Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne chmury nad przepaścią

wszystkie kobiety marzą o wygodnym życiu

Polecane posty

Gość Diablo - Pan Grozy buuuuu!
kurwa że też ja nie mam takiego "boskiego" imienia :D

Gość seksualnaona
A faceci zrobili się teraz leniwi, zniewiesciali niezaradni i swoje niepowodzenia tłumaczą tym ze nie mają kasy no bo jakby mieli to kazda bylaby jego. Ja widze teraz coraz wiecej kobiet niezaleznych i jest wrecz przeciwnie coraz wiecej ma dosyc takich ciot i wybiera zycie w samotnoci.

Gość Długi
warto spróbować. Z tego co widzę to działa No ale może fajnie by było posiąść nową umiejętność no i posiąść nowe laski przez tą umiejętność co nie stary ? ;)

Gość pytajaccy dzenntellmannn
seksualnaona Trudno zeby faceci byli zaradni skoro wymagania kobiet wzgledem nich sa nierealne i sprzeczne

Gość ile mozna sie podnosić?
a ja zapierdalam i nie jestem na utrzymaniu faceta sama na wille i basen zarabiam!1

Gość seksualnaona
złej baletnicy rąbek u spódnicy

Gość zdziwiony ......
Ja widze teraz coraz wiecej kobiet niezaleznych No i co z tego skoro i tak chcą żeby to faceci za wszystko płacili i szystko robili czy my mamy kurwa motorek w dupie ?

Gość seksualnaona
pytajaccy dzenntellmannn\ jakie wymagania mają kobiety?

seksualnaona Gdyby mezczyzni wiazali sie tylko z zaradnymi kobietami to ponad 90% kobiet byloby singielkami kobieta wymaga zaradnego faceta, facet musi sie wiazac z niezaradnymi kobietami bo zaradnych jest jak na lekarstwo

Długi - ten "stary" to do mnie? :P Bo nie wiem za co i czy w ogóle focha strzelić.

jakie wymagania mają kobiety? sprzeczne i nierealne, wzjamnie sie wykluczajace

Kilka sprzecznych wymagan kobiet. Facet ma byc: - zabawny, dowcipny ale powazny, nie dziecinny - wysportowany, silny, ale wygladajacy normalnie, nie miesniakiem - twardy, zdecydowany, samiec alfa, stanowczy ale lagodny, ugodowy i ulegly - romantyczny, czuly, ale meski, twardy, ociekajacy testosteronem - romantyczny, ale pragmatyczny, twardo stapajacy po ziemii - zimny ale cieply - zakochany bez pamieci w kobiecie, ale opanowany, realista - tolerancyjny, ale zasadniczy To tylko czubek gory lodowy. Takich sprzecznych wymagan kobiet wzgledem facetow mozna mnozyc i mnozyc

dżem - czy mi się wydaje, czy tylko ty masz z tym problem? Poza tym jak jesteś niezaradny to siedzisz całe życie na garnuszku mamusi, więc dla samego siebie lepiej ruszyć dupę ;)

Gość Długi
Moorland Oj tam będziesz się obrażał jak kobieta tak tylko powiedziałem jak do kumpla :D

Gość seksualnaona
I dlatego jestes sam bo zaradnych jest jak na lekarstwo buahhahaha

"No i co z tego skoro i tak chcą żeby to faceci za wszystko płacili i szystko robili czy my mamy k**wa motorek w dupie ?" Pewnie zarabiasz najniższą krajową a sadzisz się najwięcej.

"Naj - bycie bogatym z domu niestety nie zwalnia z pracy w życiu dorosłym" Oczywiscie. " I skoro już o tym wspomniałeś - podobno to biedne dzieci się wstydzą, a z tego co pamiętam to było odwrotnie. " Nie rozumiem

Gość Długi
Moorland No to wtopa....

seksualnaona a kto powiedzial ze jestes sam? gdzie to wyczytalas?

Gość seksualnaona
nadinterpretujesz te wymagania, wyolbrzymiasz problem ktorego defacto nie maają normalni faceci

dżem - wymieniłeś wszystkie cechy stabilnej emocjonalnie jednostki, a twierdzisz, że to za duże wymagania...współczuję* * nie, tak naprawdę mam cię gdzieś, ale wypadało napisać.

Gość Długi
Moorland No to witam drogą panią :)

Długi - spoko :D Nie wiem czy ktoś na forum mnie od razu uznał za kobietę...chyba nikt :P

Gość seksualnaona
sledze twoje wypowiedzi juz od jakiegos czasu ciagle to samo a do ciebie jak grochem o sciane. To ze tobie nie wychdzi z kobietami moze oznaczac tylko jedno to nie z nami jest porblem (co ewidentnie podkreslasz za kazdym razem w swoich wypowiedziach ) tylko z tobą twoim podejsciem i charakterem

Gość Długi
Facet ma byc: - zabawny, dowcipny ale powazny, nie dziecinny - wysportowany, silny, ale wygladajacy normalnie, nie miesniakiem - twardy, zdecydowany, samiec alfa, stanowczy ale lagodny, ugodowy i ulegly - romantyczny, czuly, ale meski, twardy, ociekajacy testosteronem - romantyczny, ale pragmatyczny, twardo stapajacy po ziemii - zimny ale cieply - zakochany bez pamieci w kobiecie, ale opanowany, realista - tolerancyjny, ale zasadniczy A skąd ty to kurwa wziąłeś ??? Z czasopisma dla "SAMCÓW ALFICZKÓW" ???

seksualnaona faceci nie maja tego problemu? hahaha znawcy tematu twierdza co innego ale co tam oni, ty i mooorland wiedza lepiej buhahaaa

dżem - to stul pysk i nie odpisuj. :) My ci łaskę robimy, że w ogóle z tobą gadamy, a ty nawet nie wymyślisz nowej riposty.