Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara1989

Wierzyć MU czy nie ?? Dziwna sprawa..

Polecane posty

Gość Sara1989
wy chyba nigdy nie byliscie zakochani ;) a milosc jest slepa ;]

Gość Sara1989
oesu no lify nie jarajcie sie to bylo prowo :o

Gość wyluzowany
wy chyba nigdy nie byliscie zakochani a milosc jest slepa ;] Ja uważam że jak wyszystko jest umiarkowane i ma zdrowe granice to jest wtedy ok i to się tyczy miłości też prsote...

Gość Sara1989
nie to nie bylo prowo, ktos sie za mnie podaje :( dziekuej wam bardzo za uwage, pomoc.... musze sobie sama z tym jakos poradzic... dobrej nocki zycze :) reszte ewentualnych wiadomosci odczytam jutro :) dbc!

Gość kdjflkdjf
ym bardziej ze w realu by sie nie chwalil kolegom ze roocha 70 kilowego paszteta, laska, on cie walil w chooja, przykro mi ale taka prawda wyluzowany: wcale nie znacyz ze by nie szanowala faceta, mowie wyraznie ze wczesniej jak autorka pisze mogla miec powody zeby trzymac buzie na klodke, bo lojalnosc wobec kochanka/przyjaciela ja do tego obligowala, ale teraz jak cos tam sie zmienilo, czy szkola sie skonczyla to moze jej powiedziec

Gość wyluzowany
Do tego tak naprawdę to ty sama prosisz się o zdradę ( wiem że on i tak nie powinien CIę zdradzić i takie tam, ale gdyby ludzie się zachowywali tak jak powinini to swiat był by inny ) swoim zachowaniem i tekstami rodem z przedszkola "Miłość jest ślepa" nie ślepi są ludzie...

Gość wyluzowany
ty po prostu przechodzisz nim fascynację .... i to sprawia że jesteś łatwa :D

Gość Sara1989
wyluzowany prawiku,skonczylam juz to prowo a ty sie nadal tym branzlujesz :0

Gość wyluzowany
Do tego związek kontroluje ten któremu mnie zależy :D a tobie zależy bardziej

Gość Sara1989
ehh ale zrozum tez, ze czlowieka kocha sie nie za coś a pomimo czegos, ile to kobiet kocha skurwysynów??? slepe są? ''jak mozesz go kochac on cie poniża, nie jest ciebie wart'' itp itd... milosc to milosc...

Gość wyluzowany
:D prawiku takie teksty to sobie możesz mówić do woich koleżanek z piaskownicy a nie do mnie

Gość Sara1989
no ja wiem, ze olewanie jest kluczem do sukcesu, ale to jest zupelnie inny temat, nie moge dac sobie z tym rady psychicznie, chce wybaczyc, ale kurrwa nie potrafię..

Gość wyluzowany
ehh ale zrozum tez, ze czlowieka kocha sie nie za coś a pomimo czegos, ile to kobiet kocha sk**wysynów??? slepe są? ''jak mozesz go kochac on cie poniża, nie jest ciebie wart'' itp itd... milosc to milosc... Oj tak to prawda ....

Gość Editkaaaa 123
co za sodoma i gomora! zalmi was mlodzi ze nie macie szacunku do samych siebie, zadnego! jestescie jak cyborgi nie jak ludzie. Tak... on pieprzy swoja przyjaciolke, ludzie ! Ion sie tym szczyci! zal,ze zyje w takim swiecie.

Gość wyluzowany
co za sodoma i gomora! zalmi was mlodzi ze nie macie szacunku do samych siebie, zadnego! jestescie jak cyborgi nie jak ludzie. Tak... on pieprzy swoja przyjaciolke, ludzie ! Ion sie tym szczyci! zal,ze zyje w takim swiecie. Też bym pieprzył przecież Sara i tak mi wybaczy :D a później popieprzę ją na zgodę :D bo jak to ujołaś " Miłość jest ślepa" :D

Gość Sara1989
btw nikt nie napisal co mysli o tych cytatach :/

Gość wyluzowany
nie masz pojęcia o życiu....:D

Gość Sara1989
nie smiejcie sie...naprawde nikomu nie zycze...

Gość Sara1989
wyluzowany ty chyba jestes jakis starszy gosciu co juz nie teges co?

Gość Sara1989
TO NIE JA PISZE OBRAŹLIWE SLOWA KTOS SIE ZA MNIE PODAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA JESTEM MILA I NIE ODSTEPUJE OD TEMATU :) POZDRAWIAM WYLUZOWANY, SPOKO JESTES ;) :*

Gość wyluzowany
starszy nie 24 lata mam :) jak chcesz wiedzieć ale nie moge ze śmiechu nad tymi twoimi wyświechtanymi frazesami do tego nieżyciowymi...

Gość Sara1989
mam rozdwojenie jazni :o

Gość wyluzowany
a to cofam Saro :) No tak zapomniałem....podszywy o ja pierdole im się to nigdy nie znudzi...

Gość wyluzowany
jestem taki macho co nie jedna cipke lizal mozesz byc nastepna jestem spoko,jestes chetna? 3:)

Gość wyluzowany
tak tak podzszywajcie się dalej to nawet zabawne....

Gość Sara1989
smiejesz sie ze mnie? :(

Gość wyluzowany
Sara1989 TO NIE JA PISZE OBRAŹLIWE SLOWA KTOS SIE ZA MNIE PODAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA JESTEM MILA I NIE ODSTEPUJE OD TEMATU POZDRAWIAM WYLUZOWANY, SPOKO JESTES :* Spoko :) ty też jesteś ok :)

Gość wyluzowany
zapraszam do siebie na herbate,mieszkam z mama i zbieram owady

Gość Sara1989
wiecie co jest dziwne??? on byl we mnie zapatrzony jak w swiety obrazek, byl na pstrykniecie palcem... przyjezdzal kiedy tylko mogl... az dziwne, ze ten post z forum jest datowany na miesiąc od naszego rozstania...tzn mojego rzucenia go :P kurwa pogmatwane w chooj, czy mozna kochac i zdradzac???no bo wiecie..czego oczy nie widzą...itd

Gość Sara1989
wyluzowany chętnie Ci obcęgolę jajeczka jak chcesz 👄 masz takiego dużego mmmmmmmm :)