Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ci mężczyzni

Poznałam fajnego faceta ale.............................:-(

Polecane posty

Gość gdzie ci mężczyzni

ale on utrzymuje ze mna nadal kontakt ale nie działa jakoś konkretnie. boje sie ze jesli nie zacznie dzialac to ja sobie go niedlugo odpuszcze. czy tylko ja uwielbiam facetow ktorzy walczą o nas od pierwszej randki??ktory zaraz po spotkaniu dzowni i chce sie umowic na kolejna?ktory pokazuje wprost ze mu zalezy? ja uwielbiam takich facetow a ten to jakas ciamajda:-(

Gość ja ostatnio takiego spotkałam
co po spotkaniu, zaraz na drugi dzień napisał SMS-a i nadal mu zależało, mimo że myślałam, że tak nie będzie, bo ja byłam taka skryta i tajemnicza wobec niego.

Gość gdzie ci mężczyzni
jest zainteresowany ale wszytsko to jakies takie rozwleczone w czasie. ja lubie gdy facet działa poki żelazo jeszcze gorące. mi sie powoli odniechciewa a naprawde bylam nastawiona na tak na ta znajomosc

Gość Uroczy Roman
To daj se luz. Ty znajdź sobie takiego jak tam opisałaś, a on niech znajdzie pannę, której takie rzeczy nie przeszkadzają.

Gość przyszlapannamloda
tez mi sie wydaje ze powinnas zluzowac

Gość agusia md 810
jesteś tylko jedną z kilku na jego liście jako rezerwa z marnymi szansami po co WALCZYĆ o taką?? :O

Gość gdzie ci mężczyzni
uroczy romnan a sa takie kobioety?????facet ma dzialac konkretnie a nie trzymac w niepewnosci. albo chce albo nie i niech sie okresli

Gość Uroczy Roman
Z resztą widać, z podejścia panny do takich spraw, że to przyszła znudzona żona, która doprawia mężowi rogi. Gdy się wkradnie rutyna do małżeństwa, to znajdzie się jakiś, co będzie kół żelazo puki gorące.

Gość Uroczy Roman
No co Ty ? Nie mierz innych kobiet swoją miarą. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.

Gość agusia md 810
facet zawalczy jak ma o kogo proste jak drut i mózg ryżego oszusta

Gość gdzie ci mężczyzni
uroczy jesli ty podobnie zabierasz sie ze zdobywanie dziewczyny to zycze ci powodzenia mozesz mi powiedziec po cholere takie niezdecydowanie w dzilaniu?

Byc moze nie jest pewny tego co Ty chcesz i czeka na Twoje kroki ;) Ale badz ostrozna, zebys sie nie zblaznila gdyby jednak mial Cie gdzies ;) Niestety ale niektorzy panowie nie wiedza jak sie zabrac do rzeczy ;)