Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rt5hyu54seuhj

Wszystkie dziewczyny są beznadziejne i mam już dość waszej mentalności

Polecane posty

Gość rt5hyu54seuhj

Mam 28 lat niedawno zakończył się mój pół roczny związek.W ciągu całego swojego życia miałem pięć związków + przelotne znajomości i tak dalej.Niestety z przykrością muszę stwierdzić że dziewczyny są beznadziejne pod każdym względem, wulgarne, wredne, chamskie, leniwe i opryskliwe.Z początku przez pierwszy miesiąc staracie się a później to już macie na wszystko wyjebane.Facet się stara robić wszystko żeby było wam dobrze a wam ciągle źle i na koniec i tak odchodzicie to jakiegoś obszyczmucha który wali browary od rana do wieczora.

Gość rt5hyu54seuhj
Jak to jest że jest podobno tyle samotnych cudownych dziewczyn a ja nigdy na taką nie trafiłem a przerobiłem chyba już cały kanon płci pięknej.

Gość Kabaret_Starszych_Panów
zostań gejem, bo hurt jak widać ci się nie przysłużył :P

Gość RafałHomo
Jak to jest, że w mediach mówi się, że polki kurwią się na lewo i na prawo, a ja trafiam na same cnotki?

hej . Jestem dominika . Wole sie przedstawic bo twoj nick na przyklad nawet imienia nie zdradza . Dlaczego mowisz tak ogolnie o kobietach . Widze ze cie zranily i wgl no ale nie kazde tak robia . Ja akurat sie nie zgadzam bo jestem i wierna i mila i jeszcze wiele innych mam zalet chociaz wady tez ale napewno nie takie jak opisujesz . Moze powiesz cos o sobie zeby sie dalo stwierdzic jak to z toba i z tymi bylymi bylo .

Gość rt5hyu54seuhj
O nie, nie gadaj mi proszę że nie jesteś taka dobrze ? JESTEŚ bo jesteś kobietą, Wy wszystkie takie jesteście bez wyjątku, na początku się staracie a później macie na wszystko wyjebane i potraficie tylko ranić.Nie jestem żadną miękką pipką tylko facetem mocno wkurwionym na to że nie mogę sobie życia ułożyć bo kobiety w polsce to zwykłe wredne baby.

Gość Angellcka
Ja jestem dziwką w łóżku, a w towarzystwie damą. I co ty na to?

Gość rt5hyu54seuhj
Taa jasne, dziwka w łóżku a pewnie nie potrafisz dobrze obciągnąć i piszczysz podczas seksu analnego a dama to z Ciebie taka że za plecami obrabiasz własną siostrę bo ma mniejszą dupę od Twojej.

Gość bufka lubi plakac
czlowieku! Z jakimi ty sie kobietami spotykales. sam sobie takie wybrales!

Gość za...skocz...ony
facet ma rację, tylko udajecie, że jesteście wartościowe, ale ostatecznie wszystko wychodzi... każda z was ma siebie za nie wiadomo kogo... każda mówi tak samo, ja jestem inna... każda pyta się, to na kogo ty trafiłeś... każda ostatecznie obwini o wszystko faceta... kobiety są głupie, puste, egoistyczne, wyrachowane, zakłamane...

Gość Kabaret_Starszych_Panów
czy żadna z was nie widzi, że to frustrat który za swoje nieudacznictwo wini baby?

Gość za...skocz...ony
Kabaret_Starszych_Panów znalazł się ogier forumowy prawdziwy facet, który siedzi na kafeterii - forum dla kobiet, a nie dla prawdziwych facetów pewnie tylko tutaj masz sposobność okazać swoja męskość :P

Gość rt5hyu54seuhj
Na kogo trafiałem ? NA WAS, każda zawsze na początku jest taka super i fajna a później wychodzi na to że znowu trafiłem na pustą idiotkę dla której w życiu ważniejsi są koledzy, zabawy i tak dalej.Jesteś egoistyczne, wredne i beznadziejne.W polsce nie ma szans trafić na uczciwą wartościową dziewczynę bo każda z Was wychowała się w tym zajebanym PRLowskim systemie. A od desperatów to sobie wyzywajcie swoich tatusi.

Chcesz powiedzieć, że w wieku 28 lat masz za sobą, ekhm, 5 związków z chamskimi, wulgarnymi, leniwymi i opryskliwymi dziewczynami, a do tego w międzyczasie się przelotnie puszczałeś i dziwisz się, że nie spotkałeś żadnej normalnej?

1.Ile czasu trwał Twój najdłuzszy związek? 2.Po Twoim stylu pisania widać,co z Ciebie za człowiek,więc skoro sam nie masz niczego do zaoferowania to czego się spodziewasz po kobietach,z którymi byłeś? 3.Wjeżdżanie na czyiś Rodziców świadczy tylko o Twoim buractwie a nie o tym,że jesteś fajnym facetem.

Gość za...skocz...ony
Moorland Widać że włazisz kobietkom w tyłeczek smarując się wcześniej wazelinką, zarówno paluszki jak i włoski. Typowy forumowy podrywacz, który zgrywa obrońce kobiet tylko po to by zyskać ich przychylność.

Gość wulgarny medrzec
ciagnie swoj do swego, taka prawda ze sam nie jestes lepszy, wyjedz moze do Azji :D moze tam znajdziesz kobiete swojego zycia, wstyd mi zarowno za ludzi takich jak ty i te kobiety co z toba spały, dno :D

Gość rt5hyu54seuhj
Przez was muszę sam sobie obciągać ustami!

Gość china in your hand
Wszyscy są źli tylko nie Ty, super! Aureolę już masz? Chodzący ideał się znalazł, pfff, śmiechu warte!

Gość Saracaoos
Autor nie widzi w sobie błędów bo wszystko zło to kobiety... Wsółczuje podejścia, najpierw nauczmy się obiektywnie spojrzeć na sprawę, a później wyciągajmy wnioski. Autorze tematu nie wierzę, ze jestes bez winy.

Gość Gosciu99900099
Tak to jest, kobiety są beznadziejne i nic tego nie zmieni. Jest kwestia wyboru czy układać sobie życie z kobietą czy bez. W pierwszej opcji godzisz się na ustępstwa i stajesz się w powolnym procesie piz*a, ponieważ każdego dnia ona próbuje Cię zmienić pod siebie i zrobić z Ciebie swoją tzw. "Opole, rycerza, a przy tym miłego, blyskotliwego, rozumiejacego kobietę bez słów, karykaturę tym kim byłeś zanim ja poznałes. Przecież każda kobieta ma siano w głowie, no może poza tymi 35+ bo są trochę bardziej doświadczone przez życie i normalniejsze. Ale skupiam się na typów scenariuszu , czyli poznajesz kobietę i ona jest w tobie zakochana. Robisz to co lubisz i jest ok. Kiedy zaczyna Ci na niej zależeć ona to widzi, i wie że może już zaczynać działać, zakazy, zakazy, szantaż emocjonalny, płacz itd. Normalny facet tego nie zniesie, nie mówię tu o patologii, ale tak to z nimi jest. Potem jak już zrobią swoje to widzą w tobie pipe, co się rzekomo zmienila:))) one są do tego stopnia głupie że nie rozumieją że same tego chciały. Niestety jeśli chodzi o drugi przypadek, że jednak chcesz być w związku z kobietą to znaczy że decydujesz się być pipa. Każdy palec który żyje w związku i twierdzi że on tak nie ma to tylko dlatego że niektóre kobiety są za słabe żeby odejść i siedzą przy takim gnoju. Ale to raczej patologia jak kobietą daje się obrzucac mięsem. W normalnym przypadku, zdrowy psychicznie facet jest pipa w związku , bo jeśli chce mieć związek to musi taki być. Wystarczy poczytać inne wątki, np o klotniach z punktu widzenia kobiet, niektóre piszą że mają faceta ideala, że po kłótni przychodzi i przytula. No oczywiście że jest ideałem bo po raz kolejny kobietą wygrała w kłótni A facet robi z siebie ofiarę bo woli mieć już spokój z głupia wariatka. Kobiety w większości są beznadziejne !

Gość pieknis
Kobiety to smierdzace wyj****e p********e p***y w d**e j****e szmaty

Gość gość
Gosciu99900099 2018.02.03 Pięknie opisałeś słabość własnego charakteru, przerzucając winę za skutki na kobiety ;) Zacznij lepiej - Ty i Tobie podobne słabowite peesdy - nad sobą pracować, inaczej będziesz mieć ciężko w życiu.

Gość gość
Myslę ze z grubsza koleś dobrze pisze,.ja mam podobne poglądy na sprawe. Dlatego zadam pytanie. Dlaczego skoro mówicie ze kogoś kochacie to go potem przerabiacie na inna modłę? To jest miłosc? Skąd wiecie czy ktoś chce się rozwijac i zmieniac w tą akurat stronę która wam się w głowie upitoliła jako wada do zmiany? Nie lepiej poszukac sobie kogos innego? To nie tamagoczi do podkręcania ,Najlepiej wezcie się sami za siebie i podkręćcie. To jest nieszacunek do wolności rozwoju tej osoby. Czy wy wogóle wiecie co to znaczy kochac? Zapytajcie się siebie. Aha .Jeszcze jedno. Dlaczego kobiety tak boja się filozofów?:) Czyzby wiedziały ze nie dadzą rady okrecić wkoło palca kogoś kto patrzy dalej i dostrzega więcej?

Gość gość
Ja wyznaje zasade jak jestes porzadny to lepiej nie wchodz w zwiazki. Im lepszym czlowiekiem jestes tym bardziej kobieta cie zrani. Nie bez powodu leca na dupkow.

Gość gość
Ja juz wyczerpalem w stosunku co do swojej wszystkie mozliwosci. Nie pompuje ego, nie wyzywam sie na kobietach tylko pisze co obserwuje bez uczuc i bez emocji w tym momencie. Ja level 28 jeden nieudany i jeden dogorywajacy zwiazek paroletni. Opisuje kobiety: chamskie, leniwe z glowa wypelniona fejsem i youtubem z innymi tepymi laskami, ktore trzepia hajs krecac pseudo blogi, w ktorych za sprzedawanie swojej prywatnosci i pseudo rad nieekspertow. Jak kobiety, ktore sa tym zachwycone mozna podejzewac o normalne podejscie do zycia? Inny przyklad, chec zmiany partnera, wychowania go jak swojego bobaska. Moja twierdzi ze nie znosi jak podnosze glos na kogos innego, lub przeklinam na innych kierowcow. Uwaza ze powinieniem byc miekka pipka, ktora zrobi co jej ksiezniczka chce. Ma to w d***e ze za kazdym razem jestem gotowy za nia stanac, bo mam w sobie agresje ktora ma za zadanie rowniez i ja obronic. Kobieta chce faceta wykastrowac i sie nad nim wyzywac pozniej ze nie jest facetem, ciagle fochy, napady wrednosci. Kiedys szukalismy czegos po sklepie kilka razy w okol tego krazylismy, az w koncu po ktoryms razie ona zaczela sie w sklepie na mnie wydzierac: patrz, co slepy jestes czy niedorozwiniety, mowilam ci ze to gdzies tu jest!!! Dziewczyny nie kieruja sie logika i nic w tym pieknego, cale ich zycie to sciema. One musza fajnie wypasc przed znajomymi i zakladaja wtedy fajne ciuchy i sa milutkie, a pozniej jak sie zrywa to szok i noedowierzanie bo przeciez ona byla wspaniala i to napewno ten d**ek cos jej zrobil. Obluda, chec posiadania coraz nowych rzeczy. Zero wdziecznosci to cie czeka po paru latach z kobieta.