Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam......

od kiedy wasze dzieci dają wam buzi

Polecane posty

Gość tak sie zastanawiam......

Witajcie, Mam takie pytanie czy wasze dzieci lubią jak je całujecie w twarz (policzki)? I kiedy same zaczęły wam dawać buzi? Moja bardzo nie lubi jak dotykam jej twarzy, denerwuje się jak jej myję buzię, smaruję kremem.Jak dodtaje buziaki od tyłu w uszka to się usmiecha, ale jak próbuję dać jej buzi w policzki to odwraca głowę. Ma 8,5 m-ca.

Całowałam od zawsze i zawsze uwielbiała. zaczęła sama dawać buziaka ok roku chyba? Albo prędzej. Teraz ma 3 lata i 4 miesiące i tylko szuka okazji, żeby dać buziaka. Kilkanaście dziennie to minimum :)

Gość marika...
to ja moze napisze od kiedy nie daje ;) synek ma dwa lata i od jakis kilku miesiecy nie chce dawac buzi, ale jak zobaczy jak caluje meza, to od razu leci i sie wystawia do buziaka ;) po skonczeniu roku dawala chetnie...

corka ma 5 lat nienawidzi jak się ją całuje. Sama tez nie daje nikomu buzi. Jak ktoś ją prosi np pocałuj babcie to łaskawie nadstawi policzek. Za to uwielbia się przytulać :) Mala umie przesylać caluski. Caluje swoją rękę cmoka przy tym i podaje drugiej osobie do pocalowania to jest wedlug niej przesylanie buziaków. Dać całusa potrafi, tak kolo roczku się nauczyla ale rzadko praktykujemy bo to taki z zębiskami calus- pozostaje ślad na dlugooo :D

moja starsza bardzo lubi buziaki a mlodsza ( ma 11 mies) tez chetnie mi daje buziaka,z otwarta buzia,ale wkurza sie jak jej myje czy smaruje buzie-wscieka sie okropnie przy tym.zauwazylam,ze jak wtedy do niej mowie to jest spokojniejsza

Gość moja od 9 m-ca życia
reaguje na "daj buzi" :) daje tego buziaka czasami z otwartą, czasami z zamkniętą buzią, zdarzy się jej również wystawić języczek i polizać mnie w nos czy usta :D

Mój syn jest całuśny, sam daje buzi od roku i ok 3 miesięcy. Lubi jak się go całuje w policzek czy szyjkę.

Gość fdmmmfdmm
mój 3 latek całuje się od kąd pamięta, sam przychodzi i mnie całuje..:) jak lezymy na łóżku przed spaniem to Ja go zawsze tak z kocham i wycałuje a on sie tylko śmieje i potem robi to samo.>:) Mój tulinek mały!

Gość gość
moja Ola zaczęła dawać buziaki dzidzi w lustrze a po dwóch dniach nam jak miała pół roczku.

Gość gość
moja tak po roku reaguje na daj mi buziaczka i przybliza sie do moich ust z otwarta buzia;)

Gość gość
Otwarta buzia to moj 5cio miesieczniak robi.

Gość gość
ok. 10 miesiąca i jest taki całuśnik, całuje mnie nawet w stopę

Gość gość
moj caluje pupu

Gość gość
Oj pamiętam tą otwartą, obślinioną cauśną buźkę:-) korzystajcie z buziaków bo im starsze tym mniej chętnie da mamusi buzi.