Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfdsdsada

Dlaczego to mezczyzni musza podrywac kobiety?

Polecane posty

Naj - kiedyś próbował udowodnić, że kobiety są głupsze bo mają mniej indywidualnych nagród Nobla (to, że teraz częściej te nagrody dostają zespoły naukowców do których należą również kobiety zignorował). Potem dowalił, że "statystycznie ma większą szansę dostać nobla niż my (kobiety)"

juz o tym wspominałam, ale nie dotarło to do betonowego umysłu dżema, że aby ktos kobietę podrywał to ona musi zrobić tyle pracy, że ten cały podryw, to przy tym pikuś. żartuję, po prostu role są rozdane po róno, tyle samo wysiłku dla każdej płci a pomysleć że samice innych gatunków wystarczy, że wypuszczą odpowiednie feromony z gruvcołów okołokuprowych i już samce pędzą na wyścigi...

"a pomysleć że samice innych gatunków wystarczy, że wypuszczą odpowiednie feromony z gruvcołów okołokuprowych i już samce pędzą na wyścigi..." Wy nosicie wkładki, więc nie działa ta sztuczka :classic_cool:

hahahaah, Lomu dokładnie i jeszcze wciskają nam perfumowane, ich producenci to musi być zakamuflowana gejowska opcja, kumple dżema. ;)

Naj - to taka sytuacja kiedy ktoś na siłę stara się poderwać upatrzoną ofiarę i lata dookoła jak taki komar próbując coś wyssać ( :P ) i albo dostanie w łeb, albo coś zdziała, ale na krótko. Zainteresowanie MUSI być obustronne i to najlepiej od samego początku.

"to taka sytuacja kiedy ktoś na siłę stara się poderwać upatrzoną ofiarę i lata dookoła jak taki komar próbując coś wyssać " Raczej liczy na to, że trafi komarzycę, która lubi coś wyssać :P

jak dżem ogląda mecz, to nie pojawiają sie żadne nicki, ktore by rozpływały sie nad jego urodą i intelektem, cóż za zbieg okoliczności, fiu fiu...

Gość mam pytanie do znawcow
ej, ja sie wciaz rozplywam (bezglosnie), tylko weronisia juz poszla

To porównanie było niesprawiedliwe - muchy lubują się w gównie

Gość I konklawe w piekle
wow...Czyli jestem odbierany jako wkurwiający insekt:O :P

mam pytanie, ale ty podejrzewasz Aspergera, a to nie jest w konwencji fanki made by dżem

Gość I konklawe w piekle
No ale bez przesady, że mucha. Mucha ma małą trąbkę ssąco plującą:D

żadna kobieta sie nie obrazi, jak jej sie czasem coś possie chociaz w ramach pierwszego podrywu nie jest to czesto praktykowane ;)

Lomu - czytając narzekania na tym forum wydaje mi się, że metafora całkiem trafna. "Gówno warte kobiety wysysają kasę z facetów, a oni się o nie zabijają" :D ale ja dzisiaj mONdra jestem.

"Mucha ma małą trąbkę ssąco plującą" Słowo - klucz: "Małą" :P

no to jestem poza podejrzeniami. dobra, ide dalej odswiezac strone co 5 sekund w wyczekiwaniu na mojego maczo

mam pytanie, w tak zwanym międzyczasie, przygotuj sobie może zestaw zaśpiewek na cześć naszego żemo-guru. taka mała rada od życzliwej njun... ;)

o kurcze, nic nie znam, lece przeszukiwać sieć

widzisz, gdybyś była mężczyzną potrafiłabyś cos sama wymyśleć, a tak to ściagniesz z sieci cos, co wymyślił jakiś potencjalny noblista.

Gość I konklawe w piekle
:D :classic_cool: