Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilcrunk

proszę o racjonalne odpowiedzi

Polecane posty

Gość lilcrunk

witam, pewnie już nie raz był podobny temat, ale chciałabym opisać mój przypadek i prosić o rady - mianowicie mam 20 lat, mam bardzo długi cykl, bo zwykle jest to 30-31 dni; kochałam się z facetem w trakcie dni płodnych, bez zabezpieczenia, było może około 10 pchnięć, jednak nie doszło do wytrysku. okres spóźnił mi się 2 dni i nie jest taki jak zawsze - obfity, długi (ok 6 dni), ze skrzepami, tylko ma trochę jaśniejszy kolor i obfity był tylko w pierwszy i drugi dzień; dzisiaj jest czwarty i jest tylko plamienie; jest to mój drugi taki okres z rzędu w okresie letnim. chciałabym podkreślić, że dostałam go, gdy byłam nad jeziorem, gdzie codziennie spożywałam alkohol, ok 2 piw, czas spędzałam tam bardzo aktywnie - kajak, rower, długie spacery. zatem, czy jest możliwość, iż jestem w ciąży? prosiłabym o poważne podejście do tematu, ponieważ jest to dla mnie niezwykle ważne. p.s. nigdy nie byłam u ginekologa i boję się, że gdybym poszła, to mógłby mi powiedzieć, coś, czego nie chciałabym usłyszeć - że jestem w ciąży.

Gość a idiotki skad się biora?
no własnie skąd? ano z kafe niestety ,witamy kolejną!