Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfdsdsada

Dlaczego to mezczyzni musza podrywac kobiety?

Polecane posty

Gość bfdsdsada
ja nie podrywam bo nie muszę fajnych dla siebie czyli latwych

Gość monczniak
nie zadaje sie z nikim, ciemniaku, tylko obserwuje rzeczywistosc.

Gość bfdsdsada
monczniak w tkaim razie obserwacja nie jest twoja mocna strona

Gość a po co kobieta ma się wysilać
żeby dostać takie barachło jak facet. Niech facet se radzi, bo to półgłówek.

Gość monczniak
typowe.. jakby ciebie piekna dziewczyna zaprosila na seks, to juz bys majty przez glowe sciagal, ale poniewaz nic takiego sie nie dzieje, mozesz tylko utyskiwac. kwasne winogrona...

Gość monczniak
a twoja podryw. kazdy ma slabe strony, ty np. nienawidzisz kobiet zarazem nie mozesz bez nich zyc i sie wsciekasz

Gość ja nie podrywam bo nie muszę
już przestań z tymi łatwymi, bo ja najbardziej lubię takich niedostępnych, którzy nie podrywają dziewczyn i udają niezależnych twardzieli :)

Gość bfdsdsada
jakby ciebie piekna dziewczyna zaprosila na seks, to juz bys majty przez glowe sciagal, nie mierz wszystkich swoja miara

Gość monczniak
tez takich lubie ;) a najlepiej jak sytuacja damsko meska rozwija sie sama, bez jakichs zagrywow. lubie gdy lacza nas wspolne zainteresownania, wtedy jest duza szansa ze znajomosc "wypali"

Gość monczniak
bfdsdsada- ale tak ogolnie to lubisz seks? wiem ze to intymne pytanie, nie musisz odpowiadac ;)

Gość -K-z-K-
Skoro tak bardzo obawiasz się kosza, to nie podrywaj (porządne kobiety i tak olewają takich pajaców), tylko wybierz bezpieczniejszą metodę zdobywania stopniowego z etapem przyjaźni.

Gość bfdsdsada
monczniak pozwol ze nie odpowiem bezposrednio na to pytanie, napisze tylko ze seks jest dla facetow duzo bardziej meczacy i mniej przyjemny niz dla kobiet

mezczyzni nie musza podrywac - robia to bo maja wieksze potrzeby zreszta jest takie powiedzenie ...ze kogut potrzebuje stada kur :D druga prawda jest taka ze kobiety ida na latwizne - ona nie musi nic robic , stoi przy barze jak ciele i czeka zeby do niej sie odezwac , zeby adorowac a pozniej moze ona sie zgodzi laskawie na umowienie - pozniej wcale nie jest latwiej ...stawanie na glowie , wydawanie kasy na ksiezniczke ech my faceci jestesmy wstanie tak sie poswiecic :) czy kiedys zostanie to docenione ? :D

"lubie gdy lacza nas wspolne zainteresownania, wtedy jest duza szansa ze znajomosc "wypali"" no, dokładnie tak :) w sumie to nigdy w życiu nie zaczęłam znajomości z facetem, z którym nie mam wspólnego tematu no a teraz tak sobie pomyślałam, że może sama wyczuwam podświadomie, że podobam się facetowi, daję mu dyskretnie sygnał i on po prostu wtedy czuje, że może do mnie startować? nie wiem, ale to wszystko ma swój niesamowity urok :)

Gość monczniak
bfdsdsada---- ok, spoko, dla mnie seks jest przereklamowany tzn fajne ale nie super ;) chociaz nie wypowiadam sie o tym jak seks jest przyjemny dla mezczyzn bo tego nie wiem, i nie bede wiedziec, podobnie jak ty o kobietach

Gość bfdsdsada
daję mu dyskretnie sygnał i on po prostu wtedy czuje, że może do mnie startować? facetowi trzeba dac znac bezposrednio, nie dyskretnie

ja daję dyskretnie i jakoś osiągam to, czego chcę, więc pozwól, że pozostanę przy moich metodach :)

Gość bfdsdsada
monczniak Oczywiscie ze seks jest przereklamowany, zwlaszcza z perspketywyfaceta. Gdyby nie duzy poped u facetow, to kobiety musialby zabiegac o seks u faceto

Gość bfdsdsada
ja nie podrywam bo nie muszę ok, jestes egoistka i ci dobrze z tym, wiec nie dziwie sie ze chcesz przy tym pozostac

jaką egoistką? :D jakoś nikt się nigdy nie skarżył na mnie...pozwól to jednak oceniać panom, którzy mają ze mną styczność w rzeczywistości :)

Gość monczniak
bfdsdsada--- czyli kobiety maja mniejszy poped? wiec po co mialyby zabiegac o seks z facetami?

Gość bfdsdsada
ja daję dyskretnie i jakoś osiągam to, czego chcę To jest egoizm kobieto nie obchodzi cie sposob w jaki to osiagasz, tylko liczy sie efekt, czysty egoizm

zabawny dżem i jego pretensje do świata, że nie jest urządzony inaczej niż jest. :)

Gość bfdsdsada
monczniak Oczywiscie ze maja mniejszy. Po co? Po to ze seks jest dla nich bardzo przyjemny, duzo bardziej przyjemny niz dla facetow

ale czy ja kogoś zmuszam, czy ja komuś robię krzywdę? z tego co widzę, faceci lubią zabiegać i zdobywać. jak nie chcą, to przecież nie muszą za mną latać. kto im każe? :)

Gość bfdsdsada
njunnujn jestes w stanie merytorycznie odniesc sie do dyskusji, czy przerasta to twoje mozliwosci?

Gość bfdsdsada
ja nie podrywam bo nie muszę Nie zmieniaj tematu, mowa byla o twoim egoizmie

ale gdzie tu widzisz egoizm? bo ja go nie widzę.

normalni faceci nie mają z tym problemu, bo lubia gonić króliczka i zdobywać, ale chyba wiadomo, że na kafeterii takich nie uśwadczysz ;)

Gość monczniak
bfdsdsada--ale skad wiesz ze seks dla kobiet jest bardzo przyjemny? byles kiedys kobieta? poza tym jedyne co moze dac facet, a czego nie moze dac nikt inny to penetracja. srednio ciekawe. dziwna logika-kobiety z malym popedem beda zabiegac o seks z facetami poniewaz bardzo lubia seks. czy "bardzolubienie" seksu to nie jest walsnie duzy poped?