Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipnieee

Moja przyszła teściowa zagroziła, że nie zjawi się na ślubie, bo

Polecane posty

Taaa, pójdę w innej sukience, szczególnie, że ślub byłby za 3 tygodnie. :P Naucz się czytać. ;/

Gość jaskdhasj
ooo posprzątali :D:D:D thx, bo nie szło czytać

Gość astralB
lipneeeee pomarańczowa! Weszłam przypadkiem na ten topik i zatkało mnie ... kobieto, jesteś mną sprzed kilku lat :-( Tylko ja już dzieciata i cały czas przerabiam te same problemy. A ile mnie to kosztuje zdrowia ... Wiesz, moja teściowa posunęła się kiedyś dalej. Ja nie pokazałam jej sukni, więc poszła do sklepu i siłą próbowała wywrzeć na ekspedientce, żeby pokazała jej zamówioną suknię. Głupia, nie wiedziała, że ja się o tym dowiem? Nie! Potem dopiero zajarzyłam, że jej nawet nie zależało co ja o tym myślę. Taki ma tupet. Mój ślub odbył się,ale pierwszy rok po ślubie był koszmarem. Byłam już wtedy w ciąży. Na szczęście mieszkamy z mężem w moim własnościowym mieszkaniu. Ale teściówa nie dawała spokoju, wtrącała się we wszystko. Prawie rozwaliła już to małżeństwo. I powiem Ci, męża nie zmienisz, może tylko troche urobisz pod siebie, ale nie zmienisz, więc nie wychódź za niego i NIE ŻAŁUJ GO!!! PLISSSSSSSSS! Masz jeszcze możliwość odwrotu. U nas pojawiło się drugie dziecko ... na zgodę, ale widzę, że to wszystko chyba nie zmierza we właściwym kierunku. To jaki on jest w stosunku do mnie. Dużo by pisać :-( Czasem jestem bardzo smutna, czasem silna, czasem wsciekła, czasem słaba. I nawet materialne kwestie nie mają już znaczenia, jest mi to coraz bardziej obojętne, nie mamy złej sytuacji finansowej, ale ja żyję czasem jakby znieczulona, rutynowo, po prostu trwam. A jak to boli.

przypomniala mi sie inna sytuacja z tesciowa w roli glownej: Byla sprawa rozwodowa w sadzie, pozew zlozyla zona wnoszac o orzeczenie winy meza. Matka kolesia wynajela jakiegos znajomego, zeby zaczal sie do synowej zalecac, a ta robila im zdjecia z ukrycia i potem w sądzie probowala udowadniac razem z synem, ze to zonka sie puszczala i to ona jest winna rozpadowi malzenstwa.

Gość do lipnieee
Zastanowiłam się nad twym nickiem. Lipnie = lipa, zmyłka ? Twoje ostatnie wpisy są jakieś wulgarne, odniosłam wrażenie, że jesteś inną osobą, niz na początku. Dziwne. Myslę, że jeśli to nie prowokacja, suknia była ostatnim ogniwem sporów. Wiele musiało się dziać wcześniej i też mało kulturalnie.

Gość jhajdh
A może lipnieee się czuła zakładając ten temat. Znowu kurde detektywi:)

Gość do autorkiiiiiiiiiiiii
no wszytskich wyzywa od ignorantek:) pewnie nia jest sama:) a nam sie tu zali jaka to tesciowka zla hehe MASZ SUKO NA CO ZASLUZYLAS a slub i tak wezniesz i bedziesz podnozkiem tesciowki takie jak ty nie maja charakteru, slub wezniesz kazdy to wie:) zal mi cie idiotko ze wsi

Gość alalalaaaaaaaaaa
"do lipnieee" ... też odczułam takie wrażenie.

Gość anatew
je niestety też się rozczarowałam autorką, wczoraj wypowiadała się tu normalna, kulturalna, wrazliwa dziewczyna, a dziś jakas wulgarna się zrobiła, niemiła..

Gość anatew
a po ostatnim wpisie widać, że zabrakło klasy... miłego wieczoru

Gość do autorkiiiiiiiiiiii
dobra denna pokrako spadaj spac, idz sie uczyc na poniedzialek, bo sprawdzian w szkole:P jesli to nie prowo glupiego dziecka a prawdziwy temat to AUTORKO JESTES ZDEBILNIALA i tesciowka powinna ci ryja obic, bo widocznie sie na tobie poznala, ze jestes scierwem:)

Gość do lipnieee
Widzisz, problem w tym, że nikt tu po tobie jak po łysej kobyle nie jeździ. Otrzymałaś masę wsparcia. Denerwujesz sie na jedną, dwie może osoby, wyzywając od ignorantów, że nie przeczytały całego tematu i to porządnie. Denerwujesz się, że ktoś uważa, że to prowo, jakbyś nie była pewna swego. A na kafeterii tak jest, prowokacje się zdarzają i trzeba to wziąć pod uwagę. Rozumiem, masz prawo być zdenerwowana sytuacją, ale kafe to nie niedoszła teściowa.

Gość do lipne
spac idiotko! do szkoly w poniedzialek idz sie uczyc kretynko:P a nie prowo urzadzasz

Gość jhajdh
Autorko nie karm troli. Odpisując im niszczysz swój temat. Zaraz wszyscy stąd wyjdą bo nikogo takie przepychanki nie obchodzą. Nie odzywaj się do nich i tyle.

jhajdh - wyjdą? Trudno, ja wczoraj prosiłam tu o radę i dostałam ją. Dzisiaj tak naprawdę dzielę się tylko informacjami. Kto chce, ten czyta. Ale jak widać niektórym się nudzi.

Gość temat do kasacji to prowo
NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC NIE ODPSUJCIE JEJ PROWO JAK NIC

Gość prowo czy nie prowo
widac, ze czarne lipnieee to nie jest zalozycielka tematu, tylko jakies wulgarne i glupie dziecko ('obgryz mi tipsy' lol)

Jestem założycielką tematu, a ten zwrot był akurat na poziomie tego czegoś co do mnie pisało, przykro mi, że nie zrozumiałaś ironii. Głupie dziecko, no brawo, popisałaś się swoją mądrością.

Gość kamiii28
Pisalam juz wczoraj, ze ten temat jest prowokacja a historia zostala zmyslona, ze tez tyle osob dalo sie nabrac i wciagnac do dyskusji, zalosne:o O 19 pisala jeszcze na forum a o 20.30 juz zdawala relacje po spotkaniu z narzeczonym i zwrocie piercionka: pfffff:o Oj dziewczyneczko duzo jeszcze ci brakuje, do pisania dobrych prowokacji, ja po pierwszym twoim poscie juz cie wyczulam. Ale glupich ktorzy lykna wszystko zawsze znajdziesz jak widac

O matko, widzę, że nie masz nic lepszego do roboty tylko odwiedzanie mojego topiku, który notabene uważasz za prowo. :P Haha, jaki detektyw, widzę wszystko wyśledziłaś co i o której. Brak życia prywatnego doskwiera, hmmm? Udowodnij mi, że to prowo to może pogadamy, bo na razie rzucasz jakimiś aluzjami i udajesz znawczynię, niestety gówno wiesz. :D

Gość czekamy na prawdziwa autorke
a ty won, podszywie z ubytkiem inteligencji 🖐️

Gość czekamy na prawdziwa autorke
to paszla kupowac nowa sukienke, juz cie nie ma! chyba ze lekcje jeszcze nie odrobione. a no tak, zapomnialam, koniec roku szkolnego dzieci na kafeterii :P

Gość fgdfgdsgsdfww2313
autorka wczoraj pisała ze ktos zaczernil sie za nią. nie słuchajcie tego co sie zaczernil. to podszyw. autorka to chyba normalne zenie ma sily siedziec na kafe i dopisywac w tn sposob, ta na czarno wyzywa, pisze jak jakas gówniara. widac ze to podszyw. nie odpisujcie czarbemu nickowi i nie wierzcie jej. to podszyw.

Gość to jest tak, że....
Pisałam tu wczoraj, że autorka mnie mocno rozczarowała. Na początku miła dziewczyna poddała pod rozwagę problem sukni, zarzewie konfliktu. Suknia piękna więc wszyscy przyklasnęli autorce. Ale przy bliższym poznaniu wnioski są niepokojące. Ani ona taka miła ani teściowa taka wredna. Przyszła synowa ( teściowa nie ma obowiązku zakochać się w synowej) ma mieszkać obok teściów, na ich działce, w domu, który wybudował ich syn. Ja tu jakiejś patologii nie widzę, że teściowa chciałaby mieć możliwość szanowania przyszłej synowej. A tu po dokładniejszym zastanowieniu wyłania się oschła, kłótliwa panna, która z matką zupełnie się nie liczy i krzyczy TERA JA :D. Dużym minusem jest również to, że panna chuderlawa, z urodzeniem dziecka może mieć problem. No i jak tu się cieszyć z wyboru syna ? Lipnieee pisze, że od początku były konflikty no i się rozwaliło. Ale myślę, że sama lipnieee ma w tym spory udział.

Gość to jest tak, że....
Czarna lipnieee jest autorką, na bank. Pisanie jest jak odcisk palca, osoba posdzywająca się nie jest w stanie na szybko powtórzyć interpunkcjii, spacjii itp.

Gość czarna lipnieee to autorka
na 100 procent juz wczoraj jak pisala na pomaranczowo wyzywala od ignorantek juz wtedy wychodzil z niej jad mysle ze tesciowa sie na niej poznala :) stad akcja z suknia:) mam nadzieje ze do slubu nie dojdzie, po co facetowi taka glupia baba

Gość pokorne ciele 2 matki ssie
a wszystkie kobiety chcą rządzić a tam gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść