Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossalina

jak zrobic DOBRZE dobrze chlopakowi ;p

Polecane posty

Gość rossalina

hej, co jest ze mna. Mojemu chlopakowi starczy 6 min zeby zrobic mi minetke i juz mam orgazm a ja?? Musze sie meczyc 40 min!! wczoraj juz tak sie staralam i doszedl (zadko to bywa) ale po 40 min. Staram sie jak moge slucham jego wskazowek, ale np jak on mowi zebym wziala glebiej no to czasem juz glebiej nie umiem, robie tak jak potrafie. :( meczy mnie 40 min robienia mu tego bo az mnie szczeka boli, prosze nie smiejcie sie z tego pewnie wina lezy po mojej stronie...kiedys wystarczylo 10 min a teraz??? przez ten dlugi czas bardzo nie chce mi sie bawic w takie rzeczy :(

Gość Leal 90210
to może przed lizaniem siusiaka nie zakładaj gumki na siusiaka faceci wolą bezpośredni kontak ich siusiaka z językiem prostytutki a nie przez gumke

Gość Leal 90210
O widze że ktoś mój nick podłapał :)

Gość Jacek Szafałowicz UK 666
Roochaił Garbaczov!

Gość lejaaa
Ciężka sprawa, mój po pięciu minutach nie potrafi wytrzymać. Może po prostu ciebie robienie loda nie podnieca, nie lubisz tego więc i też nie umiesz się postarać? To trzeba "czuć". Trzeba to lubić. Szczerze ci powiem, że ja średnio lubię minetkę - duźo bardziej wolę mojemu facetowi zrobić loda a potem od razu seks, bez żadnych ceregieli. Musisz to poczuć... porozmawiaj z nim, niech cię poprowadzi, krok po kroku powie, jak lubi - mój na początku też nie potrafił dojść, bo po prostu to mój pierwszy i jedyny facet i nie miałam wprawy. Teraz tylko go dotknę i już mu ciężko :) Postaraj się go wcześniej nakręcić. Ja oblizuję usta, lekko je rozchylam, bawię się jezykiem... przy całowaniu ssię mu język, tak, jakby to był jego penis - mega go to podnieca. Robię to lekko, powoli, delikatnie. Zanim wezmę jego penisa do ust, to liżę go lekko po bokach, drażnię językiem, a jak już go wezmę, staram się to robić z czystą pasją, przyjemnoscią, żeby to widział - patrzę mu w oczy, robię cyrki językiem itd :D po prostu się bawię. Spróbuj to poczuć :)

Gość jkjh
rossalina doradze ci ale na gg

Gość rossalina
lejaaajestes kochana dziekuje za wskazowki! Masz racje...nie lubie tego on o tym wie... nie sprawia mi to przyjemnosci. To moj pierwszy chlopak. Najgoirzej jest na poczatku jak go biore do ust :( bierze mnie na odruch wymiotny, ahh :( on to widzi i chyba dlatego. Tak jets odkad pamietam :(

Gość rossalina
no np jak przyjade do niego to on sie kapal np rano a ja przyjade o 15... to wiadomo ze jest troche noeswiezo... ;/ :(

Gość lejaaa
No i wszystko jasne, kochana... wierz mi, on widzi to, że cię to nie podnieca, myśli o tym i ciężko mu dojsć :( Spróbuj się przełamać! Dlaczego cię to obrzydza? To naprawdę jest mega przyjemne. Może chłopak nieodpowiednio podchodzi do tematu? Ja też mam pierwszego chłopaka i jemu robiłam pierwszego loda i tylko jemu zresztą. Na początku też nie umiałam się za to zabrać ale mój facet po prostu nigdy nie dał mi się poczuć poniżoną czy inne tego typu duperele, często odciąga mnie od swojego penisa żeby mi dać gorącego buziaka, pokazać w ten sposób, jak mu się podoba itd Zastanawiałaś się,czemu tego nie lubisz? Może warto to przełamać, spróbować spojrzeć z innej strony, podniecić się tym?

Gość jkjh
a więc moje instrukcje: :P najpierw rób kilka minut spokojnie loda, potem troche possij sam czubek (tylko nie za mocno bo boli), potem liz jajka i w tym czasie trzep reka, potem znowu chwile loda, a potem wystaw jezyk i trzep szybko (ale serio takie tempo ze az masz wrazenie ze Ci sie reka urwie :P ) uderzajac czubkiem o jezyk gwarantowane ze chwila i ... :) aczkolwiek ja przewaznie jak mowi ze zaraz sie spusci to przerywam bo ostatnio mam wstret do polykania :P

Gość jkjh
rossa to mów mu zeby poszedl sie umyc :) ja takiego brudnego nieraz biore jak mnie poniesie ale ogolnie zawsze przed idzie myc :) od razu polubisz :)

Gość lejaaa
To może dlatego trochę bierze cię odruch wymiotny. Mój chłopak by mi nie pozwolił zabierać się do jego sprzętu jak nie brał wcześniej prysznica. Warto sobie wyrobić takie zachowanie, że zanim się jedzie do swojej połówki to warto wziaść prysznic - nie ważne,czy rano się brało czy nie. My tak z facetem mamy i jest zawsze czysto, pachnąco i przyjemnie. Niestety ciało, nawet po porannym prysznicu, po kilku godzinach ma już swój specyficzny zapach :) szczególnie miejsca intymne. Przecież mógłby się podmyć lekko przed samym stosunkiem - mój tak robi, nie mówi tego ale po prostu to wiem :) Jeśli czujesz nieprzyjemny zapach to może po prostu jakoś mu lekko o tym powiedz...

Gość rossalina
a wiec tak on nie lubi tzw "trzepania" gdy np chce sie na chwile oderwac od "roboty" to on zaraz przewraca oczami i mowi ze jak bede przerywac to nigdy nie dojdzie nie daje mi calusow bo sie brzydzi bezposrednio wiem ze to i dla niego jest wkurzajace, chcialabym sie przelamac tak na 100%. Wczoraj mi sie udalo tyle ze po 40 min i ta mysl mnie odtraca od kolejnych razow. ja chyba jestem za wrazliwa ;/ nie lubie miec w buzi wydzieliny jego bo zaraz mnie bierze na wymioty ;/ jestescie kochani ze dajecie mi te rady, mam nadzieje ze choc w malym stopniu je wykorzystam

Gość lejaaa
Mnie też już kilka razy poniosło jak zaatakowałam go w samochodzie podczas jazdy wiec wtedy nie zwracałam na to zbytniej uwagi ale jednak jest róznica :P

Gość jkjh
mój nawet jak się wykąpie i raz pójdzie skorzystać z toalety a ja chcę mu zrobić loda to albo sam mówi czekaj idę umyć albo ja mówię idź umyj bo chcę loda. to normalne :) żadna przyjemność brać takiego za przeproszeniem obsikanego :) i jestem pewna że to dlatego tego nie lubisz :)

Gość rossalina
lejaa mowilam mu to juz nie raz że nie podoba mi sie ten zapach, delikatnie mowiac naklanialam go zeby poszedl sie podmyc... no ale on zaraz "dobra to nie" i tyle gadania. I dodaje ze jemu jakos nie przeszkadza moj zapach tam.

Gość lejaaa
Jak to brzydzi ci się dawać buziaki bezpośrednio po tym, jak wyjmujesz jego penisa z ust? przecież to śmieszne :/ na twoim miejscu też bym była zniechęcona. A jakbyś wzięła z połykiem? Nie pocałowałby cię od razu po? Mój jakoś nie widzi w tym problemu...

Gość tylko nie połykaj spermy
kobiety nie mogą połykać spermy Testosteron stosowany u kobiet wykazując działanie anaboliczne jednak leczniczo jest to bardzo rzadko praktykowane z uwagi na niepożądane działania, takie jak: maskulinizacja, hirsutyzm. Stosuje się najczęściej w przypadku zaawansowanych, hormonalnie czynnych nowotworów. Testosteron podany kobiecie będącej w ciąży może u płodów żeńskich wywołać objawy maskulinizacji i cech obojniactwa rzekomego żeńskiego. Również patologicznie nadmierne wydzielanie pochodnych testosteronu z nadnerczy (w wyniku defektu genetycznego) przez rozwijający się płód żeński może powodować Zespół nadnerczowo-płciowy z cechami obojniactwa rzekomego żeńskiego. jeżeli macie hirsutyzm to już wiecie dlaczego

Gość jkjh
rossa ile masz lat? chyba młoda jesteś?:) to co opisałaś... Twój facet ma dziwne podejście :/ to przewracanie oczami, te teksty.. jakiś taki brak szacunku jeśli chodzi o połykanie - nie musisz tego robić. ja kiedyś się tyle nałykałam... a ostatnio jakoś nie mogę więc mówię mu wprost że ok loda ci zrobię ale nie połykam i albo spuszcza sie na tylek tzycki.. albo do kibelka :) on nie ma prawa Cie zmuszac. jesli nie chcesz to mu powiedz. a za przewracanie oczami strzelilabym focha! nie jestes dzivka do wynajecia tylko jego dziewczyna!

Gość rossalina
jkjh z cala pewnoscia wlasnie to jest chyba moj najwiekszy problem, to ze jak zezme do ust to poczuje ten nieprzyjemny zapach ;/ bo potem juz jest ok ale ten poczatek ;/ dominiki mam 20 lat ale nie nazywaj mnie lodziara, do tego mi brakuje strasznie duzo wiesz ;/

Gość jkjh
a ten znowu z tymi madrosciami przyszedl :/ wez czlowieku znajdz inny topik bo tu nikt tego nie bedzie czytal. nie masz innych zajec? rossa wiec jak on powie "to nie" to ty tez powiedz "to nie". co to za facet kurde? daje Ci syfiastego kutasa do buzi i jeszcze oburzony ze nie chcesz robic loda?

Gość lejaaa
To niezłego masz tego amanta, skoro na twoje sugestie się obraża :D to chce zajebistego loda, ale jakoś nie widzę po twoich opowieściach, żeby on sam jakoś się postarał w tym kierunku... Słuchaj, a jakbyś wzięła go siłą? Po prostu powiedz "albo zaczniesz się podmywać bezpośrednio przed zabawą, albo nici z loda". Nie jesteś maszynką do seksu, dla ciebie to też musi być przyjemnosć! Nie wyobrażam sobie robić czegoś wbrew sobie. Posłuchaj, nie obwiniaj się o to, że z jakiegoś powodu tego nie lubisz. Nie wiem, ile macie z chłopakiem lat, ale z tego co piszesz, twój chłopak wydaje się być troche niedojrzały i egoistyczny. Powinien się liczyć z tobą, twoimi uczuciami i troche się też postarać, żeby robienie loda sprawiało ci przyjemność - przecież on tylko by na tym zyskał..

Gość jkjh
dawno zaczeliscie z tymi lodami? i w ogole dlugo jestescie razem? bo naprawde bardzo nie podoba mi sie postawa Twojego faceta

Gość fsdsfd
połykac trzeba .. CO to za lod bez połyku ? Glebokie gardło - jesli umiesz to robisz a loda robi sie prosto .. Wkladasz sobie ptaka i dociskasz go językiem do wewnetrznej strony policzka . Zreszta technik jest sporo .. Samymi ustami sie czlonka nie obciaga . Do tego trzeba jezyka policzkow podniebienia itd ..

Gość lejaaa
też mam 20 lat, rówieśniczko :D jkjh ma rację, posłuchaj nas. Nie masz żadnego obowiązku brać jego penisa do ust, jak coś ci nie pasuje - skoro przeszkadza ci zapach, mówisz mu o tym. Jakby mu zależało, to poszedłby się podmyć, to nawet 5 minut nie zajmuje. I nie widzę, żeby on okazywał ci szacunek - może podświadomie nie czujesz się szanowana, doceniana w trakcie robienia loda i robi ci się blokada psychiczna - to też jest możliwe. On też musi się postarać, żebyś to polubiła.

20 lat to już powinnaś umieć ciągnąć jak zawodowa kurewka. Sądziłem, że masz max. 17 lat. Późno zaczęłaś robić lody i teraz będzie ci trudno nadrobić stracony czas.

Gość jkjh
moj nie chce mi dawac buzi tylko po polknieciu, po samym lodzie zawsze daje :) wiesz rossa na Twoim miejscu na serio na ostro bym sie za niego wziela. albo idziesz sie umyc - albo loda nie bedzie. i koniec kropka. nie pojdzie to niech sobie zyje bez tego loda i rok nawet... to naprawde kwestia szacunku... dawac swojej dziewczynie brudna pale i miec focha ze ona nie chce takiego loda? to tak ciezko go troche umyc?