Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

jak polska zarabia na euro2012

Polecane posty

"w ogóle to wkurza mnie, że wszyscy gadają że z Rosją przegramy 10:0, że świetnie grali, same ochy i achy a że nasi są beznadziejni bla bla bla, nienawidze czarnowidztwa u Polaków" to się nazywa REALIZM, nie czarnowidztwo :D:D

Gość Wygramy
taaa chyba sraka, a nie realizm:o widać, że się na piłce nie znasz 🖐️

nie to sie nazywa czarnowictwo malkontenctwo i typowe polskie narzekanie na wszystko a bzdury tot y piszez po ra zkolejny z resztą "Tylko proszę nie pleść znowu bzdur, w stylu "Niemcy zarobiły na mundialu tyle i tyle", "Austria zarobiła na ME2008 tyle i tyle", oni mieli śmiesznie niskie wydatki, całą infrastrukturę od dawna mają gotową, i stadiony, i drogi i dworce, wszystko. Niczego nie musieli budować. np. Austria na organizację ME2008 wydała mniej niż 1 mld, więc oczywiste, że na imprezie zarobili sporo. nara, głąbie " ten mysli ze po euro uefa zabiera z polski drogi i stadiony i dworce i lotniska:D::D:D sam pieknie potwierdziles mi rację dzieki!!!! bo twierdzisz że polska gdyby miala zbudowana infrastrukturę to by na euro zarobila:D a że nie miala to nie zaorbi:D:D:D pieknie się ośmieszasz🖐️ n jsnosi jeszcze raz wypowiedz wielbiciela:D ""Austria zarobiła na ME2008 tyle i tyle", oni mieli śmiesznie niskie wydatki, całą infrastrukturę od dawna mają gotową, i stadiony, i drogi i dworce, wszystko. Niczego nie musieli budować. np. Austria na organizację ME2008 wydała mniej niż 1 mld, więc oczywiste, że na imprezie zarobili sporo. " ciekawe czy zara zstwierdzi ze inwestycje byly niepotrzebne bo stadiony dworce,drogi,tory kolejowe itd to byly dobre nie potrzebnie inwestowali:D:D:D

Gość a psik
Ktoś tu jest chyba z Pcimia Dolnego, skoro podnieca go myśl, że przyjedzie milion gości. Zainteresuj się ile wydało miasto, a ile zyska - wtedy licz bilanse. Jako, że jestem z Krakowa wiem ile miasto na Euro straci - tak, straci. Są już szacunki. Budżet jest niedopięty, miasto jest zadłużone. I miliony turystów nie ratują tej sytuacji wcale.

"Zainteresuj się ile wydało miasto, a ile zyska - wtedy licz bilanse. Jako, że jestem z Krakowa wiem ile miasto na Euro straci - tak, straci. Są już szacunki. Budżet jest niedopięty, miasto jest zadłużone. I miliony turystów nie ratują tej sytuacji wcale. " jaaapierdole:D nie rozumiem waszej mentalnosci:D do kurwy nędzy szacunki będa po euro bilans strat i zysków ale do chuja pana chyba im wiecej przyjezdnyh tym większe zyski nawet jeśli w koncówym rozliczeniu nie przewyzszą strat! a wy tu kurwa piszecie jakby to bylo lepiej żeby mniej kibiców przyjechalo:D:D:D jakby im mniej turystów to mneijsze straty:D::D:D:D:D::D:D:D co za tepe strzaly , to chyba wy jesteście z pcimia dolnego:D