Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne chmury nad przepaścią

wszystkie kobiety marzą o wygodnym życiu

Polecane posty

Gość seksualnaona
Jestem tego pewna ze to sie obroci przeciwko tobie :> wiecej niz pewna i napewno tez to bedzie choroba, ale zakonczmy temat mojego synka bo nie o tym tutaj jest rozmowa.

Gość seksualnaona
O co lotto? zgadza sie zwiazek to parnestwo ale cioty tego nie rozumieją prawdziwy facet zrozumie i dla niego nie ma problemu, ale cioty wiecznie beda biadolic na forum ze jakie to kobiety sa zle jakie wymagajace a potem dopisze ze nie sa wymagajace tylko szukaja parnera zeby go wykorzystac i na nim zyrować od ze skrajnosci w skrajnosc

Gość Gwiazdka z Nieba222634623
ALE WY GŁUPIE CIPY JESTEŚCIE

Gość pytajaccy dzenntellmannn
zgadza sie zwiazek to parnestwo a wlasnie partnerstwo, a nie ze facet robi wszystko ma sie na wszystkim znac itd a kobieta nic

Gość O co lotto?
Namalować nie muszę,bo i po co?

Gość seksualnaona
a wy głupie niezaradne cioty , sieroty zyciowe

seksualnaona sierotami to sa ci faceci ktorzy daja sie wykorzystywac kobietom

a wy głupie niezaradne cioty , sieroty zyciowe TO MIAŁA BYĆ RIPOSTA ? KIEPSKA MAMUŚKO :D

sierotami to sa ci faceci ktorzy daja sie wykorzystywac kobietom DOKŁADNIE ! PIWKO DLA NIEGO !

Gość o ja masakra...
współczuje mu tej operacji aż mi się słabo zrobiło....

Gość seksualnaona
no nic dziwnego ze ci tak ten temat o członku mojego syna ciagle siedz w glowie nie masz gdzie spuscic cisnienia nie dziwie sie takiej cioty nawet palcem nie chcialabym ruszyc , spusc z skrzyza to ci ulzy oczywiscie grabowiecka ci została no bo co innego

Gość seksualnaona
o pare postów wyzej tak napisałam ze tylko cioty daja sie wykorzystywac prawdziwi mezczyzni napewno nie

Gość o ja masakra...
ja by nie chciał mieć operacji mojego fiuta dobrze że mam zdrowego

seksualnaona prawdziwi mezczyni nie wiaza sie z kobietami bo wiedza ze nie ma po co

Gość seksualnaona
o ja masakra... mi tez jak sobie o tym pomysle dlatego nie chce juz o tym pisac

Gość wuwuzele
Z wymaganiami kobiet jest taka sprawa, że kobiety mają masę wymagań wobec mężczyzn i jest wszystko w porządku, problem zaczyna się wtedy, kiedy kobieta znajduje faceta, który nie jest jakimś pierwszym lepszym i też ma wymagania swoje wobec kobiet, wtedy to już jest źle...

TY TWÓJ SYN NAWET NIE URODZIŁ SIĘ PRAWDZIWYM MĘŻCZYZNOM A CO DOPIERO NIM BYĆ BIEDACZEK :D HAHAHAHAHA

Gość seksualnaona
no to o co ci kurwa chodzi, na to wyglada ze tylko cioty sa z kobietami a prawdziwy faceci to single buahahahahaha no teraz to tylko chyab sam sie pocieszach, zobacz na piłkarzy, piosenkarzy, rajdowców np Hamilton jest z fajna laska i co mase fajnych facetow jest zajetych.

Gość afgafa
co za ciota go spłodziła że ma zmutowanego fiuta ????????????????

wuwuzele to ty nie wiesz ze od kobiet nie mozna nic wymagac? one wystarczy ze sa

Gość O co lotto?
Seksualna-widzę,że do nich nie dociera. faceci którzy tutaj piszą.Dlaczego nie odp. Na moje pytania?Nie wiecie co?Gdzie Wasza inteligencja? Zresztą macie dobre podejście.Żyjcie jak chcecie i kobiety też nie miejcie,bo wasze dzieci będą samopas biegały i nie będą widziały co to rodzina.Każdy ma prawo do swoich wyborów,także żyjcie jak tam chcecie.Ja na szczęście znalazłam fajnego faceta(chociaż ideałem nie jest,ale kto jest?).Ale dwóch lewych raczek nie ma

Gość seksualnaona
kurwa zejdz pedofilu z tego tematu bo to gdzies zglosze ze sie rajcujesz tematem jajek mlodych chłopców

a prawdziwy faceci to single buahahahahaha NIE OCZYWIŚCIE NIE ZROZUMIAŁAŚ JEMU CHODZIŁO O TO ŻE PRAWDZIWY FACET TYLKO RUCHA A NIE WCHODZI W ZWIĄZEK TAK JEST W NATURZE....

zobacz na piłkarzy' haha potem ci frajerzy sei rozwodza i musza oddac pol majatku kobiecie, dopiero potem pluja sobie w twarz

Gość seksualnaona
O co lotto? uwazaj bo zaraz ci zarzuca ze sciemniasz ze masz kogos i jestes singielka

Ja na szczęście znalazłam fajnego faceta(chociaż ideałem nie jest,ale kto jest?).Ale dwóch lewych raczek nie ma fajnego czyli frajera ktorego mozna wykorzystywac, na tym polega ta jego "fajnosc"

Gość seksualnaona
no to kurwa zyjcie bez kobiet i tyle kurwa jak wam cos nie pasuje zyjcie sami i tyle