Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie sięęęę podzieliście

Gdzie CI MĘŻCZYŹNI ???

Polecane posty

Gość Herr Thomas
i czego bezzebnego ryja cieszycie 'kobitki'?

Macie takiego mężczyznę na jakiego zasługujecie. Żadnego.

mężczyzna przed 30tką. Nie przesadzaj ;D Nie mam aż tak wyśrubowanych wymagań. Nie wyciągam kalendarzyka z listą wymagań i nie odhaczam kolejnych podpunktów. Podałam przykłady tylko. Bardziej miałam na myśli pewien typ faceta i nie tego, który usiądzie przed telewizorem" bo on już w pracy był" i nie weźmie się za "damskie" obowiązki. Nie musisz naprawiać samochodów aby być męski. To co mi się np. bardzo podoba u niemieckich facetów to to,że oni po obejrzeniu filmu wstają i razem z kobietą odnoszą filiżanki do kuchni i zmywają wraz z nią. Polski facet zazwyczaj siedzi i czeka aż kobieta posprząta i dodatkowo wróci z kawą. WSZYSTKO robią wspólnie, dzieląc obowiązki na te które tobie wychodzą lepiej albo lubisz to robić to należą do ciebie a inne do mnie. Niemiecki mężczyzna nie oddaje dziecka kobiecie gdy ten narobi w pampersa tylko sam wstaje i przebiera dzieciaka. Polak? Polak jeśli to robi to zazwyczaj jest ciotowaty w każdym innym aspekcie życia oczywiście,zdaję sobie sprawę z tego,że bardzo mocno generalizuję i z całą pewnością jakiś facet mógłby zrobić podobne zestawienie odnoszące się do kobiet. Jednakże faktem jest,że prawdziwych mężczyzn, dżentelmenów w dzisiejszych czasach po prostu nie ma bądź tez występują w ilości homeopatycznej. Prawdziwych kobiet jest znacznie więcej- co rozumiem pod tym pojęciem -wykształcona, znająca języki - no min.1,zadbana, dbająca o mężczyznę, dom, dzieci, szanująca się, nie używająca wulgaryzmów, dobra, uczynna, ze stabilnym kręgosłupem moralnym, posiadająca swoje pasje. Panowie znam takie kobiety i niestety są one samotne. Samotne bo nie chcą mężczyzn, którzy nie spełniają ich wymagań a Ci, którzy by je spełniali są już żonaci i to często nieszczęśliwie bo podczas gdy te kobiety się kształciły, inne powychodziły za co lepszych facetów, którzy teraz musza się męczyć z ograniczonymi kobietami. I tak to się niestety przedstawia. Żeby nie popaść we frustrację to najlepiej dać sobie z tym wszystkim święty spokój!

Gość euro ścierwo
jaki naród, kultura i wychowanie - tacy ludzie. W większości to kobiety wychowały dzisiejszych facetów i takie skutki

Gość fafamaffa
gdzie te kobiety co nie sprzedają cipy za kasę

a to akurat prawda. Kobiety wychowują mamisynków a ciekawe czy same by chciały swoich synów na męża, albo żeby ich córka ożeniła się z typem podobnych do tego jakiego ona sama wykreowała. Akurat ja znam dużo dziewczyn, które nie śpią z byle kim ani za kasę ani w ogóle nie sypiają z facetami więc wiesz.... :D

Gość fafamaffa
to napisz gdzie bo jestem ciekawy

w wielu miejscowościach choćby warszawa

Gość I konklawe w piekle
gdzie sięęęę podzieliście Słuchaj...Nie wyj:) Trwają pracę nad wyhodowaniem/wyprodukowaniem takiego prototypowego egzemplarza Gdy już się to uda, niedługo potem zacznie się seryjna produkcja. Komputery sterujące produkcja sa ustawione na ilości odpowiadające zapotrzebowaniu więc dni zwykłych facetów są policzone. Każda samiczka dostanie takie cudo, które zastąpi jej ojca (co chyba nie dziwi biorąc pod uwagę fakt, że mamusie też takie dostaną:classic_cool:) Gdy mloda dama osiągnie16 lat przewidziane jest kontrowersyjne, ale wprowadzone w celu jak najszybszego nasycenia rynku, rozwiązanie polegające na doposażeniu supertaty w wymienialnego penisa produkowanego w dowolnych rozmiarach. ... O postępach we wdrażaniu tego projektu będę informował na bieżąco:)

Gość euro ścierwo
nie łudźmy się...Kobieta z reguły sprzedaje się za coś: słowa, kasa, uczucia itp.Zawsze musi być jakiś warunek.Nic nie jest bezinteresowne i nieegoistyczne.Takie są fakty

konklawe- rozbawiłeś mnie ;p ;p mimo wszystko ;p ;p euro? ale co jest bezinteresowne? NIC. Matka kocha swoje dziecko też nie bezinteresownie wcale ale za to,że jest ona jej dzieckiem. Nie jakieś x,z czy y, kocha a, bo a jest jej ;) proste ;)

Gość fafamaffa
takich facetów szukaj po zawodówce tam są majsterkowicze jak ci ich debilizm nie przeszkadza, ja nie muszę naprawiać samochodów bo mam od tego ludzi

fafamaffa przeszkadza mi ale Twój debilizm skoro nie łapiesz,że ja nie pisze o majsterkowiczach ale o pewnym typie faceta. Całościowo ogarnij temat a nie szczegółowo. już pisałam,że facet nie musi umieć wymieniać uszczelki w kranie i kompletnie wszystkiego. Ważniejsze są zasady wymienione w pierwszym poście. Amen!

Gość rthtyjtyj
szukasz bogatego sponsora co wszystko umie następna kurewka niewydymka

hahaah :D kurewka czy niewydymka? :D wez sie zdecyduj w koncu :D a ja sama na siebie zarabiam jakbys chcial wiedziec ;p i nie potrzeba mi do tego faceta ;p

Gość grossossss
nie ma i nie będzie człowiek ma teraz zarabiać kasę,a nie czytać wiersze i naprawiać wahacze; nadopiekuńczość matki, komputer i uzależnienie od niego, brak przyjaciół, mnóstwo nauki to są przyczyny teraz nie ma na nic czasu, każdy wymaga byś był zaradny ale to samo dotyczy kobiet niestety niestety powtarzam ale zgodzę się z jednym z wpisów, iż radykalnie zmniejsza się grupa kobiet godnych uwagi

Gość grossossss
aha pisałaś o Warszawie nie wiem jak jest w Warszawie bo to jest inna Polska prawdziwa Polska jest w byłych pgrach gdzie dzieci nie mają co do garnka włożyć, gdzie do szkoły napierdala się z buta i kombinuje jak załatwić kasę na imprezę, bo jak czytałem ostatnio wpis dziewczyny zawiedzionej tym, że jej chłopak kupił auto za 300tys i nie chodziło o samochód bo każdy z jego kolegów taki ma tylko o to że tapicerki nie wybrała to aż się zaczęłem śmiać

Gość seeker
gdzie te prawdziwe kobiety? Same plastikowe lale lecące na kasę :(

Gość kiedy patałachy nauczycie się
że: za mąż wychodzi kobieta żeni się mężczyzna ???????????:o za bardzo skomplikowana matematyka dla sporej ilości wypowiadających się na tym forum :D

Gość ffffeeeee
jeden chooj

heheheh :D a ja wiem,że kobieta wychodzi za mąż a i tak z uporem maniaka mówię "ożenię się" bo lubię i tyle ;p wbrew pozorom w warszawie tez sa takie dzieci i nie kombinuja kase na impreze tylko na to zeby bylo co do tego garka wlozyc.

Gość blalalabablabbaaccm
true story