Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfdsdsada

Dlaczego to mezczyzni musza podrywac kobiety?

Polecane posty

Gość bfdsdsada
monczniak Prosze nie zalamuj mnie, mysl troche. Poped z lubieniem nie ma nic wspolnego. Facet gdy jest upal to sie bardziej poci niz kobieta i potrzebuje pic wiecej wody, co nie oznacza ze woda mu bardziej smakuje. Nie musze byc kobieta i mezczyzna by wiedziec ze seks jest przyjemniejszy dla kobiet. Prosze, mysle troche

Gość bfdsdsada
monczniak Nikt nie pisal ze kobiety maja maly poped, tylko ze faceci maja wiekszy. Widzisz roznice?

Gość bfdsdsada
njunnujn Zapomnailas dodac ze tzw "normalne" kobiety lubia byc gonione i zdobywane Ciekawe dlaczego

odniose sie merytorycznie: dżem, kiedy zrozumiesz, ze jestes ciotą i niedojebem? a może już to wiesz i stąd u ciebie tyle klepania w klawiature o złych kobietach? :)

Gość bfdsdsada
njunnujn Tylko obrazac potrafisz. Tylko to soba prezentujesz

Gość ja nie podrywam bo nie muszę
bfdsdsada, jak świat światem tak było :) wiem, że teraz równouprawnienie itp, ale pierwotnej natury nie oszukasz :) kobiety kuszą swoimi sposobami, a faceci latają i zabiegają. odwieczna gra.

Gość monczniak
tak, pisales ze faceci maja wiekszy poped, ale pisales tez ze gdyby faceci nie mieli wiekszego, to kobiety by zabiegaly o seks. co to znaczy ze faceci nie mieliby wiekszego popedu? nie mieliby go wcale czy zrownalby sie z kobiecym? mam poped=daze do seksu, prawda? obojetnie czy go lubie czy nie.

ciekawe dlaczego?" co za przymuł... kobiety robią selekcje wśród apsztyfikantów, ten który ją wywalczy i pokona konkurentów ten jest mocniejszy, sprytniejszy i lepiej poradzi sobie jako głowa rodziny, którą założą- lepiej ochroni ich potomstwo. to tak jak u ptaszków, posłuchaj co mówią na animal planete, bedziesz wiedział dlaczego. :)

aha, i ja nigdy nie próbowałam się kimś zabawić, zainteresować sobą dla podniesienia ego czy coś. po prostu gdy ktoś mi się spodoba, to staram się tak nakierować sprawy, żeby mnie poderwał. i czasem to wymaga trochę poświęceń, zebrania informacji itp ;) kiedyś pojawiłam się specjalnie w pewnym miejscu, żeby go spotkać (długa i skomplikowana historia, nieważne zresztą ;) ). i gdybym tego nie zrobiła, to nie wiem, czy coś by z tego było :) tylko, że facet nigdy się nie dowiedział, że ja to zaaranżowałam, myślał, że to tylko jego inicjatywa i był z siebie dumny jak paw ;) i z tego co widzę, wy nie chcecie wiedzieć, że wpadliście w sidła, wolicie czuć, że to wy sobie wybraliście ofiarę i ją zdobyliście :D

Gość bfdsdsada
co to znaczy ze faceci nie mieliby wiekszego popedu? nie mieliby go wcale czy zrownalby sie z kobiecym? Nie mieli wiekszego niz kobiety Wlasnie, albo mamy rownouprawnienie wszedzie, albo nie mamy. kobiety sa wygodne, bo tam gdzie jest im wygodnie to chca miec rowne prawa, a tam gdzie nie, to chca miec przywieleje

Gość bfdsdsada
i z tego co widzę, wy nie chcecie wiedzieć, że wpadliście w sidła, wolicie czuć, że to wy sobie wybraliście ofiarę i ją zdobyliście Ale oczywiscie ze to prawda. TO KOBIETY WYBIERAJA FACETOW, A NIE MEZCZYZNI KOBIETY! TO KOBIETY WYBIERAJA FACETOW, KTOREMU DA SIE PODERWAC!Ostatecznie zdanie zawsze nalezy do kobiety. Dlatego tez niech kobiety nie narzekaja na wybranych facetow, bo same je wybraly

Gość monczniak
bfdsdsada---wiec czemu to kobiety mialyby dazyc do seksu skoro poped obu plci bylby zalozmy mnie wiecej rowny a poped nie ma nic wspolnego z lubieniem seksu? ja uwazam ze obie plcie dazylyby tak samo do seksu

Gość bfdsdsada
wiec czemu to kobiety mialyby dazyc do seksu skoro poped obu plci bylby zalozmy mnie wiecej rowny a poped nie ma nic wspolnego z lubieniem seksu? ja uwazam ze obie plcie dazylyby tak samo do seksu ehhhh. prosilem cie zebys myslala Dlatego ze seks jest przyjemniejszy dla kobiet! Ten komu cos sprawa wieksza przyjemnosc dazy do tego bardziej niz ten komu to sprawia mniejsza przyjemnosc. To proste jak drut

Gość hipokrycikk
poki co przywileje dla kobiet wynikaja tylko z biologii ktorej sie zmienic nie da, a rownouprawnienie to dostep do zawodow itp bla bla bla. mnie to nie przszkadza, niech se robia co chca

ja nie narzekam na facetów, mam dobry gust :classic_cool: i dobrze mi będąc kobietą :) w życiu nie chciałabym być jednym z was ;) a brrrrrrrrrrr....

Gość bfdsdsada
Jesli facetom z reguly ogladanie meczow sprawia wieksza przyjemnosc niz kobietom, to oni daza do tego bardziej niz kobiety

Gość bfdsdsada
i dobrze mi będąc kobietą w życiu nie chciałabym być jednym z was Nie dziwie sie ze ci dobrze. Facet odwala cala robote a kobiety tylko wybieraja, marudza.

współczuję, biedactwo ty :) ojej...ale też znam kobiety, którym strasznie ciężko z tym, że są kobietami i ciągle marudzą z tego powodu, zamiast się cieszyć. to chyba kwestia dojrzałości i samoświadomości :) nie wiem, ile masz lat, ale spróbuj nad tym popracować, życzę powodzenia i więcej radości z życia :)

Gość hipokrycikk
e tam, glupoty obydowje gadacie, wy klocacy sie o poped. kobiety unikaja seksu nie tlyko ze wzgledu na mniejszy poped ale ze wzgledu na koszty jakie moga ponosic po seksie (ciaza). poza tym z ta przyjemnoscia- facet zawsze ma orgazam, kobieta nie

Gość bfdsdsada
poza tym z ta przyjemnoscia- facet zawsze ma orgazam, kobieta nie I co tego, jak seks kobiety bez orgazmu czesto jest przyjemniejszy niz seks mezczyzny z orgazmem

Gość hipokrycikk
takze nie klocic sie! bo to klotnia oparta na blednych zalozeniach

Gość bfdsdsada
Seks jest znacznie przyjemniejszy dla kobiet! To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość hipokrycikk
hahahahah ale dowaliles! moja twierdzi ze jak nie miala orgazmu to sie nie liczy. tez slyszalem w radio maryja ze orgazm nie jest wazny ale ja nie jestem katolikiem ;)

Gość bfdsdsada
hipokrycikk poczytaj troche dobrej literatury bo widze ze nie masz zielonego pojecia o seksie

Gość hipokrycikk
dane naukowe sobie, a zycie sobie, niestety, co z tego ze strefy erogenne itp pitu pitu jak moja ex-dziewczyne tyko wkurzaly pieszczoty i domagala sie nie powiem czego. tak, rezczywiscie, nie byl to dla mnie przyjemny seks ;)

Gość hipokrycikk
czytalem, teraz zajalem sie praktyką ;)

Gość bfdsdsada
hipokrycikk dane naukowe opieraja sie wlasnie na zyciu widze ze jestes kompletnym ignorantem

dzem, kolejny temat, w którym ni z gruszki ni z pietruszki wklejasz ten post o przyjemności kobiet z seksu. na innym temacie madrze odpowiedziała ci pewna pani, za którą powtórzą: wszystko jest po równo, jesli kobieta ma więcej funu z seksu (co jest dla mnie problematyczną kwestią, bo nikt tego nie zmierzył) to potem natura doiwala jej 9 miesięcy ciaży i ból porodu. jest po równo korzyści i strat z bycia kobieta i męzczyzną, ale miekkie fiutki zawsze będą sie nad sobą użalać.

Gość hipokrycikk
byc moze, co nie przeszkadza mi czerpac przyjemnosci z seksu. ale nie martw sie, ja tez kiedys chodzilem po forach szukajac przepisow na pierwszy pocalunek itp. ;) to wszystko mija

Gość bfdsdsada
hipokrycikk czytalas a piszesz brednie jakich malo