Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara1989

Wierzyć MU czy nie ?? Dziwna sprawa..

Polecane posty

Gość kdjflkdjf
wytrzaskaj smiecia po ryju, prostackie ale dziala

Gość wyluzowany
autorka zna ta dziewczynę, poza tym pytanie byłoby dośc zaskakujące więc o platanie się z w zeznaniach nie trudno, z resztą dośc prawdopodobne że powiedziałaby prawdę, szczególnie gdyby myślała że on się do tego przyznał. Mnie osobiście by to nie ruszyło i wogle bym nic nie odpowiedział tylko poszedł dalej a tak przy okazji on waży 60 kg ??? to jakiś karzeł a ona 70kg uch sporo jak na kobietę :D

Gość wyluzowany
wytrzaskaj smiecia po ryju, prostackie ale dziala To prawda "Nie ma silnych na argument siły" :)

Gość Sara1989
przystojny facet... chude ale ładne ;)) a ona dupa jak szafa... dlatego jakos trudno mi to sobie zwizulalizowac

Gość wyluzowany
Sara1989 przystojny facet... chude ale ładne a ona d**a jak szafa... dlatego jakos trudno mi to sobie zwizulalizowac :D no to fajnie razem wyglądali :D

Gość qwfefrwg
wyluzowany potrafisz coś od siebie wnieśc poza krytykowaniem? ja nie twierdzę, że jest to sposób idealny, ale jak na razie najlepszy na to o co autorce chodzi, zeby się dowiedzieć jaka jest prawda. nie ma 100% pewnosci sukcesy, ale jest spore prawdopodobieństwo, że czegoś się dowie. jak masz lepszy pomysł to dawaj, zamiast smęcić

Gość wyluzowany
to co postanawiasz ? hmm ?

Gość Sara1989
nie raz i nie dwa powtarzal, ze woli laske z ktora moze pogadac anizeli szprychę z próżnią we łbie a tak btw. do tej pory pieprzy mi, ze tylko mnie kocha... ja juz nie wiemmmmm;/

Gość wyluzowany
potrafisz coś od siebie wnieśc poza krytykowaniem? A gdzie ja kogoś krytykuje ja tylko wyrażam swoje zdanie za mocno wszystko bierzesz do siebie

Gość kdjflkdjf
skoro tak nie lubila autorki to z pewnoscia nie przepuscila by okazji zeby jej dokopac mowiac ze miala jej faceta w lozku, malo wyluzowany wiesz o kobietach :) a przynajmniej o tym jak wredne sa z natury :)

Gość qwfefrwg
nie widze związku pomiędzy obwodem jej tyłka a tym, czy seks między nimi był możliwy. mój znajomy ( też szczupły i przystojny ) wziął sobie taką na żonę ( no dobra, wpadli :-D )

Gość wyluzowany
jak myślę z tym pogadaniem z tą laską to można spróbować .... właściwie nic nie ryzykujesz a możesz się coś dowiedzieć ...

Gość qwfefrwg
wyluzowany nie biorę do siebie, ale pomysł krytykujesz, dość "na siłę" z resztą i nazwij to "własnym zdaniem" ale to nie zmienia faktu ,ze to krytyka pomysłu bez podania alternatywy

Gość wyluzowany
nie widze związku pomiędzy obwodem jej tyłka a tym, czy seks między nimi był możliwy. mój znajomy ( też szczupły i przystojny ) wziął sobie taką na żonę ( no dobra, wpadli ) :D dobre

Gość Sara1989
ale zrozum proszę, kdjflkdjf, że to miala byc tajemnica zaniesiona do grobu... gdybym w tamtym czasie ich 'nakryła' to mieliby masakrycznie przeyebane...

Gość kdjflkdjf
ranyy wszystkie laski na kafeterii sa opentane jednym slowem KOCHAM CIE, wszystkie mysla ze jak facet mowi ze kocha to tak jest na 100% i nie ma bata zeby nie mowil prawdy, ludzie apeluje o trzezwosci umyslu ! to ze ktos cos mowi to jedno, a to co robi jest chyba wazniejsze ? mowi ze kocha ale zdradza, no blagam, czy ktos go zmuszal do zdrady ?

Gość Sara1989
ja wam to przepisze..bo skopiowac nie mogę: ''tez mam kobiete -przyjaciolke, wiele rzeczy robimy po przyjacielsku, nie latamy ze sobą, ale normalnie przyjacielski seks zdarza nam sie, uwielbiamy sie, kochamy, full opcja... ..jest przyjaxn miedzy facetem a kobietą, ale skoro Wy wszyscy przez pryzmat tego seksu..'' :((((((((

Gość kdjflkdjf
no wlasnie, w tamtym czasie, teraz moze juz byc zupelnie inaczej po prostu musisz laske sprowokowac do tego zeby powiedziala prawde, wkuurw ja czyms

Gość wyluzowany
ale jeśli ona jest cwana to jej nie zagniesz ...ale spróbować można Po pierwsze mnie byś nie zaskoczyła tym pytaniem, ale uważam że ją zaskoczysz dlatego że mineło też sporo czasu...do tego też zależy jaką jest osobą jak jakaś cwana lub porywcza to może CI powiedzieć krótkie spierdalaj ( a wtedy nic się nie dowiesz ) do tego może też być arogancką i przebiegła osobą i nie dać Ci żadnej odpowiedzi albo jak już coś w stylu TY: Spałaś z moim facetem ? ONA : Że twoje pytanie nie jest godne odpowiedzi nawet ... ( Ja jakbym był nią wybrałbym ten wariant )

Gość wyluzowany
Nie wiem czy wiem mało czy dużo o kobietach ... ale nie mam problemu w relacjach z nimi :D

Gość Sara1989
dalej..w odpowiedzi na pyt. innego uzytkownika: ''Nie, nie mowie (watpie, zeby moja dziewczyna to zaakceptowala, wiec wole nie probowac) ..w ogole na tym forum to chyba tak pierwszy raz sie zwierzylem.. ;) I to tak, aby udowodnic, ze seks to zajebista forma rozrywki, a jak ktos robi z tego celebracje milosci, albo traktuje w kategorii 'fuj' to niech szuka przyjaciol w parafii ;) '' załamana jestem :(( zaznaczam, ze z tym ''moja dziewczyna by nie zaakceptowala'' nie dotyczylo mnie, bo juz nie bylismy razem..

Gość kdjflkdjf
zalezy czy ma powody zeby NIE powiedziec prawdy. bo jezeli ich nie ma a nie lubi autorki to na bank powie ze miala jej faceta zeby ja upokorzyc

Gość kdjflkdjf
moze w sensie 'moja dziewczyna ktora mialem jak to robilem' :(

Gość wyluzowany
Ja jakbym miał obstawiać to obstawiłbym zdradę Faceta podrywają dwie laski jedna jest dobra w związku druga chce go zaciągnąć do łóżeczka :D a on był 19 latkiem

Gość wyluzowany
zalezy czy ma powody zeby NIE powiedziec prawdy. bo jezeli ich nie ma a nie lubi autorki to na bank powie ze miala jej faceta zeby ja upokorzyc NO taż tak może być ale to oznacza że nie szanowała tamtego faceta ..

Gość karolina_zwierzak_rumia
rany,ale wy jestescie naiwne przejrzyjcie sobie sex portale ile kolesi ma status w zwiazku,zonaty itp sama sie z takimi spotykam :P

Gość Editkaaaa 123
czy ty jestes slepa czy jaka ??? kopnil lajdaka w dupe,nie jest ciebie wart! nigdy nie byl inie bedzie! nisko siebie cenisz ze wogole z nim sie zadajesz! Ocknij sie! lepiej byc sama niz z takim palantem . Wierz mi. Wszelkie dochodzenie nie maja sensu. Juz jest spalony. Amen

Gość wyluzowany
rozchwytywany ten karzełek był :D

Gość Sara1989
jak dla mnie...prawdopodobienstwo potęguje fakt, ze w sieci wiadomo..anonimowosc...czlowiek jest bardziej otwarty... Mowil, ze pisal bzdury bo gowniarz itd...takie bzdury to mozna pieprzyc kolegom w realu zeby sie pochwalic itd, ale w necie, jako aninomowa osoba? jaki to wtedy mialoby sens? dlatego niestety, ale obstawiam, ze niestety ale to sie ewidentnie działo.. mam racje?

Gość wyluzowany
czy ty jestes slepa czy jaka ??? kopnil lajdaka w d**e,nie jest ciebie wart! nigdy nie byl inie bedzie! nisko siebie cenisz ze wogole z nim sie zadajesz! Ocknij sie! lepiej byc sama niz z takim palantem . Wierz mi. Wszelkie dochodzenie nie maja sensu. Juz jest spalony. Amen Zgadzam się całkowicie :)