gestu świadczącego o miłości

Wiem, że czyny są najważniejsze, ale pomyślałam, że mojemu narzeczonemu miło się zrobi, gdy go kiedyś zaskoczę jakimś pięknym wyznaniem. :) Mówiłam mu już wiele razy, ale teraz już skończyły mi się pomysły. :P Obojtne z czego - ważne, żeby były naprawdę wartościowe, inteligentne - takie ,,z górnej półki". :) Z góry wielkie dzięki za pomoc. :*

Nigdy w życiu nie czułem takiej radości niż w chwilach Twojej obecności. Będąc przy Tobie niczego mi nie brak za to bez Ciebie czuję się jak człowieka wrak. Jesteś jedyną na świecie o której śnię Zawsze i wszędzie będę mówił jak bardzo kocham Cię. Nie wiem czy coś takiego mogłoby być>?

Gość zły pies
Wiem, że czyny są najważniejsze, ale pomyślałam, że mojemu narzeczonemu miło się zrobi, gdy go kiedyś zaskoczę jakimś pięknym wyznaniem. Najprawdopodobniej mylisz się, myśląc że miło mu się zrobi. Dla facetów forma takich wyznań nie ma większego znaczenia. Jeśli chcesz mu zrobić przyjemną niespodzankę, zaproś ładną koleżankę na trójkącik. Bez watpienia Twój narzeczony to doceni i będzie Ci ogromnie wdzięczny!.