Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfdsdsada

Dlaczego to mezczyzni musza podrywac kobiety?

Polecane posty

Gość bfdsdsada
wszystko jest po równo, haha, piszesz jakbys byla jakas komunistka Mowa jest o seksie, seks jest znacznie przyjemnijszy dla kobiet, to ze kobiety maja gorzej w innych sferach, to juz zupelnie inna bajka

Gość bfdsdsada
jesli kobieta ma więcej funu z seksu (co jest dla mnie problematyczną kwestią, bo nikt tego nie zmierzył) to potem natura doiwala jej 9 miesięcy ciaży i ból porodu. Nikt nie kaze kobiecie byc w ciazy, kobiety rodza coraz mniej dzieci, a seksu uprawiaja zdecydowanie wiecej niz kiedys

Gość hipokrycikk
czytałEm. a czy pisze brednie, to kazdy sam oceni. nie martw sie, nie obrazisz mnie, a skoro ci ulzy, to nawet sie ciesze

Gość bfdsdsada
ja cie nie obrazam, napisalem ze piszesz brednie

po co interesujesz sie populacją kobiet? skup sie na tym, żeby dorwać chociaz jedną. a nieeee, zapomniałam, ty sie obraziłeś na podrywanie, będziesz czekał i marudził że żadna cie nie wyrywa, słodkiego miłego życia!

Gość hipokrycikk
a ja nie pisze ze mnie obrazasz skoro juz chcesz byc szczegolowy ;) to byla tylko asekuracja na przyszlosc, spodziewalem sie inwektyw hehe

Gość bfdsdsada
po co interesujesz sie populacją kobiet? bo jestem facetem, bo kobiety w swojej nielogicznosci, nieprzewidywalnosc, glupocie sa bardzo ciekawym obiektem do obserwacji

Gość ja nie podrywam bo nie muszę
takie czasy, faceci zagubieni, nie potrafią się odnaleźć, gdzieś zatracili męskość...

Gość hipokrycikk
nie ma sie co obrazac na nature, jest niesprawiedliwie niestety- kobieta ma wiecej przyjemnosci, facet wiecej popedu, jak to kurde pogodzic??

Gość bfdsdsada
ty sie obraziłeś na podrywanie wyobraz sobie ze kobiety tez sie obrazily, ale jakos im wolno, a facetom nie to jest tzw rownouprawnienie, hipokryzja kobiet nie zna granic

Gość bfdsdsada
takie czasy, faceci zagubieni, nie potrafią się odnaleźć, gdzieś zatracili męskość... faceci sa zagubieni bo kobiety wymagaja od nich sprzecznych rzeczy

Gość mężczyźnie muszą podrywać
kobiet, niektórzy z desperacji nawet podrywają innych facetów

Gość bfdsdsada
Kilka miesiecy temu Rzeczpospolitej byl artykul, podnoszacy bardzo istotny problem w spoleczenstwie, prawie w ogole niezauwazalny, zwlaszcza przez kobiety. Problemem tym jest wciaz rosnace wymagania kobiet wzgledem mezczyzn, wymagania ktore sa sprzeczne i nierealne. Wiele kobiet, zwlaszcza tych singielek narzeka ze dzisiejsi faceci to dno, ze sa slabi, pytaja sie gdzie Ci mezczyzni. Narzekaja na jakosc facetow mowiac ze przez to sa skazania na samotnosc - typowa singielka mowi ze jest sama bo nie ma wartosciowego faceta z ktorym by sie mogla zwiazac. Kobiety nie zauwazaja ze wymagaja od facetwo nierealnych rzeczy. Faceci sie gubia, nie spelniaja wymagan kobiet, przez to sie czuja gorzej,traca pewnosc siebie i staja sie jeszcze mniej atrakcyjni dla kobiet. Drogie panie spojrzce na te wymagania. "Czy prawdziwy mężczyzna ma zachowywać się jak macho czy być miękki i grzeczny, nie tracąc nic ze swojej atrakcyjności? Zdaniem Boba Hanssona mężczyźni żyją pod presją dostosowywania się do wielu norm. Mają obowiązek utrzymania rodziny, nie mogą okazywać uczuć i mają być silni. Szwedzi za najbardziej męską cechę uważają „roztaczanie poczucia bezpieczeństwa", a za najmniej męską niemożność utrzymania swej rodziny twierdzi. To trzeba zmienić.Pisarz Inti Chavez Perez również jest zdania, że wielu mężczyzn czuje się przygniecionych istniejącymi stereotypami. Rola mężczyzny dusi nas i nie pozwala być w pełni człowiekiem podkreśla.Podobnie uważa Pr Strm, autor książki „Ucisk mężczyzn i władza kobiet". Od mężczyzn żąda się, by byli delikatni i otwarci na ideały równouprawnienia, a jednocześnie pielęgnowali cechy tradycyjnie uznawane za męskie. Nie sposób tego pogodzić . Drogie panie, zanim zaczniecie narzekac na facetow, szczegolnie polskich faceto spojrzcie na siebie.

Gość hipokrycikk
jedyna rada- ruch wyzwolenia mezczyzn!

Gość bfdsdsada
Spadam do pracy. Chetnie bede kontynuowal dyskusje wieczorem. Zycze udanego popoludnia.

Gość kolejne prowo
dlaczego rozmawiasz sam ze soba? :(

kobiety sie obrazily na podrywanie? co ty pieprzysz? dżem, betonowa sciano- kobiety nie podrywały nigdy, bo potrzebują mieć kilku walczacych o nie samców, abny wybrać najlepszego. kobiety kuszą- aby zwabić tych samców- wiesz, jaka to cięzka robota jest? :)

ja nie narzekam na facetów, bo ja wybieram takich, którzy potrafią się odnaleźć ;) ale faktycznie, część z was popada w dziwne stany, cóż, ogarnijcie się faceci, bo będzie wam ciężko...

Gość hipokrycikk
Zdaniem Boba Hanssona mężczyźni żyją pod presją dostosowywania się do wielu norm---tak samo kobiety wciaz rosnace wymagania kobiet wzgledem mezczyzn-----i mezczyzn wzgledem kobiet... wielu mężczyzn czuje się przygniecionych istniejącymi stereotypami.----jak i kobiety ;) Rola mężczyzny dusi nas i nie pozwala być w pełni człowiekiem podkreśla.----to samo ;) milego dnia

Gość matko znowu on....
matko znów ten pedał... czy do Ciebie nigdy nie dotrze, że Twoje wyczytane gdzieś bzdurne teorie mają się nijak do praktyki? to tylko Ty sobie wymyśliłeś, że seks jest przyjemniejszy dla kobiet, a praktyka to zupełnie co innego, zacznij trochę myśleć a nie tylko czytać bzdury to może coś zrozumiesz... Poza tym wydaje Ci się, ze dla każdej indywidualnej jednostki seks jest tak samo przyjemny? To Cię zaskoczę - nie, nie jest. I nawet jeśli Twoja teoria byłaby prawdziwa to masa kobiet może odczuwać przyjemność z seksu słabiej (tylko teoretyzuję bo nie da się tego obiektywnie określić, nie ma miernika przyjemności u dwóch różnych płci, gdzie ta przyjemność jest zupełnie inna). W odpowiedzi na temat - natura nas tak stworzyła, ze to mężczyźni CHCĄ i zdobywają kobiety, czerpiąc z tego satysfakcję, natomiast kobiety czerpią satysfakcję z bycia zdobywanymi. Zdarzają się pojedyncze osobniki takie jak Ty, które chcą te role zamienić, ale nie jest to normalne czy naturalne. Całemu światu podoba się to jak jest, jak chcesz być zdobywanym to zostają Ci panowie (z resztą wtedy nie będziesz miał też pretensji do wszystkich kobiet świata, ze wg Ciebie dla nich seks jest przyjemniejszy - zbuntuj się i bądź bierny bzykając się z mężczyznami).

Gość bfdsdsada
njunnujn czy ty potrafisz myslec? Kobiety obrazily sie na podrwanie nigdzie nie pisalem ze kiedys to robily. czytaj ze zrozumieniem

"Rola mężczyzny dusi nas i nie pozwala być w pełni człowiekiem podkreśla" ale to ciebie dusi rola mężczyzny :) wiesz, są na swiecie faceci, którzy się dobrze odnajdują i uwierz, jest ich całkiem sporo :) no a takim jak ty pozostaje życzyć powodzenia :) trochę pracy nad sobą i będzie dobrze!

Gość bfdsdsada
kobiety kuszą- aby zwabić tych samców- wiesz, jaka to cięzka robota jest? a zamienisz sie rolami?Ty bedziesz zdobyuwac a faceci beda zdobywanymi juz sobie wyobrazam co to by bylo jakby kobieotm przyszlo zdobywac, z ich zdecydowanie, smialosci, inteligencja, odwaga to by byla masakra

Gość bfdsdsada
ja nie podrywam bo nie muszę nie mnie, to jest zdanie naukowcow

Gość bfdsdsada
. Poza tym wydaje Ci się, ze dla każdej indywidualnej jednostki seks jest tak samo przyjemny? nie, nie wydaje sie i nigdzie nie napisalem cos co by moglo sugerowac ze tak uwazam. zacznim czytac ze zrozumieniem

i jeszcze jedno, na tle faceta, który wkleja artykuliki z neta na temat ciężkiej męskiej doli i gada o tym, że seks jest taaaaaaaaki męczący... ....na takim tle prawdziwy twardy męski samiec jest jeszcze zayebistszy niż sam z siebie :D

Gość hipokrycikk
gosciu, ty po prostu nie lubisz kobiet. sprawdze w slowniku....jest! mizogin. nie wiem czy to sie leczy, ale zaiteresowanie "obiektami" ktorych sie nie lubi, wydaje sie lekko chorobliwe, nie sadzisz? nie mam tu zamiaru nikogo wysmiewac ani oskarzac.

Gość bfdsdsada
Kilka sprzecznych wymagan kobiet. Facet ma byc: - zabawny, dowcipny ale powazny, nie dziecinny - wysportowany, silny, ale wygladajacy normalnie, nie miesniakiem - twardy, zdecydowany, samiec alfa, stanowczy ale lagodny, ugodowy i ulegly - romantyczny, czuly, ale meski, twardy, ociekajacy testosteronem - romantyczny, ale pragmatyczny, twardo stapajacy po ziemii - zimny ale cieply - zakochany bez pamieci w kobiecie, ale opanowany, realista - tolerancyjny, ale zasadniczy To tylko czubek gory lodowy. Takich sprzecznych wymagan kobiet wzgledem facetow mozna mnozyc i mnozyc

bfdsdsada, znam facetów, którzy na widok tego "zdania naukowców" wybuchnęliby gromkim śmiechem :) i takich facetów cenię! nie tylko ja zresztą :)

Gość bfdsdsada
na takim tle prawdziwy twardy męski samiec jest jeszcze zayebistszy niż sam z siebie wiadomo ze kobiety lubia frajerow, ktorych moga wykorzystywac wiec nic dziwnego ze tak piszesz