Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oglądacie mecz?

Ale ci Rosjanie urodziwi niektórzy, mam na mysli piłkarzy

Polecane posty

Gość a ja wierze, ze jeszcze
i co? moim zdaniem nasi grali super!!!

Gość mnie tez sie podoba :)
i rosjanie tez przystojni, co jeden to lepszy :) zgrzeszylabym :)

Rosyjscy piłkarze wyglądają tak, jakby granatem i "siłom" od pługa ich oderwali. Twarze nieskażone myśleniem. Same Iwany i Pietiuszki. Gęby z grubsza ciosane. Nasze chłopaki takie swojskie gębule mają. I wyjątkowo kształtne... ...łydki :P

Zgadzam się z Damascenką. Rosjanie mają twarze niemyślących kmiotków. Błaszczykowski ma coś w sobie ;) A na plakacie reklamowym w douglasie jest mmmmmmmmmmmmm :)

Gość Agonia36
Co dla niektorych moze jestem juz babcia i powinnam pomijac takie tematy ale ruskow tak nienawidze ze nawet gdyby byli wszyscy adonisami to nigdy NIGDY!

Oby Szczęsny nie wrócił do bramki. Uważam, że poziom skupienia u niego jest niższy niż u Tytonia. Jakoś Tytoń robi lepsze wrażenie. Jakby był bardziej myślący, odpowiedzialności, poważny, no i skupiony. Ciekawe czy układy znów zwyciężą.

Gość niektore to maja wymogi
[blaszczykowski niby przystojny?] no jak blaszczykowski dla was nie jest przystojny to nie wiem jakiego wy faceta chcecie zeby byl i mozna go bylo nazwac przystojny

"no jak blaszczykowski dla was nie jest przystojny to nie wiem jakiego wy faceta chcecie zeby byl i mozna go bylo nazwac przystojny" takiego, jak mój :classic_cool: blondyni i o jasnych oczach odpadają w przedbiegach.

Gość może jakieś tam wyjątki
taa jasne ;) ruscy wyglądają jak wiecznie skacowani i przepici ;) chamskie gęby,może ze dwóch max było w miare ok za to nasi "palce lizać" same ciacha prawie ;) Tytoń trochę za chudy