Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfdsdsada

Dlaczego to mezczyzni musza podrywac kobiety?

Polecane posty

moorland, pięknie, dżem, c o t y n a t o? (idę po cytat, o tym że jest gejem)

oczywiście, że to ty pisałeś pierdolcu zasrany, zwracaliśmy sie do ciebie per dzem i jako ojoj reagowałeś, poza tym piszesz tak samo pod każdym nickiem żałosna glajdo!

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Moorland No wlasnie niech poczyta! Jestes idiotka do kwadratu ja chociazby nie pisze polskich znakow

Gość Z Sosnowca
po za tym ja mam z nim dobre relacje a moja laska ciagle mi mowi ze powinienem mu cos powiedzieć a ja nie wiem co ma mu powiedzieć coś w tym stylu ? " ej słuchaj stary widziałem jak zajebałeś psa ....i mi się to nie podoba chyba zgłoszę na ciebie policje "?

njunnujn ja? to sie zaloz cwaniaro! Sprawdzimy po IP u redakcji!

15:36 [zgłoś do usunięcia] pytający dzentelmannn jestem z facetem, jest obiektywnie beznadziejny, ale nie, bede mowil ze jest super, bo przeciez ja nie moge byc z kims beznadziejnym..

njunnujn to jak idiotko? Zakladasz sie czy nie?

15:36 [zgłoś do usunięcia]njunnujn Przez 5 lat przebywałam w szpitalu psychiatrycznym

idiotko nie wyrywaj cytatu z kontekstu nie udaje mi sie być z żadną kobietą- to zacznę obmawiać kobiety- wykaże że są straszne i tym sposobem złagodzę swój ból po tym, że nie mogę żadnej dorwać- po co mi kobieta, skoro to takie straszne stworzenie a moze jest na odwrot, jestem z facetem, jest obiektywnie beznadziejny, ale nie, bede mowil ze jest super, bo przeciez ja nie moge byc z kims beznadziejnym..

njunnujn Napiszemy do redakcji, odpowiedz bedzie mailu O co zaklad?

njunnujn idiootko to nie jest wyznanie!!!! naucz sie czytac ze zrozumieniem!

15:36 [zgłoś do usunięcia]njunnujn Przez 5 lat przebywałam w szpitalu psychiatrycznym To zdanie mowi wszystko o njunnujn

krowia kupo, ta część to cytat ze mnie: "nie udaje mi sie być z żadną kobietą- to zacznę obmawiać kobiety- wykaże że są straszne i tym sposobem złagodzę swój ból po tym, że nie mogę żadnej dorwać- po co mi kobieta, skoro to takie straszne stworzenie" a dopiero niżej jest twoja wypowiedź, że jesteś z facetem. :)

njunnujn kur.. idiotko woiem ze to czesc wypowiedzi jest twoja, ale zeby zrozumiec moj post trzeba go zacytowac w calosci, takze twoja czesc! Rozumiesz to idiotko?!!! Wiesz co to jest kur.... kontekst czy nie?

jak nie wyznanie, pisałeś, że jesteś z facetem :D Przecież w tym nie ma nic złego...nie bój się ;) Gdzie są te cholerne cytaty gdzie pisał, że znam jego nazwisko z książek grrrr

Gość niewiedzacaa
Njun Przez pięć lat byłaś w szpitalu psychiatrycznym? Dlaczego?

Moorland nie pisalem, przeczytaj idiotko cala wypowiedz ze zrozumieniem!

dobrze zatem że wkleiłeś cały post, bo wtedy jeszcze bardziej widać, że odnosisz sie w nim do mojej propozycji, jak interpretuję twoje zachowanie i piszesz, że to nie jest tak, jak sądzę, bo jestes z facetem. :)

njunnujn Zacznij myslec idiotko!

12:06 [zgłoś do usunięcia] pytający dzentelmannn Moorland idiotko, nie trzeba samemu rodzic dzieci, by sie znac na rodzeniu dzieci, byc swietnym ginekologiem tak smao jest z seksem, nie trzeba uprawiac seksu (nie trzeba rodzic dzieci) by byc swietnym sekuologiem, by sie znac swietnie na seksie jeszcze nie rozumiesz idiotko? To jest też dobre - bo przecież odbieranie porodu i rodzenie to jdno i to samo :D

Wiesz idiotko co oznaczaja slowa - a moze jest na odwrot, \ Moze?

dżem, ni ebyłam w żadnym szpitalu dłużej jak miesiąc i nie był to psychiatryk czekam na link do mojej wypowiedzi, bo posklejać sobie datę z moim nickiem i wymyślonym tesktem, to nie tylko chłopak z Mensy potrafi :)