Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

mam w du.pie pseudo znajomych...... juz na nikim nie mozna polegac

Polecane posty

Gość sdfsdfss
Co to za cip.k.a z tego faceta? Co za roznica czy prawa czy lewa? :o

no nic pojedziemy rano busem bo ja lubie wbrew pozorom tutaj jezdzic busami na gornym pokladzie.. posiedzi ze mna i wrocimy taxi niestety on nie zna wogole miasta i nie trafi sam busem do szpitala i nawet nie wiem czy by dal rade bilet sam kupic wsiasc w dobra strone wysiasc < przysytanki sa na zadanie w anglii przewaznie wiec trzeba wiedziec kiedy nacisna guzik zeby wysiasc> szpital tez jest ogormny i nie jest latwo do tego budynku w ktorym jaj bede trafic wiec samego balbym sie go puszczac bo jeszcze by sie cos stalo i ja bym sie dodatkowo martwil i stresowal . wiec pojedziemy rano razem zal mi tylko ze jak ktos coso ode mnie chcial to pomagalem zawsze a jak ja cos potrzebuje to nikt nie ma czasu.

no wyobraz sobie ze jest roznica zupelnie inaczej tu sie jezdzi - mi zajelo dobre dwa dni zeby sie nauczyc jezdzic po angielsku.

jak ktos jezdzil autem w polsce to na poczatku jest duza roznica tu bo skrzynie biegow obslugujesz lewa reka i musisz sie pilnowac zeby z przyzwyczajenia pod prad nie wjechac. ja nawet po tak dlugim czasie mam odruch ze pas bezpieczenstwa szukam lewa reka:)

po za tym dla kogos kto nie jezdzil tu samochodem i srednio zna jezyk to jest ogromny stres - nie da jboze sie cos stanie jakas stluczka czy cos to kto mu pomoze?

Gość zacznij dzien od szklanki soku
teraz Ty tez miej w dupie takich znajomych! beda cos chcieli, na lotnisko jechac czy cos, powiedz, ze Ci sie samochod zepsul albo, ze nie masz czasu, bo wyjezdzasz, etc.. najlepiej serwuj te same wymowki jakie oni Tobie Jak ludziom cos trzeba, to masz leciec na zlamanie karku i kosztem swojego czasu, etc, ale jak Tobie cos potrzeba, to juz nie ma kto pomoc.. przykre to jest, ale widac jacy sa ludzie. Ja bym tam wolne z pracy wziela, zeby w takiej sytuacji pomoc, posiedzialabym nawet te 8 godzin w szpitalu ksiazke poczytala... zreszta ja bym autobusem na sam odbior podjechala czy tez taxi, bo akurat w UK jestem 10 lat i nawet w innym miescie, nieznanym, bym sobie dala sama rade. Laska od lekow wymiata!!

dzieki za wsparcie- od dzis tez bede robil problemy innym a w akcie zemsty poszedlem wlasnie zalozyc zamkniecie na kosz na smieci bo oni < ta laska od lęków> podrzucali mi smieci - tolerowalem to bo oni sa w 5 osob ja sam i nie zapelnialem calego kosza na smieci ale chuj od dzisiaj ma nieszpodzianke - kosz zamkniety

Gość hipster z manchesteru
ty Andrzej! a skad klikasz.

i slusznie!!! jak oni tacy to niech sie bujaja!!

tylko ja jej meza do roboty wozilem jak mu po pijaku prawko zabrali i czasem w nocy po niego jechalem tak to kurwa jest z polakami-

andrzej z uk- kurde nikogo nie znam tam.. jakbys był z britolu londynu, greater manchester to mzoe bym cos skombinował albo kolega zadzwoniłby po hindusa

nie daj sie wykorzystywac, ja tez mialam takie rozne sytuacje, wszyscy lecieli do mnie jak trzeba bylo cos przetlumaczyc, wypelnic papiery, podjechac z kims gdzies, pismo napisac i wyslac, etc, etc, a jak przyszlo co do czego to nawet dziekuje nie powiedzieli... i skonczylo sie babki sranie... nie ma pomagania! czasem najblizszej kolezance cos pomoge, ale ona z takich co docenia i sama tez pomoze jak trzeba, wiec inna sytuacja...

endrew- dam cie dobra rade... pospalaj te mosty z tymi pseudoprzyjaciołmi- skoro znasz jaezyk to skumaj sie i szukaj znajomych wsród tubylców- brytyjczyków, jak nie dasz rady to skumaj sieostatecznie z jakims ogarnietym jamajczykiem albo hindusem- miej w dupe takich polaków "katolików" :) ja wciagu całego swojego zycia móglbym nazwac 3-4 polaków przyjacioł i tyle. obecnie moze tylko 2 :)

mam znajomych tubylcow ale.......... na tubylcach polegac za bardzo tez nie mozna - oni tak maja - im sie nie spieszy oni robia po swojemu a ja ta kurwe co ma lęki zaraz podpierdole bo............ nie płaci abonamantu za TV a ogladaja

ale jakie lęki? to jakis zart :D lol

hahahah a podpierdol :P

no koles ktoremu kiedys auto ratowalem bo mu sie popsulo powiedzial mi ze na noc do pracy idzie i nie zzdazy- do pracy idzie na 21:30 a ja o 20 najpozniej bede w domu wiec jakby chcial to by zdazyl

kuzwa, ale ludzie maja wymowki... zal

inny z kolej ma samochod nagle w warsztacie inny jest zajety szukaniem mieszkania, inna musi jechac po avon i nie wie kiedy wroci......... i to najgorsze ze jak w piatek rozmawialem to bylo w miare ok ael dzis jak juz do konkretow przychodzi to nikt nie moze

Gość pal mosty ziomuś
'inna musi jechac po avon i nie wie kiedy wroci'- hahahahaha z miejsca zerwałbym kontakt z taka pissdą :)

a ta od lekow ma cos wspolnego z ta od Avonu?? :D tak sie pytam z ciekawosci hahaha

dobra chuj im w oko koko koko euro spoko ja juz pojade z tym łebkiem on se posiedzi poczeka na mnie wypisze i wrocimy taksowka jeszcze sie mna zaopiekuje :)po