Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozekiedysrzeszow

Jacy są ludzie z Rzeszowa i okolic??

Polecane posty

Gość mozekiedysrzeszow

witam. wielokrotnie słyszałam, że rzeszowiacy nikogo nie szanują, uważają, że mają wszystko najlepsze, lubią rozstawiać ludzi po kątach itd. jakie Wy macie na ten temat opinie/doświadczenia???

Gość szmarag da
ot durnowate pytanie:(

Gość Podkarpacie
Nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał... Ludzie tacy jak w każdym innym mieście. Choć tacy, o których wspominasz trafiają się wszędzie co nie? Nie bój nic tylko wbijaj do podkarpackiego :-) joł

Gość mozekiedysrzeszow
nie głupkowate, po prostu pytanie. znam kilka osob, która mają bądź miały np. chłopaka czy dziewczynę z tamtych okolic i wiele rzeczy się sprawdza, niektóre nie. wiadomo, ze co region to inna sprawa, ale mimo wszystko zawsze trochę prawdy jest.

Gość mozekiedysrzeszow
ostatnio spotkałam w pracy faceta, który naopowiadał mi całą czapkę o rzeszowiakach, że właśnie mają wszystkich w d, że liczy sie tylko ich zdanie itp itd. miał żonę z rzeszowa, rozwiedli się, zauważył to wszystko nie tylko u niej, ale u jej rodziny i znajomych też. wiadomo, ze pewnie rozwód itd. tak na niego podziałały i na opowieści, ale kto wie? wiąże swoją przyszłość z tym regionem, więc pytam;)

Gość mozekiedysrzeszow
a słyszeliście, ze w Bieszczadach ludzie o 24:00 zmieniają się w wilki?

potwierdzam, w bieszczadach po północy ludzie skradają sie do lasu i dyskretnie przemieniają w wilki po czym buszują po okolicy świetnie się przy tym bawiąc

nie wiem... chyba nie ma takiego czegos ze ludzie z tego mjiasat sa tacy.. ze wszyscy.... ja mialam chlopaka z debicy, kolo rzeszowa,... dziwni ludzie. chyba w sumie jednak jest to sie juz chyba tak przytjmuje.. nawyki od innych ludzi.. Sa!!

Gość budyń,.
to polska B czyli bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość budyń,.
także z daleka od nich

Gość ełegnija
mam faceta z rzeszowa i wszystko sie zgadza- jego praca najlepsza, moja do dupy, moja pensja do dupy. on musi miec racje, jak nie to obrażanie sie, szantaże. przynieś, podaj, pozamiataj. rozrzutny strasznie, a nie ma się tak naprawdę czym rozrzucać. choćby miał najstarsze auto to i tak będzie najlepsze, moja rodzina się nie liczy, tylko jego znajomi, ahh masakra.

Gość nikt wiecej
nikt wiecej nic nie doda?

Gość harry12
różni

Gość z rzeszowa
wszystko prawda, zapomnieli dodac, ze podczas pelni zamieniamy sie w wampiry i wysysamy krew, a w poludnie kobiety zamieniaja sie w poludnice i .... ale co ja bebe pisac przyjedzcie i sami zobaczcie

Gość młoda kura plenerowa
dzicy

Gość kuciek
Jak wszędzie są różni. Ja znam wiele bardzo wartościowych osób- zależy w jakich kręgach się człowiek obraca.

Gość Zamieszkałem w Rzeszowie
popieram opinię, pomimo tego, że Rzeszowianie otwarci to jednak zadzierają nosa... no cóż.... trudno, bo mnie to trochę męczy, ale dużo jest osób przyjezdnych więc jest się z kim kolegować. Jak wszędzie są wyjątki od reguły. To nadal Polska B- w biznesie ciężko się dogadać, ludzie nie ufni, wszystko wiedzą i zrobią lepiej. Rzeszów dziewicze miasto do rozwoju. Powstaje tu wszystko i wszystko funkcjonuje- polecam!

Gość gościu.
Moja ex prowadzi w Rzeszowie stomatolog i to świetna kobieta jest. Dzięki niej pokochałem życie i Rzeszów :)

Gość krośniak,
ja jestem z Krosna(okolice Rzeszowa) ludzie są przecież przeróżni,mili ,chamscy,śmiali,skryci... Są przeróżni i nie można tak generalizować ;)

Gość Laura23333333
fajni są ;) ja pochodzę z tych stron :) i nie prawda ,że miejsce nie ma znaczenia , w różnych miastach ludzie mają różną mentalność tak zauważyłam

Gość Laura23333333
np na podkarpaciu zauważyłam ,że są bardziej uprzejmi kierowcy jak w mieście gdzie teraz mieszkam , ludzie są milsi , mniej się wywyższają , może troche generalizuje bo oczywiscie to zależy tez od człowieka ,ale tak zauważyłam

Gość Hanneczkazokieneczka
Ja jestem z okolic Rzeszowa, od 10 lat mieszkam na Kujawach. Wolę Kujawy, ci ludzie tutaj są jacyś spokojniejsi...mniej wybuchowi. Rzeszowiacy mają swój południowy temperament, niekoniecznie to lubię. :)choć ja też mam swoje za paznokciami. Ogólnie to dobrzy, prości ludzie. NIezwykle gościnni.

Gość gośćxSCXSAA
to prawda! mam znajomą z Rzeszowa, strasznie się wywyższa a jest do bani! myśli że komuś pociśnie sarkazmem a tak naprawdę się ośmiesza, myśli że jest ładna i najlepsza a tak naprawdę jest odwrotnie

Gość gość
to prawda ludzie z rzeszowa są wybuchowi i tylko oni mają racją, Wszystko mają super a w rzeczywistości bida aż piszczy. Tylko liczy się dla nich ich rodzina spoza rodziny już nie widzą nikogo. Bardzo pobożni ale i to jest dziwne bo to bardziej na pokaz niz prawda. Okropni ludzie. Wiem dobrze bo mam męża z tamtad i to porazka jedna. przestrzegam

Gość gość
Serdeczni, gościnni, ale prości tzn nie znają zasad savoir vivre. Ale za to można wprost z nimi pogadać

Gość Rzeszów rulez
Za to Ja Rzeszowskim zauwaźyłem że w Warszawie ludzi chodzą zbyt pewni siebie myślą że są anonimowi. Najbardziej toksyczni pracują w sklepach, w Rzeszowie nie po po.yślenia by pyskaty gówniarza stała za ladą

Gość goedek z krainy kredekść
pracuję z ludżmi spod rzeszowa faktycznie wszystko robią najlepiej każdy jest dla nich głupi i nic nie potrafi a żeby być zauważanymi jako najlepsi chodzą i drą te rzeszowskie ryje na wszystkich dookoła,są wyjątki bo też w pracy są ludzie spod rzeszowa których do rany można przyłożyć ale procentowo to więcej debili jak normalnych

Gość gość
No niestety dużo prawdy w tych złych opiniach o rzeszowiakach. Wszystko dlatego że w Rzeszowie mieszka w tej chwili 85% słoików czyli przyjezdnych z bliższych i dalszych okolic którzy są najmądrzejsi ,najlepsi itp. Rodowity Rzeszowiak taki conajmniej od dwóch pokoleń to zupełnie inni ludzie! Tylko że ciężko takiego spotkać w tym mieście.

Gość gość
Cóż....miałam nieprzyjemność bliższego kontaktu z ludźmi z krosna. Byli zamknięci, zazdrośni, zawistni, niekulturalni, zakompleksieni, niemoralni, bardzo mściwi, stwarzali pozory pobożnych, a najgorsze jest to, że źle życzyli innym ludziom i aktywnie działali na ich niekorzyść. Piszę o całym klanie, nie o pojedynczym przypadku. Nikt i nic się dla nich nie liczyło, tylko oni sami i pieniądz. W życiu nie widziałam takiego zachowania, takiej ilości kłamstwa, obłudy i złośliwości, a wszystko w przebraniu niewinnej i przygłupiej owcy. Są bez skrupułów. Ja nie wiem co oni maja za przodków, ale calkiem możliwe, ze niedaleko im do ukraińskich band upa. Takim ludziom nie można ufać, bo są pokrętni i okrutni. Działają za plecami, brak im honoru i odwagi cywilnej. Uprawiają kult mamusi- nie wiadomo czy to bardziej kazirody czy maminsynki, głupi i przez swa głupotę niebezpieczni.