Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne chmury nad przepaścią

wszystkie kobiety marzą o wygodnym życiu

Polecane posty

Gość seksualnaona
Jesli to co mi zyczy sie srpawdzi nie recze za siebie, nie recze.

Gość seksualnaona
słuchaj kocham mojego synka jest w tej chwili dla mnie najwazniejszy, jego slowa nie udezyły we mnie tzn nie uraziły mojej osoby ale mysl o takim zlozyczeniu zabolała moje serce. Wiem ze dostanie po dupie za to jestem tego pewna wiecej niz 100% wiem ze to sie na nim zemsci.

Gość nie sprawdzi się, bo on nawet
są sposoby, żeby się bronić przed złymi urokami i klątwami... ale generalnie jeśli nie wzbudzimy w nikim nienawiści, to możemy być spokojni

Gość ale one wygodne
po za tym my też możemy ci założyć sprawę bo też obrażasz :D

Gość Pseutoplatanus
No to o co Wam chodzi z tymi kobietami? Skoro są głupsze, słabsze czy co tam innego, no to co Wam szkodzi dać im trochę pieniążków? Jak chcecie, żeby kobiety nie wyginęły, żebyście mieli co ruchać i mogli rozprowadzać w przyszłość swoje super geny, to musicie chyba utrzymywać nas przy życiu. Jak macie świnkę morską, co ją sami chcieliście mieć, to też narzekacie, że musicie jej jedzenie kupować? :P Niech mi to ktoś (facet) wytłumaczy!

Gość Pseutoplatanus
A poza tym to jasne, że kobieta jeśli ma mieć dziecko to tylko przez pewien okres jest zależna od faceta, ale przecież zanim się to dziecko nie urodzi to ona NIE MA PEWNOŚCI czy on faktycznie będzie potrafił i chciał na ten okres zapewnić jej i dziecku tego, co potrzebują dlatego ewolucyjnie ma zaprogramowane, żeby ciągnęło ją do facetów hojnych i którzy mają jakieś dobra. A wszystko to dla maleństwa! :D

Gość Mealontropic
albo spadek :P

Gość hnjmjhm,jk,
te ładniejsze majaw iecej szczęscia w postaci super przystojnych mężczzyn

albo spadek - w zasadzie nie ma znaczenia dla kobiety jak facet zdobył kasę - liczy się efekt i jej wygoda

Gość Mealontropic
ale ona sama może dostać spadek! :P

jesli ona dostanie spadek , to może dowolnie przebierać w zaradnych lub niezaradnych - mimo wszystko jednak pewnie wolała by kogoś na zbliżonym poziomie materialnym , bo właściwie to mało par jest na różnym poziomie finansowym

Gość Mealontropic
Może nawet dostać spadek i być sama :P

Autorze Ameryki nie odkryłeś. Tak było, jest i będzie. Ale wy faceci macie tak samo, każdy by chciał super chatę, furę i atrakcyjną kobietę, no nie ? :p

Gość Mealontropic
i wcale nie może dowolnie przebierać, bo nie wszyscy faceci polecą na kasę :P może sobie "przebierać" w tych, którym się spodoba albo coś.

Gość wkołoMacieju
I znów powracający temat, że wszystkie kobiety chcą od mężczyzny jedynie kasy i wszystkie kobiety to materialistki, albo bezuczuciwe harpie, piranie, które czyhają jedynie, by jakiegoś faceta wyczyścić z majątku.

Może nawet dostać spadek i być sama widocznie woli byc sama albo mało przebiera i wcale nie może dowolnie przebierać, bo nie wszyscy faceci polecą na kasę może sobie "przebierać" w tych, którym się spodoba albo coś. nie chodzi , że facet leci na kasę , tylko czy ona akceptuje faceta z mniejsza kasą niż jej własna...np.faceta , który nie miał szans na spadek itp

Gość Mealontropic
no raczej to chyba mało prawdopodobne, że by go odrzuciła tylko dlatego, że nie dostał spadku! :P widocznie to by nie wyszło, nawet jakby dostał 8 spadków :P Jeśli naprawdę by miała szacunek do faceta i podziwiała go to by byli razem z kasą czy bez. Raczej jak jest jakaś para i nagle , któreś z nich dostaje albo zaczyna zarabiać dużą kasę to się nie rzucają nawzajem :P Chyba, że ze strony faceta bo nie może tego znieść , że kobieta może mieć więcej pieniędzy : P ale to on już ma problem.

bardzo mało jest kobiet które mają szacunek do facetów bez odpowiedniej kasy, bo to swiadczy o małej zaradności danego typa i kobiety nie czują się bezpiecznie i komfortowo - a najczęsciej tacy bez szmalu są pogardzani lub wyszydzani i żyją często sami...

Gość Mealontropic
Ale jak w ogóle nie ma pieniędzy czy jak? :P Przecież jak ktoś chodzi do pracy to zazwyczaj ma pieniądze.. a zaradność to nie wiąże się tylko z pieniędzmi, można być np. informatykiem i mieć kupę kasy a nie umieć nic załatwić tak życiowo np. pogadać z sąsiadem, żeby pozbył się chwastów bo wchodzą na naszą działkę :D (wiem, głupi przykład :D) a można nie mieć wykształcenia i zawsze umieć "wykombinować" jakąś kasę :P

Gość Mealontropic
Ja miałam faceta co miał normalne pieniądze a nie miałam do niego szacunku bo nie potrafił nad sobą panować i się rozstaliśmy

często te pieniądze jak sie pracuje nie sa wystarczające - a kombinowanie różnie się kończy - nie kazdy lubi kombinować po to , by kobieta czuła "bezpieczeństwo"

Gość Mealontropic
No nie można tak kombinować, żeby to było nielegalne, bo wtedy kobieta też się nie będzie czuła bezpiecznie, jak nagle zostanie sama z dzieckiem, bo jej ukochany będzie musiał gdzieś iść :P No ogólnie masz rację, że na pewno jak facet ma więcej kasy to dziewczyna prędzej go rozważy i na niego poleci, ale jeśli w grę wchodzi prawdziwe uczucia i bliskość to raczej pieniądze nie będą przeszkodą a ich niewystarczająca ilość będzie raczej wspólnym problemem. Możliwe są wtedy kłótnie, obwinianie się, i to, że kobieta może sobie pomysleć, że lepiej sobie znaleźć kogoś bogatego, ale zwykle tego nie zrobi, albo jak zrobi to i tak będzie nieszczęśliwa. Zresztą widać z jakimi kobiety wytrzymują faceta, potrafią dla nich wszystko robić, więc to nie jest tak, że tylko kobiety są takie wygodniackie.

niekoniecznie kobieta wie co kombinuje facet - facet ma jej dawać karty na zakupy i rachunki , a to skąd ma , to jego sprawa - ona moze nawet nie wiedzieć.. prawdziwe uczucia i bliskość? niestety w gruncie rzeczy najczęściej ludzie najpierw patrzą na "spełnienie warunków" po czym przekonują się do tego , że może będą uczucia , bo gra jest warta świeczki...to myślenie przychodzi jednym wcześniej , innym później ale występuje...a kobiety wytrzymują też z psycholami , co najwyraźniej świadczy , ze one same nie są normalne .(czasem swój do swego ciągnie)... jeśli chodzi o tzw."szczęście" to warunkiem koniecznym u ludzi jest dobra praca , pozycja społeczna i kasa - to to utożsamiają ze "szczęściem" ale to juz inna sprawa..

Gość wghyuwerthyuik
:))))

Gość nocny marek evr
Ja nie zarabiam zbyt dużo więc będę umawiał się z panią z agencji one mają mniejsze wymagania finansowe.

Gość do pytajaccy dzenntellmannn
niby takiego inteligentnego udajesz, a nie wiesz, że kobiety przez wiele wieków musiały siedzieć cicho, miały zajmować się tylko domem, o nauce mogły zapomnieć, musiały słuchać swojego pana- męża i nic nie miały do powiedzenia, nie dopuszczano ich do wielu zawodów. Twój przytoczony filozof - Tomasz z Akwinu - twierdził, że "Dziewczynki powstają z uszkodzonego nasienia lub też w następstwie wilgotnych wiatrów. "„Wartość kobiety polega na jej zdolnościach rozrodczych i możliwości wykorzystania do prac domowych „Kobiety są błędem natury... z tym ich nadmiarem wilgoci i ich temperaturą ciała świadczącą o cielesnym i duchowym upośledzeniu... są rodzajem kalekiego, chybionego, nieudanego mężczyzny... Pełnym urzeczywistnieniem rodzaju ludzkiego jest mężczyzna. Inny przykład - papież Pius twierdził, ze „Kiedy widzisz kobietę, pamiętaj, to diabeł! Ona jest swoistym piekłem!. Gdyby nie to wszystko, to geniuszy kobiet byłoby naprawdę wiele. Niestety kobiety wyzwoliły się spod jarzma mężczyzn całkiem niedawno.

Gość Mealontropic
Ale bardzo często też normalni spokojni fajni faceci, mają kobiety psychiczne :D naprawdę :D znam kilka takich przypadków, co chłopak kilka razy miał partnerki z problemami emocjonalnymi :P a w normalnych związkach jak ludzie są normalni i rozmawiają to raczej kobietę interesuje co robi jej mężczyzna gdy nie am go w domu :P chyba , że to takie związki jakiś dziwnych ludzi. Przypomniał mi się taki odcinek w11 czy detektywów, jak kobieta nie wiedziała, ze jej facet handluje bronią :D a miała z nim malutkiego bobaska właśnie, ale była taka glupia, ze jak on jej coś powiedzial, to ona robiła to.

tzw."problemy emocjonalne" to domena wszystkich kobiet , ponieważ jesteście na emocjach zbudowane , więc musicie je zmieniać i na nich skupiać , bez względu na to , czy jesteście spokojne czy szalone