Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammmmaaaaa

Imię obciachowe ???

Polecane posty

Gość No widzę że twoja
"Viktoria" nigdy by czegoś podobnego nie zrobiła a Zofia choć inteligentna to jednak złodziejka prawda? Czy mi się zdaje czy pokręciłaś sobie pojęcie inteligencji z lepką rączką? Bo jedno z drugim nic wspólnego ze sobią mieć nie musi. Cóż, ja znam Marysię która jest słodka i ułożona a także nikt nie zaprzeczy że mądra a znam też Nikolę która bije i szczypie jak maleńkie dziecko a ma już 5 lat. Dzieci są różne i nie można generalizować. Nie udał ci się temat autorko.

Sądzę że mi sięudał a nie udał sie osobie szydzącej ze mnie min.jako komuś komu brakuje klepek bo nie dał dziecku na imię Józef czy Zofia!

Gość o czym tu dyskutowac ????
dziwię się wam , ze w ogóle sie udzielacie w tak głupim topiku. Autorka to idiotka, w dodatku sama pisze do siebie pod pomarańczowymi nickami ;) najeżdżając na Zosie itp.. :D żenada Kto chociażby o przeciętnej inteligencji ma tak zryty beret i takie dylematy życiowe?? Widać zabolało ją, bo zjechali ja na kafe, że jej bachor ma patologiczne imię i teraz próbuje się podbudować jakąś akcją pomiędzy dwuletnimi dziećmi w piaskownicy :O żenada w dodatku utuczyła 2 latka, tak że wygląda na 4 :O

jsksjdjdj Każdy sobie nazywa dziecko jak chce: Zofia nie jest mądrzejsza od Vanessy a Kevin niekoniecznie głupszy od Jana... Przeciez to tylko imiona!!! z pewnością autorce też właśnie o to chodzi ,ale ja też trafiłam właśnie kiedyś na takie opinie,że ;;dziwaczne ,,imiona dają mało inteligentni ludzie spytałam jedną taką co znaczą dziwaczne ale mi nie odpowiedziała,wkurzyło mnie to ponieważ w tych paskudnych jak się wypowiadali były imiona moich dzieci dopiero na forum się dowiedziałam,że zrobiłam im krzywdę tak ich nazywając a mają 17 i 15 lat i nigdy nie mieli do mnie żalu ani nikt się z nich nie śmiał

Gość Velve_1990
o czym tu dyskutowac ???? hehehe dokładnie. Ja bym jeszcze pozew napisała przeciwko tej 3 letniej Zosi o kradzież plastikowego dinozaurusia. Hahah no nie moge. Chyba faktycznie Ci co nadają takie "światowe" imiona to idioci. Poczekaj aż dziewczynki skończą 20 lat i potem je oceniaj :)))))

o czym tu dyskutowac ???? a ja sądzę że powinieneś mnie po rączkach całować za ten topik Poziom jakby twój tematyka też jakby trafiająca prosto w twoje serce!

Gość bueheheeeeeee
kolometa :D to twoje dzieci to nikoleta i nataniel ???:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D bo jedna tak nazwała :D

Gość nikolete i nataniela
tez pamiętam :O

Gość nikolete i nataniela
szczerze współczuję :O

nigdy by mi do głowy nie przyszło,żeby krytykować czyjeś imię a komu współczujesz?

Ok. Zostawiam Panią pomarańczową samą ze sobą Bo szczerze nie sądzę żeby ktoś tu inny zajżał! Pa

Gość Velve_1990
kolometa a co Cię skłoniło do nadania dzieciom takich imion ? Rozumiem ,że można chcieć dać dziecku nietuzinkowe imię ale ,żeby od razu rodem z jakiś brazylijskich oper mydlanych ?!

Gość autorko
lejesz swoje dziecko po łapach? suuuper wychowanie. nie dziwne ze mala nic nie ruszy..... strach przed matka i lanskiem ja paralizuje......

Gość ofq
A twoje pewnie zajumało już pół piaskownicy i jest git Pewnie jesteślekarzem dzieci lekarzy to mali złodzieje -rodzice kradną na codzień Moja sąsiadka ma lekarzy z jednej i drugiej mańki i wiecznie ją okradają!

chcesz wiedzieć to imiona moich dzieci nie są z brazylijskich seriali, spodobały mi się te imiona kiedy byłam nastolatką,nikoleta to moja daleka kuzynka,którą poznałam 25 lat temu a o Natanelu przeczytałam w Ewangelii Jezusa ,nie ma to nic wspólnego z filmami czy modą na imiona

Gość ofq
Pół chałupy jej wyniesli i pół ogrodu do siebie!

Gość autorko
kalometa chyba o NATANIELU lub moze nie ta Biblie czytałaś :D :D :D

Gość ofq
okradli ją nawet ze sznurka od bielizny na którym wieszała swoje wielkie majtasy ku załamaniu reszty sąsiadów.

Gość autorko
kalometa czytalas o tym natanielu i co wyczytalas? co cie zainspirowało jego zycie, postawa?

Gość ofq
A dodam że ona w bogatej dzielnicy mieszka bo na mokotowie Ale lekarze kradną i kładą laskę jak słyszą o złodzjstwie. Pewnie daja dzieciom przyzwolenie.

Gość hefry...
To lekarze teżsię tu udzielają?

Gość ofq
a w ogóle to oni okradli mnie i mojego męża nawet !! no mówię wam wynieśli nam z domu 4 meblościanki ( a stały tam od lat osiemdziesiątych!!) ponadto z piwnicy pomrożone salcesony na czarna godzinę, a dziecku to nawet piasek z piaskownicy wynieśli !! Jak żyć????????

Gość hefry...
ożezsz qrwa!!!!!!!!!!!!

Gość ofq
tu się nawet i fanki telenowel brazylijskich wypowiadają i lekarze i nawet autorka kretynka

Gość hefry...
Autorkę szanuję!