Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfdsdsada

Dlaczego to mezczyzni musza podrywac kobiety?

Polecane posty

Gość weraaaaa
No coż nie każdy może mieć dużego. Pewnie dlatego jest taki nerwowy

Gość kakaaaalicjakakaka
Rzeczywiście najczęściej facet robi pierwszy krok ale to kobieta kusi chociażby uśmiechem

ja nie współczuję, bo to jest prymitywizm atakować wszystkie kobiety, to tak jakby ofiara wypadku drogowego organizowała krucjatę na włascicieli praw jazdy.

kakaaaalicjakakaka - takich jak dżem to tylko gołębie mają na celowniku, więc i tak żadna się nie uśmiechnie.

Gość liberto
kakaaaalicjakakaka Rzeczywiście najczęściej facet robi pierwszy krok ale to kobieta kusi chociażby uśmiechem Szkoda, że umieją kusić swoim wnętrzem (a może nie mają tam nic ciekawego). Zawsze szukałem w kobiecie czegoś więcej ale niestety każda była taka sama.

liberto, ale czegoś więcej szukałeś tylko u tych z ładnym uśmiechem, prawda? :)

to rada na przyszłość - te które musisz najpierw nadmuchać, żeby je dmuchnąć zawsze są puste w środku ;)

Gość ło matko jedyna
jak dlugo jeszcze ten pseudoynteligent bedzie sie tutaj wypisywal o równouprawnieniu i o tym czemu kobiety nie robią pierwszego kroku, i o tym, że seks jest przyjemniejszy dla kobiet , i o tym, że kobiety maja zbyt duże wymagania itd ble ble ble zrozum czlowieku, że to ty masz problem ,a nie kobiety idz do psychologa a najlepiej do psychiatry może ci pomoże bo sie zadreczysz zadajac pytania w stylu ... dlaczego jak świeci slońce to jest dzień, a jak ksieżyc to noc, a nie odwrotnie

Gość weraaaaa
Ja jednak obstaję przy despotycznej szefowej.

Gość farszdopierogow
a ja mysle ze byl trzymany pod kloszem, wiecie, fryzura na pipke, spodnie pod pachy, chodaki, u boku tęga mamusia i tak szli razem przez swiat. ale nastapila jakas tragedia, prawdopodobnie mamusia znalazla faceta i nasz bohater musial w pojedynke zmierzyc sie z rzeczywistoscia.

tiaaaa i okazało się ,ze nie wszystkie kobiety uwielbiają go jak mamusia, nie zabiegają, nie przyłażą same i nie proszą o audiencję. na szczęście na polu zawodowym dżem zrobił świetną karierę, napisał prace naukowe, które nam tu cytuje, siedzi w Mensie, a na coroczna propozycję nobla odpoiwada z lekcewazącą wyniosłością, odmownie. ;)

Gość weraaaaa
Jest też inna opcja. Skapciały rencista.

jesteś złośliwą kobietą werooo, od razu widać że dżem to człowiek sukcesu, który chce tu maluczkim nieść kaganek oświaty, podzielić sie trochę splendorem swojego umysłu. ;)

Gość farszdopierogow
a moze... najmlodszy z rodzenstwa, sami starsi bracia. rodzice chcieli dziewczynke, ale urodzil sie kolejny chlopak. przebierany w sukienki nie odnalazl kontaktu ze swoim wewnetrznym, dzikim mezczyzną ;)

Gość weraaaaa
Wybitny naukowiec na Kafeterii? Czuję sie zaszczycona i zbudowana.

Gość weraaaaa
Dziki mężczyzna z mikrym penisem? Trochę oksymoron.

on nie ma wewnetrznego dzikiego męzczyzny, mamunia go mentalnie wykastrowała jak jeszcze był na etapie pieluchy, i żeby nie było uważam właśnie jego rodziców za winnych tej sytuacji, ojca za nieobecnośc w dorastaniu syna, a matkę za obarczanie go rolą nadziei i zemsty na przyszłość, partnera i psiapsióły w jednym.

Gość farszdopierogow
nie wiedzialam o mikrym penisie, racja. moja hipoteza zostaje odrzucona

Gość abcdefgkobieta
właściwie ile dżem ma lat, pisał kiedyś bo nie pamiętam? ależ to karierowicz spędzający tyle godzin na kafe ;) tylko czekać aż przypadkiem znów się zdradzi swoim stałym nickiem (chociaż komu to potrzebne jak styl pisania ten sam) dziewczyny, a może to my jesteśmy jakieś inne, dziwne, a cała reszta świata dokładnie taka jaką opisuje dżem? no bo przecież (cytując) "cała masa naukowców tak twierdzi"

Gość weraaaaa
Tak, ja jestem podłą kobietą, kastrującą psychicznie facetów.

abcd, a cóż to za dywagacje? zaniechaj, bo i tak nie pojmiesz, masz ten gorszy rodzaj mózgu- kobiecy i nie jesteś w stanie ogarnąć prawdziwej istoty rzeczy. wróć czem prędzej do gotowania zupy, oczywiście według przepisu kucharza mezczyzny, bo tylko taki jest cos wart. :)

Gość weraaaaa
I sprawia mi to frajdę.

Gość farszdopierogow
ja w ogole znam malo takich typowych podrywaczy, zwiazki ktore sa wokol mnie zaczely sie tak jakos same z siebie, nie bylo zadnych podchodow ani nic. nie zawsze to mezczyzna zaczynal znajomosc.

Gość abcdefgkobieta
njunnujn masz rację, próby pojmowania czegokolwiek są bezcelowe, przecież kobiety są za głupie aby cokolwiek zrozumieć... Zostaje mi pichcić obiad dla mego mężczyzny, który w swojej łaskawości po powrocie z pracy go skonsumuje ;)

jedno Wam powiem prawiczki, potraficie zabić każdą sytuację towarzyską, nawet taki lekki temacik, swoim przynudzaniem. :)

Gość Zuzanna Amelia & 14
A coz to znowu za dziwna teoria ? Mezczyzni wcale nie musze podrywac kobiet i zapewniam , ze jest cala masa kobiet , ktore wykazuja inicjatywe wtedy kiedy naprawde im zalezy. Tych kobiet jest wystarczajaco duzo aby spokojnie odczepic sie od tych , ktore tej inicjatywy nie wykazuja. Skoro nie wykazuja to widocznie taka jest ich wola i nalezy top uszanowac.

Zuzanno, masz za dobre serduszko, dżema nie interesuje fakt, że nie wszystkie kobiety i mężczyźni postepują tak jak głoszą jego teorie. Jego interesuje uogólnienie na podstawie, którego może ponarzekać i powiesić kolejne psy na trych wrednych babach.

Gość Zuzanna Amelia & 14
njun - temat nawet jesli tylko prowokacyjny to jednak powraca jak bumerang. Wiec moze zamiast walkowac znowu to samo , ustalmy jakies glowne fakty. A faktem jest , ze nikt nie ma obowiazku nikogo podrywac. Ani kobiety facetow ani faceci kobiet. Zwsze jest to ich wylaczna dobra wola jesli to robia i to w obie strony.