Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beciaaa

Mąż nie akceptuje mojego ciała po porodzie

Polecane posty

Gość mirabellka_
Nie wiem - spróbuj:)Co Ci szkodzi:) ja po 3 dniach stosowania jestem zadowolona - skóra jest gładka, napięta. Ciekawe jak będzie po 3 tyg. Na płaski brzuch polecam 6 weidera i rower:)Mi pomogło:)

Gość głupie babsztyleee
wydaje się im, że my chcemy dzieciaka! Taka jedna z drugą zaraz zaciąży, a potem tylko płać na kilka gęb. Nas interesuje tylko dobre piwo,mecz, sex. żadne tam dzieci, itp. Cóż, było nie zachodzić w ciążę. Pewnie mu nie pasuje też luźna pochwa i mało jędrne ciało, no i płacz dziecka!

a ja jestem kobietą, mirabellka: Dzięki, to podlecę po pracy na zakupy:) I tą folię też wypróbuję, ale jak mojego nie będzie - bo miałby niezły ubaw jakbym się tym wszystkim poowijała :)

Na płaski brzuch u mnie sprawdziło się 8min ABS + serum i peeling Eveline. W ciągu 3-4 miesięcy zgubiłam 7 cm w talii i 11 cm w dolnej części brzucha ( słynna oponka poniżej pępka). Teraz chcę zrobic coś ze skórą.Kupię dziś folię spożywczą i od dziś wypróbuję ten sposób z owijaniem ;-)

Odnosnie rozstepow to powiem Wam dziewczyny (za wyjakiem rastamki bo ten ideal nie wie co to rozstepy skoro ich nie ma) ze ja mam rozstepy z okresu dojrzewania, za szybko roslam (zawsze mialam niedowage wiec to nie wina wagi) i pojawily sie na udach i tylku. Wstydzilam sie ich co rusz latalam do sklepu czy apteki po kremy i smarowalam sie tym na to folia dresy i na rower do parku zmalaly (fakt ze jeszcze sa ale wygladaja tak jakbym sie zyletka pociela). Zawsze mi przysparzaly zmartwien i powodow do kompleksow mimo ze swoje nogi lubie;) to jednak przy facecie wstyd sie rozebrac na plaze tez. No i do czego daze: kiedys w trakcie seks akcji facet zobaczyl moja zebre i tekst: co Ty masz na tylku na to ja mu no wiesz Ty popatrz na swoj brzuch bo w twoje rozstepy spokojnie moge wsadzic palec wskazujacy. ubralam sie i nigdy wiecej koles mnie nie zobaczyl. Od tamtej pory minelo troche czasu a ja dalej namietnie smaruje nogi i tylek emulsja na rozstepy ale juz nie licze na to ze zniknal bo je polubilam i zakladam szorty. Tamten moment cos we mnie przelamal i zrozumialam ze ludzie maja taka zasade: czyjes wypomnisz swojego nie widzisz. Bo jak ktos z mankamentami wcale nie mniejszymi niz moje moze mi wypominac kilka kresek na tylku.

Gość mirabellka_
O widze pseudofacet:) Dzięki Bogu mój mąż to mężczyzna z prawdziwego zdarzenia a nie typ wiecznie zapatrzonego w siebie i swoje potrzeby podlotka. Niketóry mają oprócz penisa także rozum i serce.

Gość mireczkowataa
laski, ja stosowałam preparat Diora- mega drogi ale nieziemski. Chyba dzisiaj spróbuje z ta folią- peeling, potem krem- cosik czuje, ze mój facet będzie miał ubaw :)

Gość mirabellka_
To dziewczyny trzymam kciuki za nas wszystkie:D Mojego męża nie ma akurat bo wyjechał ale wraca za parę dni i zapewne też będzie się śmiał z tej mojej folii:D

mirabellka_ O widze pseudofacet Dzięki Bogu mój mąż to mężczyzna z prawdziwego zdarzenia a nie typ wiecznie zapatrzonego w siebie i swoje potrzeby podlotka. Niketóry mają oprócz penisa także rozum i serce. a niektorzy do myslenia uzywaja napletka i patrza na kobiete w kategori: wor na sperme, byle tylko spompowac z jaj;)

Gość a ja jestem kobietą
Grey Eyes :P - ale moze on nie miał nic zlego na mysli w sensie krytyki twojego ciała, tylko np. pomyslal, ze masz slady od bicia po tylku i sie z kims zabawiasz w taki sposób :D

Gość aaaaaaaaaajjjjjgg
autorko, a mialas porod sn czy cc?

a ja jestem kobietą Grey Eyes - ale moze on nie miał nic zlego na mysli w sensie krytyki twojego ciała, tylko np. pomyslal, ze masz slady od bicia po tylku i sie z kims zabawiasz w taki sposób uwierz mi ze mial na mysli rozstepy: bo jak mu kazalam spier... no spadac;) to mi napisla ze jestem glupia zdzira z rozstepami i ze zaden mnie nie zechce;)

Gość mirabellka_
antena A jak długo robiłaś ten zestaw abs 8 minut? Kurczę fajne ale ja mam problem z tym by robić coś regularnie:(

mireczkaaa: Ja miałam z Diora maseczkę, bezbarwną- jak mój to zobaczył to się spytał czemu się tak bardzo spociłam. Później oczywiście standardowo musiał paluchami pomiziać i sprawdzić, czy aby na pewno mi skóry nie wyżre. Potem widziałam, jak wtarł sobie trochę w czoło bo nie widzi różnicy między kremem a maseczką. Ach...

Polly84 mireczkaaa: Ja miałam z Diora maseczkę, bezbarwną- jak mój to zobaczył to się spytał czemu się tak bardzo spociłam. Później oczywiście standardowo musiał paluchami pomiziać i sprawdzić, czy aby na pewno mi skóry nie wyżre. Potem widziałam, jak wtarł sobie trochę w czoło bo nie widzi różnicy między kremem a maseczką. Ach... fajny facet:)

Ja też jestem do piątku sama bo mój facet w delegacji. Miałby ubaw jakby mnie zobaczył. Nie dośc że często kładę się spac z włosami ociekającymi olejkiem (testuję jakiś cud olejek do włosów) to teraz na dokładkę będę ganiac owinięta folią... ;-)

Mirabellka - przez pierwsze 5 miesięcy robiłam codziennie od pon. do soboty. Potem ze dwa-trzy razy w tygodniu. A pierwsze efekty były widoczne po 1,5 miesiąca.

A ostatnio chciałam, żeby sobie buzię posmarował moim kremem, bo troszkę się opalił na słońcu- to wypaprał sobie na twarz cały mój krem pod oczy, bo myślał, że to jednorazowy tester z Sephory. Tani ten krem nie był, przez moment rozważałam morderstwo...

Gość mirabellka_
antena Też chyba sobie porobię te ćwiczenia. ^6 weidera zabiera trochę czasu a tutaj 8 minut to nie jest długo:)

Gość rozaliaaaaaa
Jrestes dopiero pol roku po porodzie!! nie stresuj sie schudniesz jeszcze! a Twoj mąż to gniot :-0

Gość mireczkowataa
Ja to Wam powiem, że mój facet to jest w ogóle niezły:) Jak byłam taka wielka to mówił "no coś Ty, dobrze wyglądasz, masz czas". A jak niedawno ogladaliśmy zdjecia jakies pół roku po porodzie i mnie sie wyrwało "Jezu, ale byłam gruba" to on do mnie "nooo" :) cwaniak :) Polly- mój kiedyś wysmarował twarz moim balsamem, właśnie Diora. bo się przypalił, a mam podobny po opalaniu :) Więc celulitu na twarzy nie ma szans mieć :P

Grey Eyes: Eee, lepiej poczekać na właściwego niż pakować się na siłę w związek z jakimś jełopem. I potem masz efekty- jak autorka. To ja już wole się wkurzać o rozpapranie kremu lub zniszczenie szminki (bo sprawdzał jak bardzo można ją wykręcić).

Polly84 Grey Eyes: Eee, lepiej poczekać na właściwego niż pakować się na siłę w związek z jakimś jełopem. I potem masz efekty- jak autorka. To ja już wole się wkurzać o rozpapranie kremu lub zniszczenie szminki (bo sprawdzał jak bardzo można ją wykręcić). dzieki za fajne slowa:)

Gość mireczkowataa
Grey Eyes- Polly dobrze prawi :) Lepiej poczekac niż związać się z takim palantem, jak np. mąż autorki! Pomyśl sama- masz dziecko z facetem, który Ci wypomina brzydką bliznę po wyrostku!! Ja pierdzielę, mnie się to w ogóle w głowie nie mieści!

Gość DwojeDzieci
On ciebie nie kocha.

Gość MoniaMama
witam. Tez sobie nie wyobrazam jak mezczyzna moze patrzec tylko na wyglad. Zakochal sie nie tylko w tylku czy cyckach ale w charakterze, osobowosci. Roznie w zyciu bywa. Moze nas dopasc bieda, choroba, kalectwo. Ta osoba powinna z nami byc w kazym momencie, a nie kiedy jest zle, odwracac sie i szukac lepszego modela. Tez smiem twierdzic ze cie nie kocha. Nie pisze tego dlatego ze jestem zaniedbana kobiecina z mezem brzydalem, tylko dlatego ze przed ciaza mialam 49 kg, wiecie taka anorektyczka chodzaca :D a w ciazy przytylam 32 kg. Obrzeralam sie??? Nie...!!!! Mialam nadcisnienie i zatrucie ciazowe. Wyszlo mi mnostwo rrozstepow! Nigdy mi nie powiedzial ze gruba jestem, a co wiecej teraz 2,5 roku po porodzie sadzi ze jestem mega seksowna, a jak on mi tak mowi to ja sie tak czuje i inni mnie tak odbieraja. Duzo wiary w siebie,!! Jak bym z nim porozmawiala, a jak mu sie nie podoba to rozwod! Taka jest gorzka prawda.....