Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

mam w du.pie pseudo znajomych...... juz na nikim nie mozna polegac

Polecane posty

nie no ja juz dam se rade jakos bardziej mnie teraz jakis stres zlapal niczym nieuzasadniony:)kurde boje sie troche

dziekuja Agnieszko za dobre chęci ale na przyszlosc przestrzegam zeby < oby nikt nie musial sie znalezc w takiej sytuacji> dobrze sobie dobierac znajomych i nie byc na kazde zawolanie

ale dzieki temu ze sobie dzisiaj caly dzien na kafeterii posiedzxialem to troche szybko zlecialo i nie myslalem tak za bardzo a teraz zaczalem sie stresowac.:(

Ja leżałam w szpitalu miesiąc i też mnie żaden znajomy nie odwiedził :/ Tylko rodzina. Przez telefon każdy zapewniał - oczywiście przyjedziemy. Jak doszło co do czego nikt nie przyjechał. Odstawiłam takich znajomych. Nie trzeba mieć wrogów, jak ma się takich przyjaciół :/

ja nie chce zeby mnie ktos odwiedzal bo ja wiem ze kazdy ma swoje zycie pracuje ma rodzine ja to rozumiem ale kurde zadzwonic chociaz zapytac sie co slychac???? tak trudno??? text message wyslac? na facebooku cos napisac ? noz kuzwa

nawet ta sasiadka co ma lęki ze swoim męzem mieszkaja dwa flaty obok mamy wspolne podworko - to tylko smieci cichaczem podrzuci ale przyjsc zapytac sie to juz nie ale jak jej maz byll chory to do lekarza jako tlumacz z nim chodzilem

alkoholika do pracy tez wozilem :( teraz mam w dupie ich po tym co wczoraj uslyszalem ze ona chetnie ale ma lęki .

Gość dmarionetkaa
ludzie są śmieszni, zachowują się jak dzieci, powiem ci tylko że tej aluzji ze śmietnikiem nie zakumają, obrażą się na ciebie co najwyżej. To jest najbardziej przykre ,że nie wyciągają wniosków nie raz do końca zycia

a niech sie obrazaja - podpierdole ich ze abonamentu tv nie placa a w anglii to od razu beda mieli kontorle z nienacka - ja place i jestem w porzadku oni z tego co wiem council taxu tez nie placa

ja juz sie pogodzilem z tym ze pojedziemy sami busem a wrocimy taksowka . on sam busem nie trafi wiec pojedzie ze mna. poza tym szpital jest w nieciekawej okolicy cygansko pakistanskiej wiec wolalbym aby sam tam sie nie przechadzał.

hehehe odwiedzic zawsze mozesz:D z sernikiem wlasnej roboty i rosołem z domowym makaronem:D od razu stane na nogi musze sie wybrac do londynu po operacji:) bo wstyd przyznac a nie bylem odkad tu jestem bylem w 98 roku na wycieczce szkolnej

Andrzej niestety to bolesne ze tacy sa znajomi. Ja sie tak przejechalam na niby wieloletnich przyjaciolach , ze brak slow. Zerwalam w Pl wszelkie kontakty - bo nie potrzebuje takich falszywych pseudo znajomych.

dobra kochani koniec tego dobrego lezenia z jajami na sofie przed laptopem. ide sie ubrac obiad zjadlem i ide na spacer do parku nakarmic kaczuszki labędzie gęsi i łyski doczłapie sie to mi sie bedzie lepiej spało:) jak ktos chce to moje gg42810510 potem bede na kafe:P i se mecz oblookam

Nic sie nie stresuj będzie dobrze! Tez miałam w UK operacje - wyszłam po 2 godzinach (znieczulenie miejscowe). Opieka super. Nie boj się to fachowcy. Tez nie mam tutaj na kogo liczyć :-( Smutne to ale prawdziwe.

No to zapraszam na lunch. :) Mam nadzieje, ze jak juz wydobrzejesz to sie wybierzesz do Londynu. Warto. Zrob sobie prezent z okazji operacji i wybierz sie do Londynu.

poza tym wszysycy moi polscy"znajomi " to mi odradzali operacje tutaj w uk - najepiej jedz do polski i se w polsce zrob prywatnie albo u polskiego lekarza < 3000 funtow u polskiego lekarza tutaj bo dzwonilem> a ja jestem zadowolony jak na razie z opieki tutaj i zrobie sobie tutaj- nie mam zaufania do polskich szpitali i polskiej sluzby kiedys zlamalem w polsce 3 palce i zalozyli mi gips ale zdjac............ musialem sobie sam bo sie limity skonczyly u chirurga jak mi reke szyli to szwy musialem wyjac sobie sam bo........... kolejka na kilka tygodni jak pojechalem na ostry dyzur do szpitala w lodzi z bolem w nocy to owszem usg by mi zrobili ale............. ktos glowice ukradł < szpital Pirogowa w Łodzi> tutaj jak na razie bardzo profesjonalnie i bez stresu

no ja mam sheffield arene i motor point arena w uk jedne z najwazniejszych miejsc koncertowych wszystkie trasy jak ktos ma w uk to zawsze w sheffield jest koncert tu zawsze sa slawy swiatowego formatu :) mam nadzieje ze queen jak rusza w trase to i do sheffield zawita

dobra ide na spacer bo lekarz mi kazal chodzic - mam nadzieje tylko ze nie zacznie padac:) potem sie odezwe na zrazie

Gość babcia Grażynka
no i jak Andrzejku się czujesz, martwię się o ciebie