Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne chmury nad przepaścią

wszystkie kobiety marzą o wygodnym życiu

Polecane posty

Gość O co lotto?
leon weź mnie nie rozsmieszaj.Magister?W tych czasach o magistra nie trudno.Większość magistrów wyżej 'sra niż dupe ma'.Magistra każdy może zrobić.Podałam jako przykład naprawienie pralki czy położenie płytek.A wy się tylko tego uczepiliscie.Kiedyś ktoś uczył się na mechanika to umiał i samochód naprawić,pralkę,tv.A teraz taki magister to z dupa się nie ruszy,uważa ,że niczego przydatnego do życia codziennego nie musi umieć,bo w końcu jest magistrem.Śmiech na sali jak dla mnie.To kto w końcu będzie się dzieckiem zajmował gdy kobieta zaraz po porodzie będzie chciała wrócić do pracy?Bo odpowiedzi brak

Gość Gwiazdka z Nieba222634623
ma miec operacje na wnetrostwo HAHAHAHAHAHA

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Ale to nie jest temat na to forum tutaj denerwuje mnie podejscie dzentelmena ktory obwinia kobiety o wszytsko. gdzie ja o wszystko obwianim kobiety? gdzie, czekam na cytat

nie pamiętam jaki miałam, ale powiem jedno - z przestrzelonym kolanem wolniej uciekają :D

.A teraz taki magister to z d**a się nie ruszy,uważa ,że niczego przydatnego do życia codziennego nie musi umieć kobieta nawet nie musi miec magistra by nic nie umiec przydatnego do zycia

STRZEL SOBIE W ŁEB Moorland

Gość O co lotto?
Aha i Leon odnośnie Twojej odpowiedzi.To na fryzjerkę się nie uczyłam,a mojego faceta potrafię obciąć i nie musi wstydzić się wyjść na ul.Stać go,żeby iść do fryzjera,ale po co ma płacić jeśli ja mogę go obciąć?Właśnie o to chodzi...kto wiele umie to ma i wiele pieniędzy.Nie musi płacić za rzeczy które może zrobić sam.Wystarczy chcieć.

Gość malczewski piotr
właśnie nie kazdego stać na magistra jest i bedzie dnem

ma miec operacje na wnetrostwo JAKI FACET TAKI SYN HAHAHAHAHAHA MAM PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNE HAHAHAAHA

Gość seksualnaona
Gwiazdka z Nieba222634623 co w tym kurwa smiesznego cieszysz sie z tego ze dziecko bedzie miało operacje kurwa zgnijesz dziadzie . kurwa uwazaj zeby tobie nie wypadła jakas operacja zobaczymy czy ci bedzie do smiechu smrodzie jeden

najmadrzejszy na swiecie musisz umiec bo inaczej nie jestes prawdziwym facet wg kobiet hahaa

Gość malczewski piotr
obciąć tak, ale namalować już nie gorąco pozdrawiam dobranoc

Naj - jasne, musiałbym być bardzo wybredną osobą żeby nie być szczęśliwą :)

seksualnaona SAMA MU "NASTAW" JAJA :D

A I NASTAW SOBIE MÓZG .....

Gość seksualnaona
kurwa nie masz o czyms pojecia to sie nie wypowiadaj kmioce miales czelnosc smiac sie z czyjegos kalectwa i choroby zobaczysz obroci to sie przeciwko tobie jestem tego pewna

Moorland jakbys byla szczesliwa to bys nie byla na tym forum wg logiki koboet

Gość seksualnaona
a co tutaj kurwa na babskim forum wogole robia faceci kurwa pochwal sie koledze ze siedzisz na damskim forum zobaczysz jaka bedzie ich reakcja czy ci dupy nie skopia i nie wyzwa od ciot

miales czelnosc smiac sie z czyjegos kalectwa i choroby zobaczysz obroci to sie przeciwko tobie jestem tego pewna TAK I ZROBIE TO JESZCZE RAZ HAHAHAHAHAHA :D NIE MOGĘ ZE ŚMIECHU zobaczysz obroci to sie przeciwko tobie jestem tego pewna TAA... WIERZ W TO DALEJ LEPIEJ NASTAW MU JAJECZKA JEŚLI JE MA :D I SOBIE MÓŻDZEK A ZAPOMNIAŁEM ŻE GO NIE MASZ....

dżem - znasz jakąś dziwną tą logikę. Zawsze wydawało mi się, że ważne jest to co piszesz, a nie na którym forum (pod warunkiem, że nie jest to forum cierpiących na chroniczną depresję...). Naj - a dziękuję. Przy okazji, jak tam druga randka?

Gość seksualnaona
i mam tutaj na mysli facetów ktorzy zakładaja tematy w stylu dzentelmena

seksualnaona co robie? W tej chwili smieje sie z idiotvznych wpisow kobiet, w tym twoich

Gość O co lotto?
Jak to po co?a kto obiad zrobi?kto pranie zrobi?codziennie w restauracjach jeść?pranie do pralni chemicznej zanosic?Zakupy kto by robił?do sprzątania mieć panią?Jeśli obie strony zarabiałyby tak samo?Bo skoro zarabiają tyle samo to nikt w domu nic nie musi robić prawda?Obydwoje są tak samo ważni.Nie rozumiem Was.Albo ja jestem jakaś 'inna',albo Wy macie jakieś podejście.Nie chcecie tracić kasę na kobietę,rodzinę.Nie musicie.Tylko pamiętajcie,że na starość herbatę poda Wam zupełnie obca osoba,Jeśli oczywiście będzie miała na to ochotę,bo jak będzie miała zły dzień to jeszcze po pysku od tej osoby dostaniecie.A za to będziecie płacili.Wasz wybór

co do kolegow, to gdzie wyczytalas ze ich mam?

seksualnaona NIE PIERDZIEL TYLKO NASTAW JAJECZKA :D HAHAHAHAHA